Leopard 514PC Motorbåd Excl Plus - 4cab - Moorings

Byggeår

Excl. Plus (0-½ år)

Type

Katamaran

Længde

7,64

Antal personer (Max)

10

Kahytter

4

Air-condition

Nej


Tekniske Detaljer

Antal personer (Max):
10
Længde:
7,64
Byggeår:
Excl. Plus (0-½ år)
Bredde:
15,54
Køjer:
8+2
Kahytter:
4
Air-condition:
Nej

Indretning


Leopard 514PC Motorbåd - 4 cab - Moorings

Resultatet af et samarbejde mellem et af verdens største bådudlejningsfirmaer og yacht-byggerne Robertson & Caine, følger Leopard 514PC i fodsporene på den enormt populære 474PC, den bedst sælgende motor-katamaran nogensinde. Hvad der får Leopard 514 til at adskille sig, er ikke bare pladsen ombord, men også introduktionen af et stort front-cockpit, der kan nås gennem salonen. Dette område giver privatliv når båden ligger forankret ved marinaer. Leopard 514PC er et fantastisk eksempel på Robertson & Caines kvalitetskonstruktion og tilbyder fantastisk performance fra de to 350 hp diesel motorer.

Bådens øverste niveau, flybridgen, er næsten dobbelt så stor som på 474PC. Flybridgen byder på en styreposition i front, et stor U-formet siddeareal bagerst, med bord, køleskab, rustfri stål-grill og bar. Ved siden af styrepositionen er der adgang til den forreste lounge-pad – hvilket sikkert vil glæde soldyrkerne. Agter-hoveddækket har siddeplads til 8 og gode opbevaringsmuligheder. Et højdepunkt ved Leopard 514 er den hydrauliske platform i agterstavnen, der kan sænkes under vandoverfladen, og tillader nem søsætning af RIB´en – og desuden er perfekt som svømmeplatform.

Salonen har 360-graders udsyn og et bord til 8, et fuldt udstyret moderne pantry, samt en navigationsstation med siddeplads. Undr hoveddækket har hvert skrog to store dobbeltkabiner med eget toilet og aircondition. I bagbordsboven findes der yderligere en single kahyt med eget toilet. Leopard 514PC er i sandhed den perfekte måde at udforske de uberørte naturområder, denne yacht er bygget til at cruise i.

Video om Leopard 514PC Motorbåd

Downloads og Links - Moorings 514PCTilføjelser

  • Prisgaranti
  • Medlem af Rejsegarantifonden
  • Arrangeret rejser siden 1992

Bådens ledighed

Antal dage

Afgangshavn