Lej en Bavaria

 
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344
Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.

Bådudlejning af bavaria i Europa

Seatravel kan tilbyde de fleste nye og ældre modeller af Bavaria sejlbåde fordelt over hele verden. Herunder kan du se en del af vores udvalg af Bavaria sejlbåde, som du kan prøve i et varmere klima - også relevant hvis du går med købstanker.

Bavaria har eksisteret siden 1978 og har altid været synonym med høj kvalitet, robusthed og varige værdier - samt et fremragende pris-ydelsesforhold. Hvert år forlader mere end 1.500 motor-og sejlbåde værftet, som er rangeret blandt verdens største og mest succesfulde yacht fabrikanter.

Bavaria udvikler løbende sejl- og motorbåde, der spænder lige fra Sport 28 til Cruiser 55. Bavaria anvender sin erfaring gennem de seneste tre årtier med innovative produktionsmetoder. Med et fremragende teamwork, højteknologisk software og højpræcisionsrobotter har værftet en af de mest state-of-the-art produktionsfaciliteter til sejlbåde over hele verden.

Med Bavaria Cruiser kan du opleve frihed, luksus og enestående sejlegenskaber. Resultatet med Farr Yacht Design er blevet en moderne linje, der kombinerer kvalitet, komfort, sikkerhed og perfekt håndtering. Bavaria bådene har en størrelse fra 32 til 55 fod, forskellige designmuligheder og et kahytantal fra 2 til 5 – så det er muligt at finde en Bavaria båd lige til dine ønsker.

Her er en oversigt over vores Bavaria både.