Lej en Beneteau

 
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344
Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.

Bådudlejning af beneteau i hele verden

Sunway Seatravel har mange af de nye og ældre modeller af sejlerbåde fordelt over hele verden. Her har du mulighed for at prøve de fleste både i et varmere klima, og dette gælder også, hvis du går med købstanker. Dette er vores udvalg af Beneteau både.

Firmaet Beneteau startede for mere end et århundrede siden, da Benjamin Bénéteau i 1884 lancerede sin første trawler. I 120 år har tanken i Boatyard’s profession været innovation og en passion for yachting. Der har fra den første sardinbåd til den nyeste Monte Carlo været en voksende ekspertise, men hele vejen igennem er Benjamin Bénéteau’s pionerånd blevet bevaret. I dag har mere end 36.000 Beneteau både sejlet på verdenshavene.

Den drivende kraft bag udviklingen af de nye både er at altid have øje for avancerede kompromiser mellem hastighed, komfort og beboelighed. Passionen har altid været at forevige den tradition at kunne tilbyde stilfulde og elegante både.

Beneteau bådene kan opfylde ønsker fra 2 eller 3 kahytter til store familiebåde med 4 dobbeltkahytter, så der findes en båd til enhver lejlighed. Bådene har en luksus over sig både med deres design og funktionalitet; smukt træ, bløde farver og et højt niveau af komfort. Disse smukke Beneteau yachts indbyder til al slags sejlads, lige fra en stille og rolig sejltur til at sejle verden rundt.

Se vores oversigt over Beneteau både.

 

Lej en Beneteau 45 med Seatravel