Cookies

Lej Flodbåd

Lej Flodbåd

Seatravel er eksperter i flodbådsferie i hele Europa - de mest besøgte steder er de franske floder og især Canal du Midi er populær. Det er nu blevet endnu nemmere at leje en flodbåd med vores nye hjemmeside, hvor du nemt kan bestille online - og vi har prisgaranti på alle både og destinationer.

Kanalsejlads er en anderledes ferieform - på en flodbådsferie oplever man naturen og ser områder på en hel ny måde. Oplev det hele fra vandet, imens du glider på floder og igennem byer. Flodbådsferie er en perfekt ferieform for dig, der gerne vil opleve noget anderledes og spændende! Bådferie er rigtig godt til sightseeing, og giver dig muligheder og selvbestemmelse, som man umuligt kan få på andre måder. Det er muligt enten at gøre holdt flere steder eller gøre holdt nogle dage et sted, hvis du har forelsket dig i et område. Det er op til dig som skipper på en flodsejlads eller kanalsejlads. 

Du kan vælge mellem at sejle kanalsejlads eller flodsejlads - kanalerne er kunstigt lavet tilbage i 1800-tallet, hvorimod floderne altid har været der og snor sig gennem landskabet. Om du tager på flodbådsferie i kanalerne eller floderne har hver sine fordele. Flodsejlads giver et meget naturligt indblik på den smukke natur, men på en flodsejlads er også mere udsat for strøm og oversvømmelser i forhold til kanalsejlads.

Husk vores Prisgaranti og at vi er medlem af rejsegarantifonden nr. 753.

Flodbådsferie er nemt selv for den uerfarne. At navigere på en flodbåd er som en leg og efter introduktionen ved ankomst, er du godt sat til at være skipper!

Seatravel har bl.a. flodbåde fra følgende operatører: Le Boat, Nicols, Locaboat og Black Prince Narrowboats.

Bådene er klar til udlejning i følgende lande: Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Belgien, England, Irland, og Skotland.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat er den bådoperatør, der har det største udvalg af flodbåde og udgangsbaser i verden. Med mere end 40 baser fordelt i 8 europæiske lande og med mere end 40 års erfaring, kan Le Boat tilbyde den vidunderlige ferieform til fulde.
Læs mere
Nicols

Nicols

Nicols’ flåde består af næsten 500 flodbåde og er fordelt ud på 21 baser; 18 i Frankrig, 2 i Tyskland og 1 i Portugal.
Læs mere
Locaboat

Locaboat

Har man tidligere været på bådferie – eller måske blot befundet sig ved en kanal, har man ikke kunne undgå at lægge mærke til Locaboat’s charmerende Penichetter.
Læs mere
Black Prince

Black Prince

Klassiske engelske Narrowboats! Oplev England og Skotlands flotte natur gennem floder og kanaler fra 9 baser i en lang, smal kanalbåd.
Læs mere
ABC Boathire

ABC Boathire

Narrowboats fra en af 16 baser i England, Wales og Skotland.
Læs mere

Loading...