Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Velkommen til Travelnorth

Travelnorth er en del af Ruby Rejser. Travenorth er et rejsebureau som har speciale i rundrejser i Norden og Baltikum. Travelnorth er dansk agent for flere af Skandinaviens største og mest populære rederier, b.la. Hurtigtruten og Tallink Silja Line. Vi tilbyder rejser til både grupper og individuelle rejsende, og kan hjælpe og vejlede med rejser langs Norges kyst, ekspeditionsrejser, samt rejser til de Baltiske lande.

Travelnorth beskæftiger sig primært med Hurtigruten, som blev grundlagt i 1893 af Kaptajn Richard With, med det formål at sammenkæde det nordlige og sydlige Norge.

Nordlysrejser

Vi tilbyder en rejse langs Norge kyst med Hurtigruten. På denne rejse får du de bedste chancer for at opleve det magiske og mystiske nordlys. Du kan gå på opdagelse i Longyearbyen på Svalbard eller besøge den arktiske hovedstad Tromsø. Nordlyset er et fænomen som alle bør opleve!

Ekspeditionsrejser

Vi tilbyder ekspeditionsrejser, hvor der er mulighed for at udforske fjerntliggende steder, hvor elementerne skaber spektakulær skønhed. Oplev alt fra det ekstreme nord i Rusland, hvor de arktiske øer er dækket af is, til oplevelser i den skrøbelig vildmark langs Grønlands øst-eller vestkyst.