Oplev Korsika på en sejlerferie

Lad Korsika charmere dig med sin betagende skønhed og imponerende landskab. Med turkisblåt hav, vilde bjerge, rolige laguner og afslappede livsstil. Korsika er en stor bjergrig ø med smukke strande, spændende historiske byer og et væld af oplevelser både til havs og til lands. Sejl til strande og laguner, hvor landkrabberne ikke har tilgang, nyd stilheden og den utroligt smukke natur.

Oplev hovedstaden Ajaccio Napoleons fødeby, hop i det krystalklare hav ved nogle af verdens smukkeste strande ved Porto Vecchio og nyd den imponerende udsigt det bjergrige landskab på Korsika leverer.

korsika

Pakkerejse til Korsika - billige flybilletter og bådleje

Vi kan tilbyde flybilletter til en rigtig god pris i august måned med afgang d.6/8 eller 13/8 fra Kastrup til Bastia på Korsika.

Herunder kan du se eksempler på fly og sejlerferie til Korsika:

Sun Odyssey 36i (2008) - 3 Cab
Fly tur/retur med afgang d.6.august fra Kastrup til Bastia, Korsika eller med afgang d.13.august.
Bådleje + flybilletter:
Pr. person ved 6 personer = 6.099 DKK (inkl. slutrengøring og motor til gummibåd)

Mahe 36 Evolution - Gecko IV (2013) - Katamaran - 3 Cab
Fly tur/retur med afgang d.6.august fra Kastrup til Bastia, Korsika eller med afgang d.13.august.
Bådleje + flybilletter:
Pr. person ved 6 personer = 7.999 DKK (inkl. slutrengøring og motor til gummibåd)

Lagoon 380 - Keriaca II (2008) - Katamaran - 4 Cab
Fly tur/retur med afgang d.6.august fra Kastrup til Bastia, Korsika eller med afgang d.13.august.
Bådleje + flybilletter:
Pr. person ved 8 personer = 7.299 DKK (inkl. slutrengøring og motor til gummibåd)


Vi har mange flere både at vælge imellem - klik her og se mulighederne.

korsika

Aktiviteter på sejlerferie ved Korsika

Der er mange muligheder for forskellige aktiviteter på Korsika - her kan bl.a. nævnes cykling, vandreture, rideture og ikke mindst dykning.

Når I gerne vil udforske bjergene og den omkringliggende natur, så tag vandrestøvlerne på og følg de mange naturstier, som er overalt på Korsika. Landskabet er bjergrigt, så hvis du har energi til at bestige nogle af dem, vil belønningen også være en fantastisk udsigt, når du kommer til toppen.

Det er også muligt at leje mountainbikes, så energien kan blive brugt på at ræse derudaf. Korsika bliver kaldt den ultimative cykelø - det er udfordrende cykling, da der ikke er nogle cykelstier, men oplevelsen er i særklasse.

Nogle af verdens mest berømte strande venter dig på Korsika - sejl til strande og laguner, hvor landkrabberne ikke har tilgang og oplev Korsika ombord på en sejlerferie.

Er du blevet nysgerrig og vil gerne vide mere om en sejlerferie på Korsika - så kontakt os ved at klikke her. Vi vil rigtig gerne fortælle mere :)