Coronavirus og din pakkerejse med Seatravel

Tryghedsgaranti på din pakkerejse med Seatravel

  Hos Seatravel vægter vi din tryghed meget højt, og derfor tilbyder vi dig vores tryghedsgaranti, der gør, at du kan booke din næste rejse helt uden bekymringer. Hvis din pakkerejse ikke kan gennemføres som følge af Corona, er du dækket af Pakkerejseloven og vores medlemskab af Rejsegarantifonden, der sikrer, at du får pakkerejsens pris retur.

  Hvis Udenrigsministeriet 7 dage før afrejse fraråder rejser til dit rejsemål, og/eller din rejse ikke kan gennemføres pga. lokale restriktioner på destinationen, vil din rejse blive aflyst, og du vil få fuld refusion af pakkerejsens pris.

  Hvis du køber en rejse hos os, er du altså altid i sikre hænder. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, der er sat i verden for at sikre kunderne og deres penge, hvis et rejsebureau går konkurs. Læs nærmere om hvordan du er dækket af rejsegarantifonden her. Derudover følger vi altid vejledningerne fra Danmarks Rejsebureau Forening og Pakkerejseloven, hvilket gør, at du er sikret på absolut bedste vis.

  Vi er desuden stolte af at have tilbagebetalt alle vores kunder senest 14 dage efter, deres rejse blev annulleret. Du kan altså trygt bestille en rejse hos os, og vi anbefaler derfor, at du lægger rejseplaner, som du plejer!

   

  Med vores Tryghedsgaranti får du:

  • Fuld refusion af pakkerejsens pris, hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Corona.
  • Gælder uanset Udenrigsministeriets rejsevejledninger på købstidspunktet.
  • Pengene tilbagebetales senest 14 dage efter, din rejse er blevet annulleret.

   

  Bemærk at tryghedsgarantien kun gælder ved køb af pakkerejser. For at din rejse kan kategoriseres som en pakkerejse, skal du udover bådleje tilkøbe en af nedenstående services:

  • Hotelindkvartering på udrejse/hjemrejse ifbm. transport i bil.
  • Fly eller billeje.
  • Hotelindkvartering på destination pga. ekstra dage før/efter sejlads.
  • Leje af skipper ifbm. bådudlejning (NB: gør sig ikke gældende, hvis skipper skal betales kontant på basen).

  Ovenstående services SKAL kombineres med bådleje og kan desuden også kombineres med hinanden. Det er dog vigtigt, at ydelserne bestilles og betales på samme tid, for at det kan defineres som en pakkerejse. Hvis du derimod ikke ønsker en pakkerejse, kan vi undersøge hvilke fleksible bookingbetingelser, der gør sig gældende for din drømmebåd!

   

  Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her på siden. Kontakt os på (+45) 3916 3344.

   

  COVID-19 og din rejse

  Vi følger naturligvis situationen med Corona nøje, og vi lægger os 100% op ad anbefalingerne fra Udenrigsministeriet (UM) og UM’s rejsevejledning vedrørende de forskellige destinationer.

  Vi anbefaler desuden, at du følger Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger, der løbende opdateres.

  Pr. 15/10-2021 er Udenrigsministeriets rejsevejledninger blevet normaliseret, så de ikke længere farves efter Coronasmitte i et land, men efter sikkerhedsfaktorer for den rejsende som terror, krig, uro med videre. Dette betyder, at Udenrigsministeriet ikke længere fraråder rejser til udlandet på baggrund af Corona.

  Nedenfor kan du se de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med Corona og gode råd til, hvordan du skal forholde dig ift. din kommende rejse med os.

  • Hvad er kravene for at rejse til udlandet?
   Det er dit eget ansvar at overholde de til rejsen nødvendige indrejsekrav, herunder at være i besiddelse af de af destinationslandet påkrævede dokumenter. EU-landende har i samarbejde lavet hjemmesiden Re-open EU, hvor du altid kan finde de senest opdaterede informationer om indrejse, ophold og transit i alle EU-lande. Hjemmesiden er tilgængelig på 24 forskellige sprog og findes ligeledes i en App-version til både Google Play og App Store. Du har også mulighed for at læse mere om de enkelte lande via de danske ambassaders hjemmesider.

  • Dækker jeres garanti også, hvis UM fraråder rejser til destination på købstidspunktet?
   Du kan frit købe en rejse til et land, uanset Udenrigsministeriets rejseanbefalinger i købsøjeblikket. Da rejsevejledningerne ændres løbende, kan vi ikke vide, hvordan situationen er på afrejsetidspunktet, og det er ikke usandsynligt, at et land, der frarådes indrejse i nu, kan åbne for indrejse om få uger eller måneder. Du kan derfor sagtens købe en rejse til et land, der er "orange" eller "rødt" på købstidspunktet.

   Hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til den pågældende rejsedestination på dit afrejsetidspunkt, får du fuld refusion af pakkerejsens pris – altså OGSÅ selvom du købte rejsen på et tidspunkt, hvor det respektive land var markeret som "orange" eller "rød".

  • Hvornår ved jeg, om rejsen kan gennemføres?
   Senest 7 dage før afrejse tager vi stilling til, om din rejse kan gennemføres eller ej. Hvis du har købt en pakkerejse til et land, som Udenrigsministeriet pludselig fraråder alle ikke-nødvendige rejser til, kan du få refunderet det fulde beløb for pakkerejsens pris. Det gælder uanset, om myndighederne i det gældende land har valgt at åbne landets grænser. Ligeledes er det også gældende, hvis din rejsedestination har lokale restriktioner eller karantænekrav for danskere ved afrejsetidspunktet, som gør, at du ikke kan rejse dertil.

  • Hvad sker der, hvis dele af pakkerejsen ikke kan lade sig gøre?
   Hvis din pakkerejse eller en stor del af den ikke kan gennemføres, har vi ret til at aflyse rejsen. Det vil fx være tilfældet, hvis Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til det land, rejsen går til, hvis transporten til destinationen ikke kan gennemføres, hvis aftaler med leverandører må ændres eller andet.

   I tilfælde af at en rejse ikke kan gennemføres, underretter vi dig herom hurtigst muligt, og du har krav på at få tilbagebetalt det beløb, du har betalt for pakkerejsen.

  • Hvad skal jeg have af forsikringer?
   Hvis du køber en rejse hos os, er du altid i sikre hænder. Det er dog stadig vigtigt, at du tilkøber gode forsikringer. Vi anbefaler, at du køber din rejseforsikring og afbestillingsforsikring hos Gouda, som giver en sikker dækning – også i forbindelse med Corona. De dækker generelt bedre end almindelige indboforsikringer og forsikringer gennem kreditkortselskaber. Gouda dækker blandt andet, hvis du testes positiv for Coronavirus før din afrejse og dermed bliver sat i karantæne, eller hvis du bliver sat i karantæne under selve rejsen og ikke kan rejse hjem på den planlagte dato. Derudover dækker Gouda feriekompensation, hvis du har været syg på din rejse. Læs om Goudas forsikringer og hvordan de dækker i forbindelse med Corona her.

  • Kan jeg afbestille min rejse, hvis jeg ikke ønsker at rejse alligevel?
   Hvis du ønsker at afbestille en rejse til et land, som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til, eller hvor der ikke er lokale restriktioner eller karantænekrav, som gør at rejsen ikke kan gennemføres, gælder vores almindelige rejsebetingelser.

  • Kan jeg få udskudt betaling af min rejse?
   Trods den nuværende situation henstiller vi til, at restbeløb indbetales som normalt. Betalingsfristen er uændret og fremgår af dit rejsebevis. Manglende indbetaling af restbeløb vil anses som mislighold af aftalen. Det betyder, at vi kan annullere din bestilling, og at dit depositum vil gå tabt. Ønsker du selv at annullere din rejse, gælder vores almindelige afbestillingsregler. Indbetaler du derimod restbeløbet, har du overholdt din del af aftalen, hvilket giver ret til fuld refusion af pakkerejsens pris, skulle din rejse blive annulleret på grund af Corona. Det er naturligvis vores anbefaling, at du indbetaler restbeløbet, da du gennem både Pakkerejseloven og vores medlemskab af Rejsegarantifonden er sikret på bedste vis.

  • Hvornår får jeg pakkerejsens pris refundereret?
   Vi har sat en ære i at tilbagebetale vores kunder hurtigst muligt, hvis deres pakkerejse er blevet aflyst grundet Corona. Alle kunder har fået tilbagebetalt deres penge senest 14 dage efter, rejsen er blevet annulleret.

   Produkter der er forbrugte/påbegyndte som fx præmie for afbestillingsforsikring eller rejseforsikring, kan ikke refunderes. Det samme gælder ydelser købt ifm. rejsen, men direkte udenom rejsebureauet, som fx parkering i lufthavn, billeje, togbilletter, entreer, udflugter m.m.

  • Kan jeg få et tilgodebevis eller ombooke til en anden rejse?
   Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Corona, er det også altid en mulighed at modtage et tilgodebevis på pakkerejsens pris, så du kan bruge det på en ny rejse i fremtiden. Tilgodebeviset vil ligeledes være omfattet af Rejsegarantifondens dækning. 

   Har du derimod interesse i at ombooke din pakkerejse til en ny dato eller destination, kan vi undersøge mulighederne for dig. Det kræver dog, at vi undersøger mulighederne hos vores partnere/leverandører, hvorfor en ombooking ikke kan garanteres. Vi gør dog altid vores bedste for at hjælpe dig.

    

   OBS! Hvis der kommer ændringer i din rejse, vil du altid blive informeret herom!
   Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her på siden. Kontakt os på (+45) 39 16 33 44.

   Frankrig

   Frankrig

   Oplev Frankrigs historiske kanaler og floder Når du tager på flodbådsferie i et vores 12 områder Frankrig, venter der dig en afslappet oplevelse i skønne omgivelser med lækker mad og vin. Velkommen til Frankrig Lej en flodbåd og nyd Frankrigs indre vandveje i eget tempo, hvor I oplever et intenst, men samtidig afslappet møde med landets befolkning, historie og kultur. De franske kanaler og floder løber igennem nogle af Europas smukkeste og mest varierede landskaber, hvilket gør Frankrig til en perfekt destination til en kanalbådsferie. I kan handle ind på farverige torvemarkeder til en picnic langs flodbredden, eller I kan nyde et gourmetmåltid i en af de maleriske fæstningsbyer. Alternativt kan I slappe af med en fredfyldt aften i salonen ombord på kanalbåden – med et glas vin fra en af regionens lokale vingårde. Om sejlads i Frankrig I Frankrig er der stor niveauforskel imellem havene og det bjergrige land. Det nødvendiggør at vandstanden med kortere eller længere afstand reguleres med et velfungerende slusesystem undervejs på kanalbådsferien. I bjergrige egne kan sluserne ligge tæt, og en helt speciel oplevelse er bådeelevatoren i Alsace. Opbygningen af det mere end 8.000 km lange, sindrige kanalsystem, der forbinder de store franske floder, påbegyndtes for ca. 800 år siden. Langs kanalerne løber der ofte gamle pramdragerstier, hvor pramdragerne tidligere møjsommeligt trak fyldte både mod strømmen. De gamle vandveje har med tiden mistet deres økonomiske betydning, men er i dag genåbnet med restaurerede broer og slusesystemer til glæde for os der holder ferie på vandet. Sejlads i 12 forskellige områder Seatravel tilbyder sejlads i 12 forskellige områder – alt fra Alsace med de smukke bindingsværkshuse i det nordlige Frankrig over landlige Bourgogne med fornemme vinslotte til Camargues søer med østersbanker og lyserøde flamingoer. Hertil kommer idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områderne langs Charente-floden, for ikke at glemme det solrige Aquitaine og den berømte Canal du Midi i Sydfrankrig.  
   Read more

   Italien

   Italien

   Velkommen til Venedig og Friuli-regionen i Italien Oplev Venedigs smukke, livlige lagune eller det rolige liv langs Friuli-regionens indre vandveje. De to sejlområder i Italien, Venedig-området og Friuli-regionen, er som to smukke, men meget forskellige søstre. Det er umuligt ikke at overgive sig til deres forskelligartede charme. Venedig er den smarte søster, som altid har travlt. Her er fuld af aktivitet døgnet rundt! Friuli-regionen derimod er Venedigs rolige modpart. Her venter dig en afslappet sejlads til øer, kanaler og spændende byer, som du kan udforske i dit helt eget tempo.  Romantiske Venedig er et feriemål i verdensklasse og Europas mest berømte kanalby. Kanalbyen er bygget på 118 småøer. Man kan næppe forestille sig noget mere romantisk, end at komme sejlende fra lagunen med kurs mod Venedig. Her vil du fra dækket på din båd få en imponerende udsigt over Dogepaladset og Sukkenes bro, samt havnefronten med de historiske bygninger og de berømte gondoler. Sejl til Murano og besøg de verdensberømte glaskunstnere i deres glaspusterier, se hvordan de fineste kniplinger fremstilles i Burano eller besøg Torcello med den imponerende basilica. Feriestederne langs Lidoen er for de badeaktive, så foretrækker du mere ro og stilhed, er sejlturen på floderne Sile og Brenta mod Padova et ganske idyllisk alternativ. Friuli-regionen nord for Venedig er stedet, hvor man kan slappe af og nyde livet på vandet. Her får man en sejlads på kanaler til øer med hyggelige byer og spændende museer. Vil du ud at bade, kan du sejle til kendte badesteder som eksempelvis Lido di Jesolo. Her kan du også spille golf på den populære bane i Grado.   
   Read more

   Skotland

   Skotland

   Charmerende Skotland I Skotland venter der dig naturoplevelser for alle pengene, hyggelige pubber og fremragende golfbaner. Velkommen til Skotlands magiske højland, hvor bjerge, søer og dybe dale omgivet af lyngklædte bakkedrag og grønne vidder danner en fabelagtig smuk ramme om din flodbådsferie. Læg båden til kaj ved gamle bebyggelser eller ved en hyggelig skotsk pub, hvor alle mødes i en fornøjelig og lun atmosfære, og hvor en wee dram af den rene malt whisky varmer sjælen. Langs kanalerne finder du mange cykel- og vandrestier, der ideelle til at få lidt landlig motion under din sejltur. Med Seatravel kan du tage på flodbådsferie i 2 meget forskellige områder i Skotland. Caledonian Canal Caledonian Canal løber tværs gennem det nordlige Skotlands mange søer, fx den berømte Loch Ness, og forbinder Inverness på Skotlands østkyst med Fort William på vestkysten. Du sejler ud fra bådbasen i Laggan i den vestlige del af Caledonian Canal, hvorfra du frit kan bevæge dig ud i det dramatiske og vilde højland. The Highlands er et unikt sted i verden, fyldt med bakketoppe, højtbeliggende borge, idylliske byer langs vandet, hyggelige pubber og melodiske sækkepiber. Falkirk Her sejler du i de traditionelle Narrowboats på vandvejene mellem de to skotske metropoler Edinburgh og Glasgow. Turen begynder i Falkirk ca. midtvejs mellem de to storbyer, og her kan du opleve Falkirk Wheel, et bemærkelsesværdigt roterende slusesystem, der forbinder kanalerne Forth & Clyde (mod Glasgow) og The Union Canal (mod Edinburgh). Sidstnævnte byder på slusefri sejlads, mens begge kanaler flyder gennem fredfyldte landsbyer og langs smukke golfbaner.  
   Read more

   Irland

   Irland

   Udforsk Irlands smukke Shannon-flod I Irland kan du sejle på den smukke flod Shannon, der byder på et væld af spændende aktiviteter og steder at udforske. En bådferie på Shannon-Ernes floder og kanaler vil være feriesejlads gennem Irlands evigt grønne vidder og dramatiske landskaber. Så langt øjet rækker ses konturen af fjerne bjerge, romantiske dale og keltiske middelalderborge, der knejser langs søbredden. Og så er området et paradis for lystfiskere, idet her findes både ørred, laks, aborre og brasen. Henrivende små landsbyer såsom Carrick, Leitrim og Killaloe med lune pubs og huse malet i stærke kulører, vidner om de livsglade irere. Det gamle irske ordsprog "En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt" vil du snart sande stadig gør sig gældende i den irske mentalitet, når båden lægger til i en lille hyggelig havn undervejs. Myter, legender og irsk historie spænder over årtusinder, og der er gode muligheder for at møde historien på for eksempel Portumna Castle. Trænger du til en pause fra alle indtrykkene, er det altid muligt at nyde en fløjlssort Stout eller en original Irish Whisky på en af de utallige pubs på din vej. Her er du garanteret aftenstunder fulde af stemning ved mødet med de altid varme og imødekommende irere, deres (røver)historier og folkemusik. Sidst, men bestemt ikke mindst, har få lande så mange og så utroligt smukt beliggende golfbaner af international standard, som du finder dem i Irland. Mange af dem ligger tæt på vandvejene, så hvorfor ikke kombinere din bådferie med et par formiddage på golfbanen?  
   Read more

   Belgien

   Belgien

   Hjertevarme Belgien Flandern byder dig velkommen med lækker chokolade, smagfulde øl og et væld af smukke broer. Smag sødmen af det sprudlende Flandern; kendt for sin delikate chokolade, tegneseriefiguren Tin Tin, kniplinger og sit gourmetkøkken, er regionen Flandern, som ligger i den kystnære del af Belgien, rig på kultur og naturlig skønhed. Her sejler du med udsigt til vindmøller, enge, moser, sandstrande og travle byer fyldt med arkitektonisk storhed. Overalt støder man på Flanderns historie, og den ene store borg erstattes hurtigt af den næste. Flanderns spændende historie og kulturarv afsløres også i de mange katedraler og paladser. I Gent kan du blandt andet beundre katedralen St. Bavo og nyde den fantastisk udsigt over middelalderbyen fra St. Michael-broen. Se også de dramatiske museer for 1. Verdenskrig i Ipres. Prøv "Vlaamse stoofkarbonaden" - en populær gryderet i Belgien, som er lavet af oksekød, men med øl istedet for rødvin. Eller hvad med "Konijin i gueze" - kanin tilberedt med øl. Glem ej heller de verdensberømte Praliner-chokolader. Belgien er et perfekt rejsemål for ølsmagning og ølfestivaler. Landet er berømt for sine øl, herunder den særlige lambic-type. Bryggeriet Straffe Hendrik tilbyder rundvisninger og ølsmagning, og Dulle Griet Bar i Gent har over 500 forskellige slags bryg på menukortet. Du kan også deltage i en af Belgiens utallige ølfestivaler, som finder sted året rundt. Læs mere om ølfestivalerne og vores råd til at kombinere din flodbådsferie med en af dem på vores blog her. Man kan roligt tage børnene med på bådferie til Belgien. Bellewaerde Park i Ipres har både forlystelser og sjældne dyr. Mere afslappet er der Brielmeersen Park i Deinze, som byder på minigolf og en bambuslabyrint. Kanaler og floder krydser de smukke lavtliggende kystområder ved vores destination i Belgien. Naturområdet her udgør et fristed for både havfugle og badegæster. Vandvejene er så stor en del af Flanderns infrastruktur, at man finder mange broer på kryds og tværs i hver by. Faktisk kan Gent prale med mere end 120 broer!  
   Read more

   Holland

   Holland

   Sejl på de traditionsrige floder og kanaler i Holland Glæd dig til at sejle gennem farverige tulipanmarker i det hollandske landskab, hvor de traditionelle vindmøller rager op over hustagene. I Holland er der stor tradition for at leve livet på vandet. Sejl i din egen dejlige flodbåd og få en ægte hollandsk oplevelse! En bådferie er den bedste måde at opleve dette smukke land på og blive venner med den venlige befolkning. Beundr de traditionelle vindmøller, som kranser din sejlrute, tag på cykeltur i omegnen og læg til i hyggelige marinaer med moderne faciliteter eller lige ved byens torv. På en kanalferie i Holland kan du sejle i dit eget tempo og forbi marker med farvestrålende tulipaner, hyggelige landsbyer og større kosmopolitiske byer. Det er også stedet for at opleve alt lige fra de store hollandske kunstneres mesterværker til de berømte hollandske oste. Her er aktiviteter for alle aldre - og badning og fiskeri i de glitrende søer er også muligt. Friesland-Amsterdam-regionen er fyldt med historie og kulturarv, særligt Amsterdam og Utrecht. Besøg Anne Franks hus i Amsterdam, det kongelige palads og Dom Square. I det historiske Utrecht skal du ikke gå glip af en tur til Stadskasteel Oudaen - et befæstet hus forvandlet til et bryggeri. Vandsport: Sø-distriktet er berømt over hele Europa som en destination for vandsportsferier. Sejlads er ikke blot en fritidsbeskæftigelse i Friesland - det er en livsstil. Tjek vandsportsstederne i Sneek og Grow, hvor man kan leje kajak, jetski og sejljoller. Cykling: Holland er kendt for ikke at have nogle bakker, hvilket gør landet ideelt for cykelture. Lej cykler til at have med ombord, og cykl forbi tulipanmarker og rustikke, restaurerede vandmøller, eller stop i en landsby, for at nyde en portion østers eller dampede muslinger og se verden passere forbi. Fiskeri: Lystfiskerferie i området er faktisk meget populært. I de fleste farvande kan man fange sandart, karpe, gedde, brasen, skalle og aborre. Netværket af kanaler, floder og søer udgør en smuk kulisse, så hvorfor ikke give det en chance at forsøge sig med selv at fange aftensmaden? De søvnige fiskerlandsbyer i det nordlige Friesland giver et dejligt twist til det kosmopolitiske Utrecht og Amsterdams flot svungne husgavle fra det 15.-16. århundrede. Læg båden til kaj direkte ved torvet i de maleriske byer eller ved et hyggeligt spisested med udsigt til hverdagslivet langs kanalen. På sejlturen gennem de grønne landskaber på vandvejene, der har inspireret så mange berømte, flamske malere, ses sirligt holdte marskgårde med stråtag, fiskerhuse med pudsige andereder på gavlen og traditionelle sejlbåde fra en tid, da vandet var den almindeligste transportvej. Mange gamle traditioner er bevaret, og ombyggede flodpramme med blomsterkasser, havebænk og vasketøjet til tørre er stadig en livsstil og boform for en stor del af befolkningen.  
   Read more
   Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44