Berlin

Berlin

Berlin er kendt for sine utallige kulturelle institutioner og alsidige natteliv. Takket være en rigtig god metro er det nemt at komme rundt i byen.

Berlin har flere broer end Venedig og en voksende vandsportsturisme. Storbyen rummer et utal af seværdigheder, så spørg på turistkontoret for yderligere inspiration. Basepersonalet har muligvis også en guide til byen.
Besøg bl.a. Alexanderplatz, Check Point Charlie (den tidligere grænsepost) og det tidligere Østberlin. Fjernsynstårnet har markeret byens centrum siden 1969.

Der findes et utal af måder at lære Berlin at kende på; til fods, med bus, i båd, på cykel eller sporvogn. Næsten hvert distrikt har sin egen stil og charme.

Tillægning: der er 12 tilægningssteder i den indre by mellem Köpenick, Erkner og Spandau. På tillægningssteder, som er markeret med et hvidt P på en blå baggrund, er det gratis at ligge i 24 timer – det er god tid til sightseeing og shopping. Hold øje med symbolet med en gul bølge, som angiver praktisk information såsom overnatningsmuligheder, gratis gæstepladser for flodbåde, toiletter eller eks. restauranter, hvor hunde er velkomne. Basen vil give dig flere tips og informationer, før I sejler fra basen.