Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.
 

Fjernøsten

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Sejlerferie i Sydøstasien er lig med en kulturelt afvekslende oplevelse – indeholdende hundredvis af sprog og dialekter, og fremragende lokal mad. En ferie i en sejlbåd eller katamaran, vil lade dig opleve en fantastisk naturlig diversitet, inklusive regnskov, bjerge, pulserende byer og afsondrede landsbyer – fra et fuldstændig anderledes perspektiv med en landbaseret rejse.
Fjernøsten er et sted for de travle og mere kendte sejladsområder i f.eks. Caribien. Isolationen, den betagende skønhed og eksotiske kultur, er en del af tiltrækningskraften, og eventyrlystne rejsende vil blive rigt belønnede, når de drager ud for at opleve områdets vidundere. Majestætiske klipper frem fra de smaragdfarvede have, eksotisk flora & fauna, forbløffende koralrev, afsondrede hvidsandede strande, skjulte bugter og vige, samt en gæstfrihed og venlig lokalbefolkning, er bare nogle af attraktionerne ved en sejlerferie i Fjernøsten.

Sejlerferie i Malaysia og Thailand tilbyder muligheden, for at besøge et væld af ekstraordinært naturskønne lokationer og opleve den rige kulturelle mangfoldighed i Sydøstasien. Regionen er fuld af spændende kontraster – på en sejlerferie vil du både opleve pulserende byder og primitive afsidesliggende bjerglandsbyer.

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344