Gustavia (St. Barts)

Gustavia (St. Barts)

Hyggelig og velbeskyttet beskriver havnen godt, og den er en favorit blandt stenrige ejere af megayachts. Butikker med eksklusive varer, kæmper om pladsen med fine restauranter der serverer fransk cousine. Her findes dog også masser af gode muligheder for besøgende med et lidt mindre budget – og det er spændende at tage på udflugt i de maleriske stræder. Gustavia er blandt andet kendetegnet ved bygningernes røde tage, der giver havnebyen  et smukt og noget specielt udseende. Nogle sejlere kalder dette Caribiens Riviera – og sejlads i området vil helt sikkert være et højdepunkt ved en sejlerferie i det østlige Caribien.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling. Ankerpladsen er stor, men er ofte overfyldt i vinterens højsæson. Bunden er bevokset med tang flere steder – så vær sikker på at dit anker er fornuftigt fastgjort.

Highlights

Butikkerne og restauranterne er hovedattraktionen i Gustavia, men den er derudover en meget malerisk by med en vidunderlig og charmerende fransk kultur. En vandretur op ad bakkerne til fyret ved St. Gustav, er besværet på grund af den formidable udsigt deroppe. Du kan også klatre op ad trinene ved Fort Karl.

Faciliteter

Vand, is, badefaciliteter, bortskaffelse af affald, provision, taxier, biludlejning og internetadgang er tilgængeligt.