Cookies

England

England

I skønne England er det muligt at sejle på Themsen nær London - eller i det mere traditionelle midtengelske og walisiske landskab.

Glæd dig til en kongelige oplevelse - Den berømte flod Themsen bugter sig gennem det smukke grønne landskab i det sydlige England - forbi historiske byer og landsbyer med hyggelige pubber og smukke haver. En bådferie på Themsen vil være en ferie fuld af kontraster og forskelligartede oplevelser på den storslåede historiske flod.

Historiens vingesus fylder dine sanser på en bådferie på Themsen. Når du ser på det storslåede Windsor Castle eller Hampton Court Palace føler du dig bragt tilbage i tiden. Floden passerer store byer med butikker, barer og museer og hvor sightseeing bør være på dagsordenen. Dette står i skarp kontrast til de små landsbyer, hvor tempoet er langsomt og livet leves mere afslappet.

Prøv også de traditionelle Narrow Boats i Midtengland og Wales. På en bådferie med de lange smalle traditionelle både bringer hver en krumning på vandvejen dig nye og afvekslende oplevelser. Fra din flodbåd er der ro og tid til at opleve Englands evigt grønne floddale med græssende fåreflokke og hyggelige landsbyer med stråtækte bindingsværkhuse, til at sejle forbi skønne landsteder og dejlige haver, passere under gamle stenbroer, fortøje båden direkte ved berømte slotte og herresæder - og ikke mindst at opleve The English Way of Life og Englands traditionsrige kulturhistorie fra første parket på dækket af din flodbåd.

Klik videre i menuen for at læse mere om Themsen eller Midt-England & Wales

 


Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat har verdens største udvalg af flodbåde og baser. Med mere end 40 baser i 8 europæiske lande, samt over 40 års erfaring, kan Le Boat og Setravel tilbyde fantastiske flodbådsrejser.
Læs mere
Black Prince

Black Prince

Klassiske engelske Narrowboats! Oplev England og Skotlands flotte natur gennem floder og kanaler fra 9 baser i en lang, smal kanalbåd.
Læs mere
ABC Boathire

ABC Boathire

Narrowboats fra en af 16 baser i England, Wales og Skotland.
Læs mere

Loading...