Sejlerferie i det græske øhav ved de Ioniske øer

Start ferien fra øen Lefkas, en idyllisk og hyggelig ø, hvor byen af samme navn har flere restauranter, finurlige gader og en livlig havn.

Bådene, som du skal stige ombord på, ligger klar til nye eventyr og allerede næste dag, sætter vi kursen ned mod de utallige øer og idylliske ankerbugter vest for fastlandet i Det Ioniske Hav.

Sejlerferien er i øhavet mellem Lefkas, Keffalonien, Ithaki og Zakynthos. Øerne her er frodige og grønne, som du sjældent oplever i Det Græske Øhav og det beskyttede farvand rummer alle muligheder for en behagelig sejlads, frisk badevand og smukke ankerbugter med hyggelige græske restauranter på stranden.

Området i det Ioniske hav er valgt, fordi det er det fineste sejladsområde i Grækenland. Der er tæt mellem øerne og der er sjældent de kraftige vinde, som ofte spolerer sejladsen blandt de sydlige græske øer.

Første sejlerferie i 2015:

22.aug - 29.aug
Pris 10.300 kr. inkl. rejse og transfer.
Kost og drikkevarer på båden finansieres gennem en fælles skibskasse ca.100 Euro for en uge.
Sejlerfaring ikke nødvendig.

Anden sejlerferie i 2015

29.aug. - 5.sept.
Pris 10.300 kr. inkl. rejse og transfer.
Kost og drikkevarer på båden finansieres gennem en fælles skibskasse ca.100 Euro for en uge.
Sejlerfaring ikke nødvendig.

Prisen inkluderer:
Flyrejse, transfers, ophold på bådene, leje af båd og udstyr, lufthavnsskatter, bådforsikring samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Eventuelle stigninger i lufthavnsskatter.
Bemærk at disse afgifter ofte ændres af flyselskaberne og er derfor med forbehold for ændringer indtil billetten er udstedt.

Læs mere på Svendborg Sejlerskoles hjemmeside.

Kunne du tænke dig at vide mere om sejlerferie ved de Ioniske øer - klik her.