Flyv billigt til Mallorca - perfekt for sejlferie

De af vores kunder der har prøvet at sejle ved Mallorca har været vilde med det - så hop i flyveren fra København eller Billund - og oplev den fantastiske sejlads ved Mallorca - bl.a. den smukke Cabrera Nationalpark. Vi hjælper gerne med at arrangere flyrejsen også - og vi har et stort udvalg af sejlbåde i alle prisklasser - så der er ingen grund til at vente med at reservere turen.

Læs mere om Mallorca her

Send os en forespørgsel her

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Den maritime historie i Grækenland går, ligesom så mange andre ting i Grækenland, flere tusinde år tilbage i tiden. Den Saroniske Golf, Kyklade-øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - der er enormt mange helt exceptionelle områder for en eventyrlig ferie i sejlbåd i det græske øhav. Her finder du hundredevis af øer med mange tusinde kilometer smukke strande, hyggelige fiskerlandsbyer med traditionelle havne, som alle byder på helt unikke oplevelser. Drømmeferien venter på dig her. Dine sejlmuligheder i Grækenland er nærmest uendelige. Faktisk ville det kræve utallige måneder og feriedage at komme rundt til alle de smukke græske øer og kyster, men med bådleje, har du friheden til selv at vælge et udpluk af alt det gode, Grækenland byder på. Lej din drømmebåd og sus afsted på en skøn sejlferie. Klimaet er ideelt for sejllads 9 måneder om året mellem marts og november. Ved Kykladerne ændrer vinden hurtigt retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer, mens der ved De Ioniske Øer er stabile og rolige vindforhold, som normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. Der er, med andre ord, noget for enhver smag. I Grækenland finder du desuden kosmopolitiske steder, som er rige på historie og kultur. Besøg bl.a. Paros, Mykonos, Korfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne, kan det klart anbefales at sejle til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl. Din bådferie kan indeholde lige, hvad du ønsker. Grækenland er også kendt for deres friske og krydrede kogekunst. Her kan du smage lækre, lokale oliven i en sprød græsk salat, grillet souvlaki med pitabrød og tzatsiki, lækker mousaka fuld af tomat, hvidløg og ost og, ikke at forglemme, den cremede græske yoghurt med sød honning. Vil du gerne sejle ud i det blå i Grækenland, men har du ikke noget duelighedsbevis? Hos os er det muligt at få en skipper med på din bådcharter. Så kan du blot slappe af og suge alle indtrykkene til dig. Læs mere om dine muligheder for skipperleje. Sejlerferie i Grækenland er et eventyr for livet. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svøm i det tyrkisblå havvand. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske Øer. Vi har bådudlejning i store dele af Europa. Se meget mere om det store udvalg af både i alle klasser og alle vores sejlbådsdestinationer.
Read more

Kroatien

Kroatien

Velkommen til Kroatien  Sejlads i Adriaterhavet er fantastisk. Med en fastlandskystlinie på godt 1700 km og en perlerække af mere end 700 øer i et smaragdgrønt hav er skærgården et paradis for sejloplevelser. Du finder oftest milde vinde, korte sejldistancer mellem historiske søfartsbyer og fortryllende ankerbugte til siesta under solsejlet og badestunder med snorkel og tallige farverige fisk. Fastlandets bjerge knejser i horisonten, og havet er dybt og krystalklart, hvilket gør navigationen let. Det kroatiske køkken er dybest set et middelhavskøkken, så der bliver ikke sparet på olivenolie, hvidløg, urter og krydderirer, hvilket giver retterne en ekstra speciel smag. Friskfanget fisk og skalddyr samt lækkert kød tilberedt på grillen er altid at finde på menuen. Kroaterne kan lide at holde det simpelt, i køkkenet og i livet. Men man bliver overrasket over, hvordan et så enkelt måltid kan være så velsmagende. Overalt finder du en venlig og serviceminded stemning - her fungerer tingene. Lej en sejlbåd i Kroatien, og vi vil gøre vores bedste til, at du vil komme til at nyde feriemåden og omgivelserne! Du kan sejle i flere forskellige dejlige områder i Kroatien: Pula, Split, Dubrovnik og Biograd. Alle områder byder på en masse interessante oplevelser ved Adriaterhavet. Heriblandt UNESCO's verdernsarvbyer, bilfri øer, arkitektoniske vidundere, hyggelige snoede gader fra middelalderen, filmlokationer fra den verdensberømte serie Game of Thrones og betagende udsigter over det krystalklare Adriaterhav. Kroatien byder desuden på rig mulighed for flotillesejlads - spørg os hvis du ønsker mere info herom. Se derudover meget mere om alle vores sejlbådsdestinationer og vores store udvalg af både i alle klasser. Drømmer du om en sejlferie i Kroatien, men har ingen erfaring? Hvis du ikke har duelighedsbevis, kan du for et ekstra beløb leje en båd med skipper. 
Read more

Mallorca

Mallorca

Velkommen til Spanien Mallorca er en del af øgruppen Balearerne, som ligger i det vestlige Middelhav. Den smukke kystlinje, de mange solskinsdage og den blide havbrise er kun et udpluk af grunde til, at havet omkring Mallorca er så populært for en sejlerferie. Når du lejer en sejlbåd, har du friheden til at sætte kursen mod lige de oplevelser, som interesserer dig, og med en uges bådleje har du mulighed for at sejle hele vejen rundt om øen og opleve hele den vidunderlige kyst. Hundredevis af naturskønne og isolerede grotter, strande og vige gemmer sig langs kysten og kan kun nås fra vandet. Lej en en båd og opdag alle øens skjulte skatte. Har du ikke duelighedsbevis, men drømmer du alligevel om ferie ombord på en sejlbåd? Så har du mulighed for at leje en skipper med på din sejlbådsferie. Oplev de flotte sejlture langs øens uberørte nordvestkyst med idylliske bjergbyer, stejle terrasseformede skråninger og velduftende citronlunde, mandeltræer og mimoser. Midt på Palma de Mallorcas palmeklædte kystpromenade, har vores partner Sunsail base - perfekt beliggende for en sidste aften i hovedstaden, og en slentretur i den smukke gamle bydel omkring katedralen inden du rejser hjem igen. Det mallorcinske køkken er en stor kulinarisk oplevelse. Mallorca er en spansk ø, og moderlandets mange traditioner ses tydeligt i maden, som spises her. Nyd eksempelvis en omgang tapas på en af de skønne promenaderestauranter i Palma inden din sejlads. Puerto de Sollér på den nordvestlige kyst er også fuld af gode restauranter. Her må du ikke gå glip af de fantastiske retter med friskfanget fisk og skaldyr. Vi har gjort bådudlejning på Mallorca nemt og bekvemt, så du kan tage på din drømmerejse uden problemer. De bedste måneder for sejlads ved Mallorca er mellem maj og oktober – og det er selvfølgelig også i denne periode, at farvandet er travlest. Du kan også opleve godt roligt vejr i december og januar, og sejladsen i disse måneder er også fortrinlig. Er det en anden destination end Mallorca, der trækker i dig? Find dit perfekte rejsemål.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44