Ankerpladsen Kapi Creek

Ankerpladsen Kapi Creek

Kapi Creek besidder en stor skønhed - og ankerpladsens frodige kyst med nåle-og oliventræer, er symbolsk for de strålende omgivelser på Tyrkiets Turkis-Kyst.
Langs den vestlige kant af Fethiye Bay findes der utallige ankerpladser – de fleste af dem er godt beskyttede og de er alle ekstremt naturskønne. Kapi Creek er en ankerplads der kan besøges i al slags vejr, og byder desuden på en formidabel restaurant.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er tilgængelige. Kapi Creek er en formidabel ankerplads i al slags vejr. Nærliggende Merdivenli Cove ligger lidt væk fra restaurantens kaj - og er også et skønt naturområde.

Highlights

Du kan vælge enten at nyde et lækkert måltid ombord, eller nyde en middag på Kapi Creek Restaurant, en af de bedste i området – hvorefter du kan tage en gåtur gennem olivenlundene til toppen af de nærliggende bakker, på vejen vil du komme igennem ruinerne af en ældgammel landsby. Græsk, romersk og byzantinsk påvirkning på ruinbyens mausoleum, viser tydeligt at stedet har været populært i oldtiden – ikke overraskende når man tænker på hvor smuk og beskyttet Kapi Creek er. Der findes en lille landsby tæt på ankerpladsen, hvor man nogle gange kan købe lokalt håndværk – igennem mange år er landsbybeboeren Murat Hetmans kone være efterspurgt at sejlere, pga. de smukke tæpper til lystbåde hun væver, og det smagfulde brød hun bager. Svømning er suverænt på stranden nord for ankerpladsen. Fra bakkerne, er udsigten over bugten og øerne betagende.

Faciliteter

Kajplads og toiletter er tilgængeligt.