Hvis du overvejer at sejle rundt i den Saroniske Golf i Grækenland til sommer, så sørg for at få plottet Monemvasia ind på sejlruten. Denne lille hyggelige by tilbyder mange aktiviteter samlet ét sted, som er oplagt både til familier, men også hvis du er afsted med venner.

På den østlige side af den græske halvø Peloponnes ligger den smukke by Monemvasia, som ligger på en smal odde, hvor en 200m landtange er den eneste kobling til fastlandet. Monemvasia blev grundlagt i 583 e.Kr. og er oprindeligt en fæstning, hvori en by blev bygget. Det bærer byen i høj grad stadig præg af, hvilket gør den til et spektakulært syn set fra havsiden, men det er et must også at opleve den indefra.

I bugten ud for Monemvasia kan der kastes anker, så det krystalblå hav kan nydes. Tag snorkelsættet på og hop i vandet og udforsk dyrelivet. Lad dig endelig ikke forskrække, hvis du lige pludselig er ansigt til ansigt med en stor havskildpadde eller måske endda flere. Monemvasia's havn og bugt er tilholdssted for nogle havskildpadder, som ofte ses kredse omkring de lokales fiskerbåde i håbet om en lille godbid.

Har du lyst til at vide mere om Monemvasia, så klik dig ind her.

Er du i tvivl om, hvilken sejlbåd du skal leje til turen, så står vi klar til at hjælpe dig med gode råd, som svarer til dit behov. Klik her.