Great Harbour (Jost Van Dyke)

Great Harbour (Jost Van Dyke)

Med et befolkningstal i omegnen af 200 mennesker, kan Jost Van Dyke med rette kaldes en småt befolket og landlig ø. Den største bebyggelse er Great Harbour, lokaliseret på øens sydside – hjem for Foxy’s, en af Caribiens mest berømte restauranter.  
Jost Van Dyke byder på fem naturskønne ankerpladser, hver med sin egen unikke charme - og sejlads i farvandet er en udsøgt fornøjelse. Nærliggende Sandy Cay er som skabt til snorkling, og her kan du også nyde en lækker middag.

Liggemuligheder

Mooringsbøjer er ikke tilgængelige i Great Harbour. Ankerpladsen kan være overfyldt, så pas på at båden ikke kan svinge for meget, og sørg for at ankeret er solidt plantet.

Highlights

En sejlerferie til British Virgin Islands ville ikke være komplet uden et besøg til Foxy’s, en af de mere berømte restauranter i Caribien. Den ligger på strandens østlige ende, og har gennem de sidste 40 år opbygget et ry som et enormt populært festmekka for internationale sejlere. Den uformelle stemning og det sejlervenlige personale højner stedets appel, men de mange farverige besøgende, hvoraf mange bruger Foxy’s til et kort pusterum på lange oceaniske sejladser, er en ligeså stor del af stedets tiltrækningskraft.

Rudy’s Mariners Inn, Corsairs Restaurant og Bar, Ali Baba’s Restaurant, Wendell’s World og The Ice Cream Parlor, er blandt etablissementerne ved Great Harbour. Mange af dem byder på livemusik. Et kort hop mod vest findes White Bay, hjem for Soggy Dollar Bar (navngivet efter de sejlere, der gennembløder deres pengesedler, når de svømmer fra deres båd ind til baren).  

Faciliteter

Provision er tilgængeligt ved Great Harbour.