Grenada

Du kan nu udforske Caribiens nærmest uberørte øgrupper, hvor du bl.a. får nogle af de absolut bedste dykkerforhold. Udover dykning byder denne eksotiske verdensdel på fascinerende restauranter, flotte strande og dyre- og naturrige øer, som ikke findes andre steder i verden. 

Sejlbådsferie i verdensklasse

Vi tilbyder et stort udvalg af sejlbådsferier til Caribien, og vores dygtige medarbejdere vil til hver en tid skræddersy den perfekte sejlbådsferie, som matcher netop dine behov.

Grenada er kendt for sin frodige og bjergrige natur. Her ligger adskillige nationalparker inden for kort afstand, og du kan på den sydlige ø opleve dejligt duftende planter samt eksotiske blomster. 
Øen er også kendt for flere interessante rom-destillerier samt krydderiplantager. 
Sejlsæsonen på Grenada er fra november til april. Her kan du læse mere om Grenada.

Hvis du allerede nu ved, at savnet for lunere temperaturer vil melde sig i de mørke måneder, kan du lige nu planlægge en tur til mere eksotiske himmelstrøg i den kommende sejlbådssæson. 

Befolkningen er afslappet og har en stærk kultur, men er samtidig også imødekommende overfor besøgende gæster.
I Caribien er der mulighed for fleksibel overtagelse af både. Det betyder, at uanset hvilke dage du ønsker at få din båd, kan det lade sig gøre – både weekend og hverdag. 

 

Vi anbefaler
Hos Seatravel finder du et stort udvalg af sejlbådsferier til Caribien, og vores dygtige medarbejdere har udvalgt en sejlbåd, som sejler fra Grenada:

Dag 1: Første stop er Tyrrel Bay, Carriacou. Sænk ankeret blandt lokale fiskebåde og nyd en gåtur efterfulgt af en drink på de mange steder, man kan nyde et fantastisk glas rom.

Dag 2: Få morgenmad på Sandy Island, en smuk strækning af hvide sandstrande med få palmetræer. 
Efter morgenmaden er der mulighed for at snorkle, hvor du herefter får muligheden for at sejle til Union Island for at tjekke ind på Clifton Harbor i St. Vincent. Overnat ved Salt Whistle Bay på Mayreau.

Dag 3: Nyd en dejlig morgenmad hos Salt Whistle Bay Resport, og tag herefter en kort sejltur til Tobago Cays og brug dagen på at snorkle. Tobago Cays er beskrevet yderligere nedenfor.
Om aftenen er det simpelt: barbeque under stjernerne.

Dag 4: Sejl tilbage til Clifton for at tjekke ud, og sæt afsted imod den vestlige side af Union Island. Her finder du Chatham Bay, som er en smuk, forladt bugt, omgivet af bjerge. Udforsk området. At spise grillmad på stranden er en uforglemmelig oplevelse.

Dag 5 og 6: Enten slap af eller hvis det er den sidste dag, kan du sejle tilbage til St. George’s. Du bør stoppe ved skulpturparken ved Grand Mal Bay, kun få minutter fra hovedstaden. Her finder du smukke snorkling steder. Tank op ved Yacht Club og nyd et sidste måltid ved en af de mange lokale restauranter.

Dag 7: Hjemrejsedag.


Dette er det perfekte afbræk fra virkeligheden, hvor du får en uge i en helt anden verdensdel, hvor kulturen er helt anderledes. Skibet gør det muligt for dig, at tage turen på det caribiske farvand og udforske det fantastiske område. 

Du finder mange andre skibe med start i Grenada eller Caribien på vores hjemmeside.

Tobago Cays Marinepark

Når du er på Grenada, er det oplagt at besøge nogle af de forskellige øgrupper som området huser.
Du kan fx besøge Tobago Cays Marinepark. Det er en øgruppe, som er blandt de smukkeste i området, og den er som skabt til dykning og snorkling. 

Så svøm, snorkel og nyd solen i rolige omgivelser. Opdag et rigt dyreliv samt eksotiske naturomgivelser på øerne og under vand. 

Læs mere om området Tobago Cays Marinepark