3 nye modeller i Horizon-serien

Horizon som første gang blev lanceret i efteråret 2015, blev hurtigt booket til sommeren 2016. Det var tydeligt at mærke, at en kanalbåd af den størrelse, med god komfort og nydeligt design var efterspurgt. Til 2017 har Le Boat besluttet at udvide Horizon-linjen med 3 nye både med det samme design og høje komfort-niveau.

Horizon 2-S

Horizon-2-s

Den nye Horizon 2-S har to kahytter ligesom den oprindelig Horizon-model, men i stedet for et toilet og bad, er der på Horizon 2-S to toiletter og to bad. Forrest er der en stor ensuite kahyt med dertilhørende toilet. Ved siden af en mindre kahyt med separat toilet og bad. Båden er ideel til to par eller en mindre familie.

Der er plads til 5 personer ombord på Horizon 2-S.

Til sommeren 2017 kan den findes i: Frankrig: Canal du Midi, Lot, Bourgogne: Franche-Comte & Nivernais Loire, Italien; Holland og Irland.

Se mere af Horizon 2-S her.

Horizon 3

horizon-3

Horizon 3 har 3 kahytter, som har hver deres toilet og bad. I alle kahytterne er det muligt at vælge mellem en dobbeltseng eller at dele sengen op i 2 enkeltsenge. Båden er blevet større, så der er godt med plads til, at I tager 3 par, 6 venner eller en stor familie afsted. En dejlig stor salon og stort soldæk, vil danne nogle skønne rammer om en flodbådsferie på denne båd.

Der er plads til 7 personer ombord på Horizon 3.

Til sommeren 2017 kan den findes i: Frankrig: Aquitaine, Bourgogne: Franche-Comté & Alsace; Tyskland og Irland.

Se mere af Horizon 3 her.


Horizon 4

horizon-4

Horizon 4 har 4 kahytter med hver sit toilet og bad, så det nu er muligt for jer at tage en stor flok afsted og nyde godt af alle Horizons nye og lækre detaljer. I to af kahytterne er det muligt at sengen op i to enkeltsenge. På det store soldæk er der plads til alle, når I stille og roligt bevæger jer gennem idylliske landskaber og hyggelige byer.

Der er plads til 9 personer ombord på Horizon 4.

Til sommeren 2017 kan den findes i: Frankrig (alle områder undtaget Aquitaine); Tyskland og Holland.

Se mere af Horizon 4 her.


Kunne du tænke dig et tilbud på en flodbådsferie i en Horizon model? Kontakt os her og du modtager et forslag, som passer til dine ønsker.