Du har sikkert opdaget, at Middelhavet er en fabelagtig destination til en sejlerferie –specielt i efteråret, hvor det gode klima får sommeren til at strække sig helt ind i oktober.


Middelhavets skønne kyster og øer byder på alt fra lækkert mad og afslappende omgivelser til dejlige strande og fabelagtig natur. Her kan du bade i det dejlige blå hav og nyde solens varme stråler, mens det grå, danske efterårsvejr gør sit indtog derhjemme.

Bliv inspireret af fem fantastiske middelhavsdestinationer herunder.


Sardinien, Italien

På din sejlferie i Det Tyrrhenske Hav omkring Sardinien vil du opleve et sandt middelhavsparadis. Med de oftest korte sejlpassager er der masser af tid til tage på udflugter i land, udforske den uforglemmeligt, skønne natur eller smage på det verdensberømte lokale køkken. Området byder også på et livligt og eksklusivt byliv, især i byerne Porto Cervo og Porto Rotondo, med butikker, gode shoppingmuligheder og fascinerende sightseeing. Sardiniens hyggelige og maleriske byer er bestemt værd at udforske. Læs mere her.


Mallorca, Spanien

Mallorca er den største ø i øgruppen Balearerne, og her finder du masser af skønne strande, som ligger dejligt beskyttet i de smukke, dybe klippevige – Flere af strandene kan du endda være heldig at få for dig selv, da de kun er tilgængelige fra vandsiden. Nyd også de stemningsfulde små landsbysamfund, udforsk de imponerende drypstenshulder og besøg en vingård, hvor du kan smage på de lokale vine. Øens beskyttede bugter giver ideelle vindforhold til, at begyndersejlere kan øve sig i et sikkert miljø. Læs mere her.


Dodekaneserne, Grækenland

De naturskønne Dodekanesiske Øer er blandt de smukkeste i Grækenland og danner rammen om et fabelagtigt sejlområde. Her kan du opleve det mere afsidesliggende, traditionelle Grækenland med historiske landsbyer, hvidskurede huse, storslåede bygningsværker og smalle brostensstræder – alt sammen kombineret med skønne naturoplevelser, exceptionelle strande og dykning og snorkling i verdensklasse. Læs mere her.

 

Korsika, Frankrig

Med sine vilde klippekyster, lange kridhvide strande, majestætiske bjerge og hyggelige landsbyer danner Korsika rammen om en fantastisk spændende sejlferie. Gå ikke glip af det skønne naturreservat Scandola Reserve med sine skjulte bugter, havgrotter og meget varierede dyreliv eller Girolatabugtens smukke bred – Begge er på UNESCOS verdensarvesliste og bestemt et besøg værd. Besøg også Calvi by, der med sine mange hyggelige restauranter og caféer emmer af liv og god stemning. Læs mere her.

 

De Dalmatiske Øer, Kroatien

Med mere end 1.200 smukke øer beliggende i Adriaterhavet ud for Kroatiens kyst, er Det Dalmatiske Øhav et af Europas mest fabelagtige områder for feriesejlads. Læg til ved en af områdets charmerende ankerpladser, oplev den fascinerende natur, dyk ned i den lokale kultur og smag på lækre egnsretter skyllet ned med kølig vin. De uberørte strande, klare vand og oldgamle landsbyer indhyldet i historie vil gøre din sejlferie i Kroatien uforglemmelig. Læs mere her.

 

Se alle vores destinationer i Middelhavet.