Send rejseforespørgsel
X
Skal en ferie på en af Europas floder være dit næste rejseeventyr? Så send os en rejseforespørgsel.
 

England

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Sejl kanalbåd i England

England byder på skønne sejlområder. Sejl på den historiske Themsen nær London - eller hvad med en tur til det traditionelle midtengelske og walisiske landskab?

Glæd dig til en kongelige oplevelse, når du sejler på de bugtende floder og kanaler gennem Englands smukke og grønne landskab. Her mærker du historiens vingesus, idet du sejler forbi smukke, gamle byer og landsbyer med hyggelige pubber og yndige engelske haver med hvad dertil hører af perfekte græsplæner og formklippede hække. 
En bådferie i England vil være en ferie fuld af kontraster grundet den behagelige vekslen mellem land og by. Fra din flodbåd er der ro og tid til at opleve Englands evigt grønne floddale med græssende fåreflokke og hyggelige landsbyer med stråtækte bindingsværkhuse. Flere steder vil du se imponerende haver og huse, som ligger helt ned til vandkanten på din rute. Prøv den nationale klassiker bestående af pies and mash på den lokale pub, eller tag på oplevelse i én af de større byer. Flere steder er det muligt at fortøje båden direkte ved berømte slotte og herresæder. 
Tag på bådferie i England og oplev The English Way of Life og landets traditionsrige kulturhistorie fra første parket på dækket af din flodbåd.

Klik videre i menuen for at læse mere om sejlområderne Themsen, Midtengland og Wales. Bemærk at der i Midtengland og Wales sejles i de traditionelle, smalle Narrowboats.
Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344