Sejlferie

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344
Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.

Sejlferie - oplev verdens smukkeste destinationer med Seatravel

Sejlferie

En sejlferie med Seatravel er muligheden for at opleve friheden og spændingen ved en sejlferie på vandet - enten med skipper, eller også sejler i selv båden. Til dem som elsker nye oplevelser og tørster efter eventyr, giver vi et større og mere spændende udvalg end nogen anden udbyder af sejlferie. Alle Verdens sejldestinationer ligger for jeres fødder.

Hvad ønsker I at opleve i dag?

Begejstringen over at opdage og udforske den spændende verden under vandoverfladen, en øde strand, glæden ved en svømmetur kun omgivet af havet og himlen? Eventyrlysten eller komfortabel? Vi har uendeligt mange oplevelser, som bare venter på jeres ankomst.

Med 32 destinationer spredt over det meste af Verden, er der nærmest uanede muligheder for sejlferie. Nogle destinationer byder på nem og overskuelig navigation, hvor man altid kan se det næste punkt på ruten, mens man andre steder kan nyde udsigten over det åbne hav. Alt sammen gøres fra dækket af en de mange tusinde både, som vi har til rådighed. Vi har adgang til et suverænt udvalg af sejlbåde og katamaraner fra 32-56 fod med plads til grupper på op til 12 personer. Sejl og naviger båden selv, eller hyr en skipper - det er en god ide, hvis har du aldrig har været på en sejlbåd før, eller hvis du endnu ikke føler dig rutineret nok til at sejle på egen hånd. En skipper er selvfølgelig også et godt valg til dem, der vil fokusere 100 % på at slappe af på deres ferie. Her tager den lokalkendte skipper over, og sejler gæsterne rundt til de bedste og mest aktuelle lokationer og seværdigheder.

Uanset om I vender tilbage til jeres yndlingsdestination igen og igen, eller hvis I ikke ønsker at sejle det samme sted to gange, er der altid noget nyt og anderledes at opleve. Det er svært at sammenligne en sejlferie med andre ferieformer og intet kommer op på siden af en ferie på vandet. Sejlferie er den ultimative ferieform - man har frihed til at genleve de gamle opdagelsesrejsendes oplevelser på havene, og man ved aldrig helt, hvilke vidundere og oplevelser der gemmer sig på næste destination.

Vi har altid en båd som passer til jeres sejlferie.

Vi er sikre på at alle vores samarbejdspartneres sejlbåde lever op til jeres forventninger. Vi samarbejder kun med velrenommerede firmaer, som vi stoler på og som vi ved har fuldstændig styr på alle bådene i deres flåde. Vi kan altid finde en båd der passer til ethvert budget, så det er altid muligt at lave en succesfuld sejlferie - uanset om man lejer den nyeste sejlbåd med alt i udstyr eller en båd som har et par år eller mere på bagen, garanterer vi at de er holdt i orden og i sejlklar stand. Alle vores samarbejdspartnere har et komplet vedligeholdelsesprogram, der sikrer at alle både er i tip top stand. Og skulle noget gå galt undervejs, står det tekniske personale stand-by døgnet rundt - klar til at hjælpe.

Vores mest populære destinationer for sejlferie: Caribien, Grækenland, Kroatien