Cookies

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

View PDF

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer.

Kendt for deres exceptionelle skønhed og perfekte sejlforhold - er de smukke Ioniske Øer ud for Grækenlands nordvestlige kyst, blandt de mest attraktive at besøge i hele Grækenland - måske endda i hele Middelhavet. Her finder du bl.a.:

  • Blide sejlforhold
  • Hvide sandstrande og hyggelige bugter
  • Korfu - en kosmopolitisk ø
  • Fantastisk græsk og italiensk mad
  • Let adgang til Paxos og Antipaxos
  • Nem og ligetil navigation

Korfu, Lefkas og de Ioniske øer byder på et væld af fornøjelser, lige fra smukke strande til livlige taverner, hyggelige havne og spændende arkæologiske perler. En sejlerferie her er den perfekte mulighed for at kombinere åbenvandssejlads mellem områdets mindre øer med udforskningen af de større, bjergrige og skovdækkede øer længere mod syd – muligvis med afstikkere til de maleriske havne på fastlandets kyst. Med regionens storslåede historie og gæstfrie beboere, der straks får sejlere til at føle sig hjemme, har sejlads ved Korfu, Lefkas og de Ioniske øer alt, der skal til, for at få en fantastisk sejlerferie.

Turen dertil

Der findes mange gode flyafgange til Korfu - ligesom det også er muligt at flyve til Preveza-lufthavnen på Lefkas - 20 min fra havnene.

Sejlads i Korfu, Lefkas og de Ioniske øer

En sejlerferie i Korfu, Lefkas og de Ioniske øer bringer dig til de nordlige og sydlige Ioniske Øer, der er nogle af de mest berømte i Grækenland – besøg f.eks. sagnomspundne Ithaka, hjemsted for Homers berømte helt Odysseus. Under sejlsæsonen fra april til og med november, kan man forvente svage vinde om morgenen, som tager til igen omkring middag og når op på 7-10 M/S fra nordvest. Tidevandsforskellen er på 1-2 fod og derfor er der praktisk talt ingen tidevandsstrøm - dog med undtagelse af Lefkas-Kanalen der ligger på højde med havoverfladen og hvor strømmen kan være stærk. Sejlads ved Korfu, Lefkas og de Ioniske øer har en lav sværhedsgrad og navigationen er nem og ligetil – og kan foretages af sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation. Normaltemperaturen i sejlsæsonen ligger mellem 24°C og 28°C.

Højdepunkter

De Ioniske Øer er blandt de smukkeste i Grækenland og ligger placeret i det betagende Ioniske Hav – opkaldt efter den græske nymfe Io. Ø-gruppens syv hovedøer, Korfu, Paxi, Lefkas, Meganisi, Ithaka, Kefalonia og Zykanthos er rige på bjerge og skov, har smukke strande, maleriske byer og hyggelige afsondrede bugter. Områdets spændende historie afspejles i de utallige storslåede kirker og klostre, og ikke mindst i de ydmyge hvidskurede hjem, med deres farverige døre og autentiske udsmykning. En sejlerferie her garanterer dig at opleve noget af den bedste sejlads i Middelhavet.  

Turforslag

Læs mere om områdets attraktioner i undermenuen herunder - eller send os en mail for ruteforslag!

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis blev etableret i Athen, Grækenland, i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med deres introduktion af nye produkter.
Læs mere
Kavas

Kavas

Gennem Seatravel og Kavas’ bådudlejning, kan du komme på en sejlerferie i Grækenland ved Athen, Kos og Lefkas.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter blev oprettet i 1982 på øen Elba i Italien. Virksomheden blev bygget op omkring to sejlbåde. Sun Charter er i dag at regne blandt Tysklands største bådcharter bureauer, med en flåde på over 100 sejlbåde - primært fra Jeanneau og Dufour.
Læs mere

Loading...