Aquitaine - en afslappende flodbådsferie med kunst og armagnac

Aquitaine ligger i det sydlige Frankrig og er et fredfyldt område med flere mindre hyggelige byer.
Det er muligt at sejle tur/retur fra samme base eller envejs mellem de to baser Le Mas d’Agenais og Castelsarrasin med Le Boat’s både.
Turen mellem Castelsarrasin til Le Mas d’Agenais er 146 km med 57 sluser og tager ca. 29 timer.

kort

I kommer forbi byerne:

Castelsarrasin
I starter i Castelsarrasin, som er en by fuld af smukke blomster og mange haver. En have som vi anbefaler at besøge er Clairefront.

Montech
Har du nogensinde set bådeleveatoren ved Montech og sejlet igennem rækken af sluser her? Hvis ikke, så er tiden kommet nu! Glæd dig til det. Montech har flere smukke bygninger og områder. Heraf kan nævnes kirken Notre Dame de la Visitation.

Montauban
Gå igennem de yndige triumfbuer i Montauban, som er den største by i området. Det er et hyggeligt sted at slå sig ned et par dage med flere gode restauranter, butikker og markeder. Tæt på Montauban ligger også en stor golfbane, hvis du skulle have interesse for det.

Moissac
Når du sejler hen ad kanal Garonne, vil du som det første se, når du ankommer til Moissac det store luksuriøse hotel Moulin de Moissac, som er placeret helt ud til kanalen. Det imponerende kloster Saint-Pierre de Moissac er også et besøg værd.

Valence d'Agen
Valence-d'agen er en hyggelig by at besøge og er et oplagt sted at tage en spadseretur langs kanalen.

Agen
Agen er en stor by og er en middelalderby med spændende historie. Læg mærke til, hvordan mange husene her er bygget af træ, besøg Jacobiner kirken og gå på opdagelse i denne historiske by.   

Buzet
I Buzet produceres den dejlige og berømte vin, Buzet. Du kan besøge vinhuset, hvor den gode vin laves og få en smagsprøve.

Damazan
Damazan er køn, stille og farverig by. Esplanade des Promenades er et smukt sted, hvor der bliver spillet petanque i skyggen af træerne.

Le Mas d'Agenais
En farverig by, især på grund af blomsterne. En hyggelig by hvor din rejse i Aquitaine slutter.

Er du blevet interesseret i en bådtur i charmerende Aquitaine? Klik her og læs mere om områdets byer og attraktioner.

Du kan også sende os en forespørgsel ved at klikke her.