Cavalli Islands

Cavalli Islands

Den største ø, Big Cavalli (Motukawanui), er en naturpark - hvor det vrimler med smukke fugle. De vilde klippefyldte kyster på de fire mindre øer, er meget naturskønne og skaber en fornemmelse af afsondrethed, når man nærmer sig fra havet. Dykning ved vraget af Rainbow Warrior, et tidligere Greenpeace skib, sunket i 1987 for at skabe et kunstigt rev, er også populært. Fremragende sigtbarhed giver det optimale udsyn til de flotte koraller og de mange fisk - vraget er en meget betagende dykkerlokation. Flere gode ankerpladser (i roligt vejr), eksempelvis Horseshoe Bay, samt en dejlig vandresti på Big Cavalli - er blandt de andre attraktioner på disse himmelske øer.
En tur til Cavalli Islands er en skøn udflugt på en sejlerferie ved Bay of Islands. Snorklingen er fantastisk, strandene er imponerende, og sceneriet er bjergtagende.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er tilgængelige. Den mest populære ankerplads er Horseshoe Bay på vestsiden af Big Cavalli Island. Den bør kun bruges i roligt vejr.
Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt.

Highlights

Et højdepunkt ved sejlads ved Cavalli Islands, er et besøg på Big Cavalli. En vandresti slanger sig ind i øen fra Horseshoe Bay, og tilbyder imponerende udsigter til det farvandet omkring øerne.  Snorklingen er fantastisk ud for Nukutaunga Island, og ud for kysten er vraget af Greenpeace skibet Rainbow Warrior, sunket i 1987 for at skabe et kunstigt rev og et rigt undervandsmiljø for havdyr. Lokale dykkerfirmaer tilbyder ture til vraget – sigtbarheden er oftest meget god.

Faciliteter

Der er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde.