Start ferieplanlægningen nu!

Book tidligt – hvorfor nu det?

Venter du også til sidste øjeblik? Hvad nu hvis prisen falder?

Det kan være fristende at se tiden an af frygt for at misse et godt last-minute offer. Slår du til tidligt, er der frit valg på alle hylder – men venter du, er båden måske væk.

Den bedste pris

Den bedst mulige ferie til den bedste pris – det er jo dét, vi gerne vil have! Det er vores erfaring at du får den billigste bådferie hvis du booker din ferie så tidlig så muligt og udnytter book-tidlig-rabatterne.

Vi kan ikke afvise at der bliver udbudt "last-minute-rabatter", hvis en båd ikke er blevet udlejet 1-1½ måned før lejeperiodens start.

Det kan se tillokkende ud hvis man sammenligner og ser at der er nogle store "last-minute-rabatter".

Men, men – de både som ikke er solgt 1-1½ måned før afrejse, er ofte dem som har været for dyre fra begyndelsen.

Hvis en bådoperatør indfører 20-25% "last-minute-rabat" kort før afrejse, men prisen på båden fra begyndelsen har været prissat 40-50% højere sammenlignet med tilsvarende både som var tilgængelige ved bookingsæsonens start, betyder det at en reel besparelse udebliver eller er minimal.

Størst udvalg af både først på bookingsæsonen

De som booker først, vælger desuden de både hvor man får mest for pengene; den største båd, den nyeste båd, den bedste beliggenhed, den bedste rejseperiode. De får dermed det største udvalg, mens de der venter, må vælge blandt de både som er tilbage. Lad dig derfor ikke snyde af høje rabatter senere på sæsonen – du er altid bedst stillet hvis du booker så tidligt som muligt.

Vi plejer at sige at det med at vælge den bedste udlejningsbåd til pengene, er ligesom når du står nede i supermarkedet og vælger frugt og grønt: "Når du kommer først, er der frit valg. Du har tiden til at vælge det bedste – men hvis du venter, kan du kun vælge blandt det efterladte. Som den sidst ankomne i butikken kan du ikke se hvad der tidligere har været udbudt til andre, og som allerede er blevet solgt".

Billige flybilletter

Kræver det en flyvetur til destinationen, så bliver book-tidlig-effekten ofte endnu større. Det er vores erfaring at prisen på flybilletter også har det med at stige betydeligt, jo tættere man kommer på afrejsetidspunktet.

Disse tre effekter forstærker hinanden, og konklusionen er derfor at det altid er en stor fordel at booke sin bådferie så tidligt som muligt.

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44