Charlestown (Nevis)

Charlestown (Nevis)

Øens indgangshavn og eneste bebyggelse er Charlestown, en stille og behageligt by, med historiske bygninger, spændende butikker og rigeligt med gode restauranter.

Nevis har en rig historie. De første forsøg på at etablere et samfund fandt sted i 1628 - Frankrig og Storbritannien søgte begge at få fodfæste i den nye verden og kæmpede ofte om herredømmet over øen, ligesom det var tilfældet med de andre øer i området. I Charlestown findes to museer der giver et spændende indblik i fortidens dramatiske begivenheder. Fantastiske strande, snorkling og dykning er også populære aktiviteter.

Nevis er uberørt og billedskøn – og et perfekt udflugtsmål, ikke langt fra St. Kitts.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Der er rigelig med plads til at kaste anker ud for Charlestown. Ankerpladsen ud for Pinney´s Beach er skøn (kig efter Four Seasons Hotel).

Her er god sandet holdebund.

Highlights

Attraktionerne inkluderer muligheden for at udforske ruinerne af historiske Fort Charles og et besøg ved Nelson Museum, der ærer den britiske søhelt Admiral Horatio Nelson. The Museum of Nevis History er endnu en fascinerende destination. Ridning, guidede vandreture, ture med taxi eller lejet bil, en slentretur gennem det flotte Golden Rock Estate, og afslapning ved Four Seasons Hotel på Pinney´s Beach, er blandt de mange fornøjelser ved et besøg på Nevis. Der er naturligvis også både afslappede og finere restauranter, der kan tilfredsstille ethvert kulinarisk ønske.

Faciliteter

Brændstof, vand, is (som regel), provision, internet adgang, samt mountainbike og biludlejning er tilgængeligt.