Send rejseforespørgsel
Luk
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse? Så send os en forespørgsel.

Fjernøsten

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Sejlerferie i Asien - Lej sejlbåd og oplev et tropisk paradis fra vandet

Sejlerferier i Malaysia og Thailand tilbyder muligheden for at besøge et væld af ekstraordinært naturskønne lokationer og opleve den rige kulturelle mangfoldighed i Sydøstasien. Regionen er fuld af spændende kontraster – og på en sejlerferie vil du både opleve pulserende byer og primitive afsidesliggende bjerglandsbyer.

  • Vidunderlig sejlads
  • Fantastisk mad
  • Venlig befolkning
  • Betagende sceneri

Sejlferie i Sydøstasien er lig med en kulturelt afvekslende oplevelse – indeholdende hundredvis af sprog og dialekter, og fremragende lokal mad. En ferie i den dejlig lejet sejlbåd eller katamaran vil lade dig opleve en fantastisk naturlig diversitet, inklusiv regnskove, bjerge, strande, pulserende byer og afsondrede landsbyer – fra et fuldstændig anderledes perspektiv end en landbaseret rejse.

Fjernøsten er et sted langt fra de travle og mere kendte sejladsområder i f.eks. Caribien. Isolationen, den betagende skønhed og eksotiske kultur, er en del af tiltrækningskraften - og eventyrlystne rejsende vil blive rigt belønnede når drager ud for at opleve områdets vidundere. Majestætiske klipper stikker frem fra det smaragdfarvede hav, eksotisk flora & fauna, forbløffende koralrev, afsondrede hvidsandede strande, skjulte bugter og vige, samt en gæstfri og venlig lokalbefolkning, er bare nogle af attraktionerne ved en sejlerferie i Fjernøsten.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344