Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Velkommen til Strobel

Strobel er en del af Ruby Rejser. Strobel blev etableret i 1993, og har i dag et bredt udvalg af rejser. Vi tilbyder luksusrejser til Caribien og Maldiverne, krydstogtrejser over hele verden og lystfiskerrejser. Vi tilbyder altid de bedste hoteller og resorts til vores gæster hele året rundt.

Luksusrejser

Vi tilbyder flere forskellige luksusrejser nemlig bryllupsrejser, familieferier og kombinationsrejser. Fælles for vores luksusrejser er, at vi imødekommer dine ønsker og behov. På vores luksusrejser har dig og din familie rig mulighed for at slappe af og nyde det smukke opgivelser på de forskellige destinationer.

Krydstogtrejser

Vi tilbyder en spændende og afslappende ferie ombord på et krydstogtskib. En krydstogtrejse giver dig mulighed for at få mange indtryk fra mange forskellige destinationer over en forholdsvis kort periode. Vi sørger for de bedste faciliteter og sikrer at der serveres lækker velsmagende mad ombord på skibet.

Lystfiskerejser

Vi tilbyder lystfisker – og sportsfiskerekser med et spændende program. B.la. har vi Skandinaviens største og mest seriøse fluefiskerprogram, når det gælder laksefiskeri og tropiske saltvandsfiskeri. Du kan både komme på en grupperejse med dansk og/eller lokalkendt turleder eller ud fra dine ønsker kan vi skræddersy rejens forløb.