Eksotisk sejlerrejse i det græske øhav

Sejlerferie i det græske øhav ved de Ioniske øer

Start ferien fra øen Lefkas, en idyllisk og hyggelig ø, hvor byen af samme navn har flere restauranter, finurlige gader og en livlig havn.

Bådene, som du skal stige ombord på, ligger klar til nye eventyr og allerede næste dag, sætter vi kursen ned mod de utallige øer og idylliske ankerbugter vest for fastlandet i Det Ioniske Hav.

Sejlerferien er i øhavet mellem Lefkas, Keffalonien, Ithaki og Zakynthos. Øerne her er frodige og grønne, som du sjældent oplever i Det Græske Øhav og det beskyttede farvand rummer alle muligheder for en behagelig sejlads, frisk badevand og smukke ankerbugter med hyggelige græske restauranter på stranden.

Området i det Ioniske hav er valgt, fordi det er det fineste sejladsområde i Grækenland. Der er tæt mellem øerne og der er sjældent de kraftige vinde, som ofte spolerer sejladsen blandt de sydlige græske øer.

Første sejlerferie i 2015:

22.aug - 29.aug
Pris 10.300 kr. inkl. rejse og transfer.
Kost og drikkevarer på båden finansieres gennem en fælles skibskasse ca.100 Euro for en uge.
Sejlerfaring ikke nødvendig.

Anden sejlerferie i 2015

29.aug. - 5.sept.
Pris 10.300 kr. inkl. rejse og transfer.
Kost og drikkevarer på båden finansieres gennem en fælles skibskasse ca.100 Euro for en uge.
Sejlerfaring ikke nødvendig.

Prisen inkluderer:
Flyrejse, transfers, ophold på bådene, leje af båd og udstyr, lufthavnsskatter, bådforsikring samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Eventuelle stigninger i lufthavnsskatter.
Bemærk at disse afgifter ofte ændres af flyselskaberne og er derfor med forbehold for ændringer indtil billetten er udstedt.

Læs mere på Svendborg Sejlerskoles hjemmeside.

Kunne du tænke dig at vide mere om sejlerferie ved de Ioniske øer - klik her.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 39 16 33 48