Sejlerferie ved Mallorca

Sejl, sangria og sol - bedre blanding findes ikke

Mallorca er omringet af det glitrende Middelhav og har flere billedskønne bugter, den smukke nationalpark Cabrera og ikke mindst lækker tapas, som Spanien er kendt for.
Således kunne en sejlerferie ved Mallorca se ud:

 

Dag 1 – Palma
Palma er den største by på Mallorca og er hjem til en af de største marinaer i Europa. Her kan du udforske de snoede brostensbelagte gader i Palma’s gamle bydel og nyde godt af de mange tapas-barer, restauranter og cafeer.

 

Dag 2 – Port d’Andratx
Dette er en af de smukkeste havne i Mallorca, hvilket også gør den til en af de mest populære. Ved indgangen vil du se store villaer, som er flot beliggende på bjergskråningerne. Dette er også et hint til, hvilket sted det er, du besøger. Du kan udforske byen Andratx, som er nogle kilometer inde i landet eller bare blive i nærheden af havnens barer og restauranter.

 

Dag 3 – Soller
Soller er en betagende hesteskoformet bugt. Bugten er godt beskyttet, hvis du ikke ønsker at lægge til i marinaen. Tag dog alligevel gummibåden ind til den charmerende by og nyd en gåtur på de brostensbelagte gader og havnefronten.

 

Dag 4 – Pollenca
Beliggende på den nordlige spids af Mallorca finder du Pollenca. Der er gode muligheder for at ligge for anker her, da det er godt beskyttet, men her er også en marina, hvis du gerne vil lægge til. Pollenca har ofte festivaller og andre arrangementer, så det er en god ide at tjekke, om et event finder sted, mens du er på besøg i Pollenca.

 

Dag 5 – Cala Ratjada
Denne lille fiskerleje er populær takket være dens fine hvide sandstrande og turkisblåt hav. Tæt på stranden ligger et fyrtårn, som du kan gå op i og nyde en betagende udsigt over til øen Menorca.

 

Dag 6 – Cala Figuera
Mere end noget andet sted på Mallorca bevarer den lille fiskerlandsby Cala Figuera atmosfæren af en traditionel fiskerihavn. De hvidkalkede huse strækker sig helt ned til vandkanten og fiskerne sidder på kajen og ordner deres net. Hvis du ankommer tidligt, kan du købe friskfanget fisk, som I selv kan forberede til et lækkert aftensmåltid på båden, mens I nyder solnedgangen med et glas vin.

 

Dag 7 – Palma 
Palma har flere aktiviteter, som kan underholde dig i en uge, så du kommer ikke til at kede dig din sidste aften i havn. Se på Palmas katedral tårne, som står højt og stolt i byen og er et besøg værd. Husk også at følge de små gader ind til byen og nyd en caña (fadøl) og lokale tapas på en af de traditionelle spanske barer.

 

Anbefalinger:
Hvis I har tid og lyst, så sejl lidt længere en af dagene, så I kan få mulighed for at besøge naturparken Cabrera, som ligger 17 sømil sydvest for Cala Figuera, Mallorca. Man skal have tilladelse for at sejle naturparken, men hvis du kunne tænke dig at se et af de smukkeste naturreservater i Europa, er det det hele værd.

Naturparken Cabrera er et af de bedste steder for dykning i Middelhavet – flere fiskearter, blæksprutter, skildpadder og endda delfiner lever her. Her er smukke strande med helt krystalklart vand.

Læs mere om Cabrera her.

Kontakt os for et godt forårstilbud på en sejlerferie ved Mallorca.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 39 16 33 48