De fleste af os går med en drøm om at hive stikket til hverdagens forpligtelser og tage ud i verden på eventyr. Og lysten er da kun blevet større efter at have fulgt med i tv-programmer som Kurs mod fjerne kyster eller historier om familier, der tager på jordomrejse. Nu tænker du måske: ”Jamen, jeg har hverken sejlererfaring eller tid til at rive flere måneder eller år ud af kalenderen”. Men det er der råd for. Så længe du kan tage et par ugers ferie, så kan du faktisk godt komme ud på dit helt egen sejleventyr.

 

Lej en skipper og slap helt af på ferien

Hvis du ikke selv har den nødvendige sejlerfaring, er det muligt at leje en skipper til at stå for sejladsen. En skipper kan samtidig også fungere som guide og komme med ruteforslag og anbefalinger til aktiviteter i området undervejs. Derfor er der faktisk også nogle gange erfarne sejlere, der lejer en skipper, hvis de eksempelvis ønsker en sejlerferie med fuld fokus på afslapning og socialt samvær. Læs mere om leje af skipper.

 

Nyd sejlerfriheden på din drømmedestination

Selv en sejlerferie på kun en uge eller to er nok til at give dig den specielle frihedsfølelse, som mange sejlere beskriver som værende et af de mest forførende elementer ved sejlads. Nu mangler du derfor bare at vælge din drømmedestination, og så er turen næsten planlagt. Her hos Seatravel lejer vi både ud i hele verden, og du har derfor masser af destinationer af vælge i mellem.

Nogle af vores mest populære destinationer inkluderer:

 • Caribien
  De fleste sejlere siger, at en sejlerferie i Caribien er noget som man skal unde sig selv at prøve mindst én gang i sit liv. Det varme vand året rundt indbyder altid til en bade- eller dykkertur, og de mange øer og kulturer giver dig masser af mulige oplevelser at vælge i mellem. Nyd den caribiske sols stråler og den store gæstfrihed, og gå eventuelt på opdagelse i historien med et besøg i de tidligere eller nuværende kolonier. For danskere vil et besøg til de tidligere Dansk Vestindiske Øer: St. Thomas, St. John og St. Croix helt sikkert være et interessant og spændende bekendtskab.
   
 • Middelhavsområdet med lande som Grækenland og Kroatien
  Med hyggelige havnebyer, afsiddesliggende bugte, flotte klippelandskaber, dejlige strande, masser af historie og lækker gastronomi, er Middelhavet altid en populær destination for en sejlerferie. Sejl rundt mellem de smukke øer, og nyd din ferie med lækker mad og vin undervejs.
   
 • Thailand og Fjernøsten
  Vil du opleve et sejlområde, som er mindre travlt end de populære områder i Caribien og Middelhavet? Så bør du overveje en sejlerferie i Fjernøsten.  

 

Se alle vores destinationer her, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til mulighederne eller ønsker gode råd til din måske første af mange fremtidige sejlferier.