Lej en Jeanneau

 
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344
Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.

Lej en Jeanneau

Bådudlejning af Jeanneau og Yachtcharter i hele verden

Seatravel har de fleste modeller af sejlerbåde forskellige steder i verden, og vores udvalg af Jeanneau både ser du her. Ønsker du at prøve en båd, også i forbindelse med et eventuelt køb, så har du muligheden hos os.

I 1957 fik Henri Jeanneau en passion for speedbåde, da han så en sejle forbi hans vindue, hvilket udviklede sig til det første Jeanneau skibsværft i 1959. I 1961 byggede Jeanneau den første glasfiber speedbåd, og dette blev begyndelsen på en storslået saga for fritidsbåde. Den første Jeanneau sejlbåd blev lanceret i 1964, hvilket skabte ocean racing, lystsejlads og inspirerede mange til at få en karriere og berømmelse indenfor sejlads. Lystsejlads blev i slutningen af 1960’erne mainstream, og denne nye begejstring ville Jeanneau drage fordel af med deres produktion af sejlbåde. I 1970 solgte Jeanneau over 2.700 både af deres model Sangria, og denne succes betød, at Jeanneau var på forkanten af marineindustrien i design og konstruktion af cruising sejlbåde.

Jeanneau’s både har udstyr fra de førende inden for hvert område, fordi de kun bruger leverandører, der deler deres forpligtelser til kvalitet og produktudvikling. Sikkerhed ombord er meget vigtigt for Jeanneau, og derfor gennemføres der omfattende analyser og prøver for hver ny sejlbåd. Styrken af Jeanneau kan ses i skønheden af bådene, og dette sikres af deres hold med ekspertise og innovative idéer. En Jeanneau båd skal være lydhør, fleksibel og hurtig. Ydelse er ikke kun omfattet af hastighed men også usædvanlig håndtering under sejlads, glat passage gennem høj sø, tillid og kontrol. Desuden er kvaliteten forstærket ved deres velafbalancerede sejl planer, moderne skrog og højklasse sejl. Bådene har fra 2 til 5 kahytter, så der er rig mulighed for at finde en, der passer lige til dine behov.

Se oversigten over vores Jeanneau både.

Lej en Jeanneau 53 med Seatravel