Send rejseforespørgsel
Luk
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.

England

Læs mere om fordelene ved Seatravel

I skønne England er det muligt at sejle på Themsen nær London - eller i det mere traditionelle midtengelske og walisiske landskab.

Glæd dig til en kongelige oplevelse - Den berømte flod Themsen bugter sig gennem det smukke grønne landskab i det sydlige England - forbi historiske byer og landsbyer med hyggelige pubber og smukke haver. En bådferie på Themsen vil være en ferie fuld af kontraster og forskelligartede oplevelser på den storslåede historiske flod.

Historiens vingesus fylder dine sanser på en bådferie på Themsen. Når du ser på det storslåede Windsor Castle eller Hampton Court Palace føler du dig bragt tilbage i tiden. Floden passerer store byer med butikker, barer og museer og hvor sightseeing bør være på dagsordenen. Dette står i skarp kontrast til de små landsbyer, hvor tempoet er langsomt og livet leves mere afslappet.

Prøv også de traditionelle Narrow Boats i Midtengland og Wales. På en bådferie med de lange smalle traditionelle både bringer hver en krumning på vandvejen dig nye og afvekslende oplevelser. Fra din flodbåd er der ro og tid til at opleve Englands evigt grønne floddale med græssende fåreflokke og hyggelige landsbyer med stråtækte bindingsværkhuse, til at sejle forbi skønne landsteder og dejlige haver, passere under gamle stenbroer, fortøje båden direkte ved berømte slotte og herresæder - og ikke mindst at opleve The English Way of Life og Englands traditionsrige kulturhistorie fra første parket på dækket af din flodbåd.

Klik videre i menuen for at læse mere om Themsen eller Midt-England & Wales

 


Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344