Sejl ud i verden, og oplev friheden 
Hvem af os går ikke og drømmer om at sejle ud på eventyr? Nu hvor temperaturen konstant svinger omkring de nul grader, længes de fleste af os efter caribisk varme eller sydeuropæisk hygge.

Ingen sejlerfaring? Ingen problem!

Har du ikke den nødvendige erfaring, eller ønsker du bare at slappe helt af på din ferie, kan du nemlig sejle med en lokaltkendt skipper og derved bare nyde ferien. Læs mere om leje af en sejlbåd med skipper.


Sommer eller efterår i Middelhavet

Hvis du vil holde sommerferie under varmere himmelstrøg eller ønsker at strække sommeren ind i efteråret, så er Middelhavet den perfekte sejlferiedestination. Her er du garanteret god stemning, perfekte sejlforhold og skønt vejr, da både vand- og lufttemperaturerne forbliver lune langt ind i oktober.

Med en sejlferie i eksempelvis Kroation, Grækenland eller Italien kan du bade i det dejlige klare hav, nyde de lækre lokale egnsretter og dykke ned i den spændende, historiske kultur. På vores blog kan du finde inspiration til din ferie i Kroatien, i Grækenland og i Italien.

Vinterferie i Caribien

Caribien er vinterens ypperste sejldestination. De mange små øer har hver deres historie, kultur og charme, hvilket giver dig et utal af muligheder for at skræddersy dit eget sejleventyr. Oplev den frodige natur, de fantastiske snorkelmuligheder og ikke mindst den store gæstfrihed, som besøgende altid bliver mødt med i Caribien.

Planlæg næste års vinterferie allerede nu. Så får du både den bedste pris, og du skal ikke gøre andet end at drømme dig frem til Caribiens hvide sandstrande og dejlige varme vejr.