Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Velkommen til Dagama

Dagama er en del af Ruby Rejser. Vi har speciale i oversøiske kulturrejser til verdensomspændende destinationer, som f.eks. Indien, Kina, Vietnam, Mexico og Rusland. Dagama er med sine kulturrejser til både varme og kolde egne af verden for den aktive eventyrlystne og kulturinteresserede rejsende.

Hvis du er klar på at udforske en af vores verdensomspændende destinationer, så kan du vælge en af følgende rejser:

Aktiv ferie

Vi tilbyder aktive ferier – både vandreferie og cykelkrydstogt. Tag med Dagama på aktiv ferie, hvad enten du er til individuel ferie på egen hånd, eller om du ønsker at dele dine ferieoplevelser på en gruppetur med rejseleder.

Krydstogt

Vi tilbyder krydstogt, hvor du kommer til at besøge en række spændende destinationer undervejs på din rejse. På krydstogt får du en fantastisk ferie, med en masse gode faciliteter, og underholdning for enhver smag.  

Kulturrejser

Vi tilbyder kulturrejser til forskellige spændende destinationer. En kulturferie er fyldt med fantastiske oplevelser og gode historier, som du kan tage med hjem i kufferten. Vi tilbyder b.la. rejser til Kina, Japan og Vietnam.

Ekspeditionsrejser

Vi tilbyder ekspeditionsrejser, hvor du får muligheden for at besøge steder i verden, som kun de færreste oplever. På e ekspeditionsrejse oplever du det rå og vilde dyreliv samt naturens stærke kræfter.