Flodbådsferie

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344
Send rejseforespørgsel
Luk
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.

Flodbådsferie - Sejl på Europas floder og kanaler

 Le Boat

På en flodbådsferie har du muligheden for at opleve Europas landskaber på en helt anderledes og spændende måde. Vi har mange europæiske destinationer, og er dig hjertens gerne behjælpelig med inspiration og vejledning til, hvordan I sammensætter jeres egen rute på en skøn flodbådsferie. Hvad med f.eks. at opleve Brandenburg i Berlin fra båd, prøvesmage den lokale drue i bl.a. Bourgogne, Alsace eller langs Canal du midi i Frankrig, sejle en romantisk tur på kanalerne i Venedig, opleve det pulserende Amsterdam, teste fiskestangen på Caledonian Canal i Skotland eller vinke til dronningen på Themsen i England?

Fra en flodbåd er det muligt at komme helt ind under huden på det pågældende land, I ønsker at rejse til. Derudover vil I opleve, at I med denne ferieform kommer langt væk fra hverdagens trummerum og helt i centrum for oplevelserne undervejs. Hos Seatravel kan vi tilbyde et væld af forskellige flodbåde, som passer til netop jeres behov - vi glæder os til at hjælpe jer i gang med jeres flodbådsferie.


Flodbådsferie i Frankrig

Seatravel tilbyder flodbådsferie i 12 forskellige franske regioner, så der er noget for enhver smag. Sejl på Frankrigs hyggelige kanaler og charmerende floder, som løber igennem nogle af Europas smukkeste områder. Flodbådsferie i Frankrig byder på kulturelle og kulinariske lækkerier, majestætiske landskaber, farverige landsbyer og meget meget mere. Uanset hvilken destination du vælger, vil du være sikker på at få uforglemmelige oplevelser – her er aktiviteter for alle aldre.

Læs mere om flodbådsferie i Frankrig

Flodbådsferie i Tyskland

Seatravel kan arrangere flodbådsferie i to sejlområder i det nordøstlige Tyskland: Ved det smukke sølandskab i Mecklenburg og ved Brandenburg-området nær Berlin. I Tyskland vil du blive betaget af et smukt netværk af krystalklare søer og floder, som danner rammen om det idylliske sejlområde. Oplev middelalderlige bindingsværkshuse, enestående slotte og flotte naturreservater. På flodbådsferie i Tyskland kombineres det smukke landskab med den tyske højkultur.

Læs mere om flodbådsferie i Tyskland

Flodbådsferie i Holland

Oplev ægte hollandsk stemning på en flodbådsferie i tulipanernes hjemland. Nyd de traditionelle vindmøller, der ligger spredt langs vandvejene, cykel afsted på en af cykelruterne langs flodbredden eller læg til kaj i de flotte nye marinaer. På din flodbådsferie i Holland vil du kunne nyde frodige grønne landskaber, der breder sig ud og danner et fantastisk syn i fællesskab med de farverige tulipanmarker. Sejl også et smut forbi Amsterdam og oplev den skønne hovedstad fra floden.

Læs mere om flodbådsferie i Holland

Flodbådsferie i Belgien

Oplev ægte belgisk chokolade og øl brygget af belgiske munke på flodbådsferie i Belgien. I Belgien vil du blive budt hjertelig velkommen af indbyggerne, de ældgamle byer og fredelige landskaber. Hyggelige landsbyer og maleriske landskaber er forbundet af de kønne flamske vandveje, som snor sig gennem dette lille historiske land. Nyd afslappende sejlads på de belgiske vandveje og mærk den charmerende stemning, som en flodbådsferie i Belgien giver dig.

Læs mere om flodbådsferie i Belgien

Flodbådsferie i England

Kom med på royal flodbådstur med Seatravel, når du besøger Themsen i England. Den berømte flod snor sig gennem bølgende landskaber i det sydlige England, forbi historiske byer og herresæder og små hyggelige pubber. Tag forbi Windsor Castle og få et tilbageblik i tiden, gå på opdagelse i Londons gader og slut af med en slentretur i de royale parker. En flodbådsferie på det historiske Themsen vil være en ferie fuld af kontraster og forskelligartede oplevelser.

Læs mere om flodbådsferie i England

Flodbådsferie i Italien

På flodbådsferie i Italien kan du opleve to vidt forskellige sejlområder, som hver især har en uimodståelig charme. Sejl rundt i Europas mest berømte kanalby - og måske nok også mest romantiske - nemlig Venedig. Hør gondolførerne synge sorgløst, mens solen går ned bag hustagene, alt imens du nyder et glas vin ombord. Friule-regionen byder på ø-hop mellem de hyggelige øer og lækre badesteder, og ikke mindst spændende fugle- og dyreliv. 

Læs mere om flodbådsferie i Italien

Flodbådsferie i Skotland

I Skotland er der to smukke sejlområder, der hver især har deres egne karaktertræk. Flodbådsferie i det nordlige Skotland på Caledonian Canal byder på ægte skotsk højlandsstemning. Nyd det dramatiske og vilde landskab, som omgiver floderne og søerne - besøg Loch Ness og mærk den mytiske stemning. I kan også vælge at sejle i narrowboats og besøge byerne Glasgow og Edinburgh. Besøg det berømte Falkirk Wheel, som er et yndet rejsemål på flodbådsferie og sejl gennem et smukt grønt landskab.

Læs mere om flodbådsferie i Skotland

Flodbådsferie i Irland

Krystalklare floder, keltiske monumenter og Guinness er nogle af nøgleordene, når det kommer til en flodbådsferie i Irland. Omkring Irlands floder Shannon og Erne finder du et stort netværk af søer. Det er nemt at navigere på disse floder og søer, hvilket gør Irland til en populær destination for flodbådsferie. Det irske landskab består af bølgende grønne bakker, hvor du pletvist kan se de hyggelige landsbyer. Vandet du vil opleve her er krystalklart og er noget af det reneste, du kan finde i Europa. 

Læs mere om flodbådsferie i Irland

Flodbådsferie i Portugal

Nyd solens stråler på en flodbådsferie på Grande Lago i Portugal. Grande Lago er den største sø i Portugal, og har en imponerende kystlinie på ca. 745 km. Søens klare og rene vand er ideelt til badning, fiskeri og dykning. Samtidig ligger søen i nogle skønne omgivelser, som lige er noget for naturelskere. Sejl til de mange øer og gå på opdagelse - hvis øen rigtig skal udforskes, kan I fortøjre båden for natten, så I kan få lov at være Robinson Crusoe for en stund. 

Læs mere om flodbådsferie i Portugal

Flodbådsferie i Polen

Oplev Polen fra sin smukkeste side på en flodbådsferie. Mazurien i Polen er et af de nyere områder, som du kan sejle i i Europa og er uden tvivl naturelskerens paradis. Udforsk den enestående fauna, se en lang række fuglearter og nyd det vilde dyreliv. Læg til ved de hyggelige mindre fiskebyer, spil golf og føl den rytmiske stemning til jazz- og musikfestivaler hen over sommeren. Området er ligeledes rig på historie, så der er aktiviteter for enhver smag.

Læs mere om flodbådsferie i Polen