Anse de Colombier bugten (St. Barts)

Anse de Colombier bugten (St. Barts)

Stejle bakker indrammer bugtens blå vand, og. landsbyen Anse de Flamandes ligger i nærheden, og er helt sikkert den korte gåtur værd - især fordi du vil kunne nyde den betagende udsigt over de omkringliggende øer. Snorkling, svømning, solbadning og afslapning tiltrækker sejlere til den smukke bugt.

På den sydlige bakke ligger et hus der blev bygget af familien Rockefeller, der engang ejede Anse de Colombier. Anse de Colombier er i dag en del af St. Barts Marine Reservat. Bugten kan ikke nås med bil – hvilket øger dens eksklusivitet for sejlere – og ved sejlads ved Anse de Colombier vil du med garanti opleve Caribiens legendariske charme og skønhed.

Liggemuligheder

Gratis mooringbøjer er tilgængelige. Der er masser af plads til at kaste anker. Holdebunden er sand og god.

Kajplads til dinghy er ikke tilgængelig – tag den med op på stranden.

Highlights

Snorkling er populært i bugten, og det er godt næsten overalt. Ved roligt vejr, er klipperne der omringer Ile de la Pointe, i bugtens sydlige del, et godt sted at snorkle og dykke. Lidt syd fra Ile de la Pointe findes en lille ø, hvor rokker og havskildpadder ofte kan ses.  Ved strandens nordende, vil du finde trapper der leder mod toppen af bakkerne, og en naturskøn sti der slanger sig gennem områder med velduftende liljer og kaktusser. Der findes nogle få butikker i landsbyen.

Faciliteter

Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.