Kryds Atlanterhavet og gør drømmen virkelig

Kryds Atlanterhavet for sejl - et "must do" for mange sejlere

Nogle gange forbliver drømmene ved tanken, og selvom man smiler ved tanken om dem, er det ikke altid, de bliver til virkelighed. Andre gange begynder de at tage en mere konkret form og bliver udviklet trin for trin, når planlægningen af dem lige så småt begynder. Endelig når drømmen så udleves, findes der ikke en bedre følelse. Ikke mindst vil nætterne under en stjernefyldt himmel være en oplevelse helt for sig, når Atlanterhavet krydses med sejl.

Hvis du har en drøm om at krydse Atlanterhavet, er der mulighed for at fuldføre den nu, så drømmen bliver til en oplevelse, du kan tage med dig i mange år. I november måned er der mulighed for at deltage i en sejlads over Atlanterhavet – så saml venner, familie eller måske bare dig selv og gør dig klar til eventyrfyldt sejlads på det åbne hav.

Kryds Atlanterhavet
Canariske Øer – Tortola (BVI), ca 25 dage.

Bådpriser:
Alle både sejler ud fra Tenerife med start 3.november, 2015. Det er alle nye både bygget i 2015.

Bådleje:
Bavaria 46 Vision - 5.800,00 EURO (43.500 DKK) - se bådmodel her.
Nautitech 40 (1) - 6.100,00 EURO (45.750 DKK)
Jeanneau 64 - 7.680,00 EURO (57.600 DKK)
Lagoon 52 - 8.000,00 EURO (60.000 DKK) - se bådmodel her.
Lagoon 450 - 7.300,00 EURO (54.750 DKK) - se bådmodel her.

Per person med to professionelle crew medlemmer ombord:
Nautitech 40 (2) - 1.280,00 EURO/person (9.600 DKK)
Nautitech 40 (3) - 1.280,00 EURO/person (9.600 DKK)
Nautitech 40 (4) - 1.280,00 EURO/person (9.600 DKK)
Bavaria 46 Cruiser - 1.000,00 EURO/person (7.500 DKK) - se bådmodel her.

Nogle af bådene kan bookes enkeltvis, hvis I er en gruppe, der gerne vil afsted sammen og andre både er der mulighed for, at du booker dig ind som enkeltperson eller booker en hel kabine for dig selv. To professionelle skippere skal med på alle både, hvilket er inkluderet i den nævnte pris.

Inkluderet i prisen:
Prisen per person er for en køje ombord. Hvis du ikke ønsker at dele kahyt med andre, skal der lægges 50 % af prisen til. (Det er obligatorisk, at der er to professionelle crew medlemmer ombord).

Prisen inkluderer: storsejl (ny), genoa (ny), storm flock (ny), autopilot, gps med plotter, bimini top, sprayhood, EPIRB, cockpitbord, agterbruser, elektrisk ankerspil, elektrisk køleskab, fuldt udstyret køkken, cockpit højttalere, radio med CD, VHF, satellit telefon, hynder, tæpper, bådforsikring, sikkerhedsudstyr af international standard.

• 2 professionelle crew medlemmer
• Crew t-shirts
• Alle bådudgifter

Ikke inkluderet: fly og transfer, mad og drikkevarer, havnepenge og brændstof, egen rejseforsikring, brug af satellit telefon ombord.

Med ombord:
To professionelle crew medlemmer.

Proviant – godt udvalg af frisk, frossen og vakuum pakket kød, samt dåser med længere holdbarhed. Der vil også blive medbragt frisk frugt og grøntsager.

Friskfanget fisk er også altid tilgængelig, hvis du har held med at få nogle fisk på krogen. Fiskeliner, blink og agn vil blive medbragt på turen.

Der vil blive sat pris på entusiasme, dedikation og især en lyst til at være en del af crewet ombord er vigtig for at alle får en god sejlads. Alle crew medlemmer kommer til at deltage i en sikkerhedsinstruktion og briefings med skipper inden afgang.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt os på tlf. 3916 3344 eller klik her og send os en forespørgsel, så giver vi dig alle detaljerne.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344