Flodbådsferie på Canal du Midi

 

Tag med på et ægte flobådseventyr til den smukke Canal du Midi!

Seatravel har i samarbejde med Ruby Rejser arrangeret en komplet flodbådsferie på Canal du Midi. På en flodbådsferie bor du på en flodbåd, som du helt selv sejler. Der kræves ingensejlerfaring, så alle kan være med. Afslapning, kvalitetstid og hyggeligt samvær er i fokus, og ferieformen er derfor perfekt til både familier, par og vennegrupper, der ønsker at skabe skønne rejseminder sammen. Nyd de hyggelige aftenstunder, hvor du kan beundre en smuk solnedgang på dækket med et glas vin fra den lokale vinhandler eller en forfriskende sodavand på dækket. På dækket kan du sidde til langt ud på natten og nyde den sydfranske stemning, de lune temperaturer og måske et spil kort med selskabet ombord.

Turen foregår i en "flotille" hvor du sejler sammen med andre både, og du bestemmer selv hvor og hvornår du vil stoppe op og gå i land på opdagelse. Langs Canal du Midi finder du smukke slotte, vinmarker og hyggelige landsbyer der bare venter på at blive udforsket. Gå fx på opdagelse i den imponerende befæstede middelalderby Carcassonne, smag på den lokale ret Cassoulet, tag på vingårdsbesøg, og nyd de skønne aftenstunder på dækket med et glas vin i hånden og udsigt til solnedgangen. Med spændende kultur, lækker mad og masser af muligheder for afslapning og samvær har en flodbådsferie på Sydfrankrigs Canal du Midi det hele for både familier, venner og par.


Sejlrute

Vi sejler one-way mellem Castelnaudary og Port Cassafières. 

Afrejse d. 1. juli og 6. september - her sejler vi fra Port Cassafières til Castelnaudary.
Afrejse d. 8. juli og 13. september - her sejler vi fra Castelnaudary til Port Cassafières.


Læs mere her om bådtyper og priser her

   

   

   

Frankrig

Frankrig

Oplev Frankrigs historiske kanaler og floder Når du tager på flodbådsferie i et vores 12 områder Frankrig, venter der dig en afslappet oplevelse i skønne omgivelser med lækker mad og vin. Velkommen til Frankrig Lej en flodbåd og nyd Frankrigs indre vandveje i eget tempo, hvor I oplever et intenst, men samtidig afslappet møde med landets befolkning, historie og kultur. De franske kanaler og floder løber igennem nogle af Europas smukkeste og mest varierede landskaber, hvilket gør Frankrig til en perfekt destination til en kanalbådsferie. I kan handle ind på farverige torvemarkeder til en picnic langs flodbredden, eller I kan nyde et gourmetmåltid i en af de maleriske fæstningsbyer. Alternativt kan I slappe af med en fredfyldt aften i salonen ombord på kanalbåden – med et glas vin fra en af regionens lokale vingårde. Om sejlads i Frankrig I Frankrig er der stor niveauforskel imellem havene og det bjergrige land. Det nødvendiggør at vandstanden med kortere eller længere afstand reguleres med et velfungerende slusesystem undervejs på kanalbådsferien. I bjergrige egne kan sluserne ligge tæt, og en helt speciel oplevelse er bådeelevatoren i Alsace. Opbygningen af det mere end 8.000 km lange, sindrige kanalsystem, der forbinder de store franske floder, påbegyndtes for ca. 800 år siden. Langs kanalerne løber der ofte gamle pramdragerstier, hvor pramdragerne tidligere møjsommeligt trak fyldte både mod strømmen. De gamle vandveje har med tiden mistet deres økonomiske betydning, men er i dag genåbnet med restaurerede broer og slusesystemer til glæde for os der holder ferie på vandet. Sejlads i 12 forskellige områder Seatravel tilbyder sejlads i 12 forskellige områder – alt fra Alsace med de smukke bindingsværkshuse i det nordlige Frankrig over landlige Bourgogne med fornemme vinslotte til Camargues søer med østersbanker og lyserøde flamingoer. Hertil kommer idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områderne langs Charente-floden, for ikke at glemme det solrige Aquitaine og den berømte Canal du Midi i Sydfrankrig.  
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44