Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Velkommen til Ruby Cycling

Ruby Cycling er en del af Ruby Rejser. Vi ønsker at være førende på cykelmotionsmarkedet, og derfor har vi fokus på troværdighed og ærlighed overfor vores kunder. Vi stræber efter at levere et højt service- og informationsniveau, både før og under din ferie.
Ruby Cycling tilbyder både individuelle rejser og grupperejser med guide. Det betyder at vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte cykelmotionsferie til dig.

Hvis du ønsker at prøve kræfter med en aktiv cykelmotionsferie, kan du vælge en af følgende rejser:

Cykelløb

Vi tilbyder 4 forskellige cykelløb, og derfor kan du vælge imellem La Marmotte eller Marmotte Pyrénées i Frankrig og Maratona dles Dolomoties eller Granfondo Stelvio i Italien. Fælles for alle cykelløbene er at du får en kombination af spænding, stigninger og utrolig smukke naturomgivelser. Der er mulighed for at tilpasse cykelløbene efter forskellige sværhedsgrader.

Vi tilbyder cykelrejser med cykelløb, hvor du har mulighed for at have et par træningsdage før cykelløbet. Dette betyder at du kan stifte bekendtskab med bjergene, ruter og stigninger inden cykelløbet, hvilket kan være en fordel for din placering i cykelløbet. 

Cykelrejser

Vi tilbyder flere forskellige cykelrejser, som kan tilpasses alle niveauer. På din cykelferie får du mulighed for at cykle i fantastiske naturområder, uanset om du er begynder i bjergene eller om du allerede er rutineret cykelrytter – vi finder de rette ruter, og sværhedsgrader til dig.