Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344

Inspiration til bådferie i Brandenburg

Brandenburg byder på afslapning, kultur, naturoplevelser og storbyferie. Her er 3.000 søer og mere end 30.000 kilometer vandveje, som slynger sig gennem skove og slotte. Berlin er oplagt til storbylivet mange muligheder og attraktioner, og det er på mange måder helt unikt, at man her har mulighed for at sejle helt ind i storbyens centrum. For dig, som vil leve mere komfortabelt, kan du vælge en af de gratis tillægningssteder i Berlin. I byens centrum kan I lægge til kun få skridt fra Brandenburger Tor og Alexanderplatz.

Som et attraktivt alternativ til Metropolen Berlin, er en afstikker til den indtryksfulde by Potsdam anbefalelsesværdigt. Potsdamer Havel har et utal af tillægningssteder, og fra din flodbåd kan du nemt komme ind i selve byen og spadsere i den historiske Altstad og Det Hollandske Kvarter. Også et besøg på Sanssouci-slottet er et must.

Berlin

Berlin er kendt for sine utallige kulturelle institutioner og alsidige natteliv. Takket være en rigtig god metro er det nemt at komme rundt i byen. Berlin har flere broer end Venedig og en voksende vandsportsturisme. Storbyen rummer et utal af seværdigheder, så spørg på turistkontoret for yderligere inspiration. Basepersonalet har muligvis også en guide til byen.Besøg bl.a. Alexanderplatz, Check Point Charlie (den tidligere grænsepost) og det tidligere Østberlin. Fjernsynstårnet har markeret byens centrum siden 1969. Der findes et utal af måder at lære Berlin at kende på; til fods, med bus, i båd, på cykel eller sporvogn. Næsten hvert distrikt har sin egen stil og charme. Tillægning: der er 12 tilægningssteder i den indre by mellem Köpenick, Erkner og Spandau. På tillægningssteder, som er markeret med et hvidt P på en blå baggrund, er det gratis at ligge i 24 timer – det er god tid til sightseeing og shopping. Hold øje med symbolet med en gul bølge, som angiver praktisk information såsom overnatningsmuligheder, gratis gæstepladser for flodbåde, toiletter eller eks. restauranter, hvor hunde er velkomne. Basen vil give dig flere tips og informationer, før I sejler fra basen.
Læs mere

Potsdam

I løbet af de sidste 300 år er Potsdam gået fra at være en mindre garnisonsby til en af Europas mest imponerende kongelige hovedstæder. Et flot eksempel herpå er Potsdams arkitektoniske mesterværker, de 17 paladser, omgivet af flotte haver. Sammen med den smukke Havel-vandvej har de bidraget til Potsdam's status som verdenskulturarv. Besøg Cecilienhof, hvor Churchill, Truman og Stalin mødtes for at diskutere delingen af Tyskland efter 2. Verdenskrig ved Potsdamkonferencen juni-august 1945. I dag er slottet et monument, og man kan besøge konferencerummet og arbejdsværelserne. Man kan tage med bus og sporvogn rundt til Potsdams kultursteder, parker og haver. Der arrangeres også guidede byvandringer med forskellige temaer. Gå ikke glip af Sanssouci-slottet, som var sommerresidens for Frederik den Store. Slottet anses for at være Tysklands største bygningsværk i rokokostil.
Læs mere

Potsdam (Le Boat)

Le Boat base - Potsdam is better known as Germany's Versailles, and the ancient home for the kings of Prussia.
Læs mere