Book din narrowboat hos Seatravel med ro i sindet

Tilbagebetalingsgaranti

Usikkerheden er stor i disse tider, men vi har alle brug for noget at se frem til i fremtiden. Derfor tilbyder ABC Boathire en gratis Coronavirus garanti på alle narrowboat bookinger fra nu og frem til 21. november 2021. Denne garanti gør, at du frit kan ombooke din narrowboat booking til en senere dato eller få fuld refusion af det betalte beløb som følge af Corona.

 

Hvis din ferie aflyses grundet den britiske regeringens anbefalinger i forbindelse med COVID-19, har du følgende muligheder:

  • Ombook til en anden dato i 2021 (bemærk venligst at du skal betale differencen mellem den originale og den nye booking, hvis prisen er mindst 10% højere end den originale pris)
  • Hvis du vil vente med at booke en ny rejse, kan vi overføre pengene til en sikker kundekonto, indtil du er klar til at booke.
  • Aflys din booking og få fuld refusion af rejsens omkostninger.

Bemærk venligst: Denne garanti gælder rejser fra dags dato til 21. november 2021.

 

ABC Boathires book tidlig rabatter i 2021:

Hvis du booker en narrowboat hos ABC Boathire i 2021 inden d. 31. januar, kan du få op til 10% rabat på udvalgte både. Dog skal du ikke vente for længe. Grundet COVID-19 ser vi allerede ombookinger fra 2020 til 2021, hvilket betyder, at din drømmebåd og destination kan blive booket, hurtigere end du forventer. Det er derfor fordelagtigt at booke allerede nu, hvis du ønsker en sejlferie til din drømmedestination i 2021. Læs mere nedenfor om vores rabatter.

  • 10% på udvalgte både
  • 10% på alle både fra baserne Kings Orchard og Worcester Marina

Skotland

Skotland

Charmerende Skotland I Skotland venter der dig naturoplevelser for alle pengene, hyggelige pubber og fremragende golfbaner. Velkommen til Skotlands magiske højland, hvor bjerge, søer og dybe dale omgivet af lyngklædte bakkedrag og grønne vidder danner en fabelagtig smuk ramme om din flodbådsferie. Læg båden til kaj ved gamle bebyggelser eller ved en hyggelig skotsk pub, hvor alle mødes i en fornøjelig og lun atmosfære, og hvor en wee dram af den rene malt whisky varmer sjælen. Langs kanalerne finder du mange cykel- og vandrestier, der ideelle til at få lidt landlig motion under din sejltur. Med Seatravel kan du tage på flodbådsferie i 2 meget forskellige områder i Skotland. Caledonian Canal Caledonian Canal løber tværs gennem det nordlige Skotlands mange søer, fx den berømte Loch Ness, og forbinder Inverness på Skotlands østkyst med Fort William på vestkysten. Du sejler ud fra bådbasen i Laggan i den vestlige del af Caledonian Canal, hvorfra du frit kan bevæge dig ud i det dramatiske og vilde højland. The Highlands er et unikt sted i verden, fyldt med bakketoppe, højtbeliggende borge, idylliske byer langs vandet, hyggelige pubber og melodiske sækkepiber. Falkirk Her sejler du i de traditionelle Narrowboats på vandvejene mellem de to skotske metropoler Edinburgh og Glasgow. Turen begynder i Falkirk ca. midtvejs mellem de to storbyer, og her kan du opleve Falkirk Wheel, et bemærkelsesværdigt roterende slusesystem, der forbinder kanalerne Forth & Clyde (mod Glasgow) og The Union Canal (mod Edinburgh). Sidstnævnte byder på slusefri sejlads, mens begge kanaler flyder gennem fredfyldte landsbyer og langs smukke golfbaner.  
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 46 97 55 70