Book din flodbådsferie i 2021 hos Nicols med ro i sindet

Tilbagebetalingsgaranti

Til trods for at 2020 har været et usikkert rejseår, er der er ingen grund til bekymring ift. at booke rejser i 2021. Nicols tilbyder nemlig tilbagebetalingsgaranti, hvilket betyder, at du frit kan ombooke din rejse eller få dine penge retur, hvis rejsen bliver forhindret som følge af COVID-19.

 

Denne garanti gælder, hvis din fremtidige Nicols booking er påvirket af COVID-19 på følgende måder:

 • Grænserne i dit hjemland eller destinationen er lukkede som følge af Corona.
 • Regeringen i dit hjemland eller din destination har igangsat COVID-19 relaterede rejserestriktioner, som forhindrer dig i afrejse.
 • Der er regeringskrav om hjemmekarantæne ved ankomst til destinationen eller efter hjemrejse.

Bemærk venligst: Hvis din afrejse er påvirket af en eller flere af disse punkter, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Har din rejse startdato indenfor mindre end 10 uger, kan du enten vælge at ombooke rejsen eller få en fuld refusion af det betalte beløb. Vælger du at få refunderet rejsen, vil du modtage beløbet indenfor 14 dage af rejsens annullering.

 

Hvis din rejse har start om mindre end 4 uger, kan du enten:

 • Udsætte din rejse eller modtage en voucher på det indbetalte beløb (gælder i 18 måneder).
 • Få refunderet det indbetalte beløb. Du vil modtage din refusion indenfor 14 dage efter rejsens aflysning. Forespørgsler modtages på skrift.

Hvis din rejse har start om mere end 4 uger, anbefaler vi:

 • At du venter og ser situationen an. Skulle situationen spidse til og regeringen fraråde rejse, vil du stadig have mulighed for at udsætte sin rejse 4 uger før den originale afrejse.

Last minute-rabatter

Hvis du bestiller senest 30 dage før afrejse:

 • Spar 15% på rejser med mindst 7 dages varighed
 • Spar 10% på rejser med mindre end 7 dages varighed

Hvis du bestiller senest 15 dage før afrejse:

 • Spar 20% på rejser med mindst 7 dages varighed
 • Spar 15% på rejser med mindre end 7 dages varighed

Hvis du bestiller senest 5 dage før afrejse:

 • Spar 30% på rejser med mindst 7 dages varighed
 • Spar 20% på rejser med mindre end 7 dages varighed

Alle både og alle baser (undtagen Lübz i Tyskland).
Kan ikke bruges med tilbagevirkende kraft.

Efterårsrabatter 2021

Antal dage

 Afrejse i september & oktober* 

Rejser i Ungarn*

 • Kortidsleje 3-6 nætter

10% rabat

20% rabat

 • 7 eller flere nætter

15% rabat

30% rabat

Vilkår og betingelser:
Gælder for alle nye reservationer foretaget mellem 1. og 30. september 2021.
Alle både (*undtagen Fly-modellerne) og alle baser (*undtagen Lübz i Tyskland).
Kan ikke bruges med tilbagevirkende kraft.

Book-tidligt-rabatter for 2022

Book din rejse nu for 2022 og spar 10%.
Dette tilbud kan bruges sammen med våres permanente tilbud op til 15%, for rejser på en uge eller mere.

Vilkår og betingelser:
Gælder for alle nye reservationer foretaget før d. 30. september 2021.
Alle både (*undtagen Fly-modellerne) og alle baser (*undtagen Lübz i Tyskland og Holland).

Glem ikke VORES FASTE RABATTER til familier, par og grupper ... der er altid et tilbud, du kan drage fordel af!

Disse faste tilbud kan kombineres op til maksimalt 10% for kortidsleje eller 15% for lejeperioder på en uge eller mere.

Frankrig

Frankrig

Oplev Frankrigs historiske kanaler og floder Når du tager på flodbådsferie i et vores 12 områder Frankrig, venter der dig en afslappet oplevelse i skønne omgivelser med lækker mad og vin. Velkommen til Frankrig Lej en flodbåd og nyd Frankrigs indre vandveje i eget tempo, hvor I oplever et intenst, men samtidig afslappet møde med landets befolkning, historie og kultur. De franske kanaler og floder løber igennem nogle af Europas smukkeste og mest varierede landskaber, hvilket gør Frankrig til en perfekt destination til en kanalbådsferie. I kan handle ind på farverige torvemarkeder til en picnic langs flodbredden, eller I kan nyde et gourmetmåltid i en af de maleriske fæstningsbyer. Alternativt kan I slappe af med en fredfyldt aften i salonen ombord på kanalbåden – med et glas vin fra en af regionens lokale vingårde. Om sejlads i Frankrig I Frankrig er der stor niveauforskel imellem havene og det bjergrige land. Det nødvendiggør at vandstanden med kortere eller længere afstand reguleres med et velfungerende slusesystem undervejs på kanalbådsferien. I bjergrige egne kan sluserne ligge tæt, og en helt speciel oplevelse er bådeelevatoren i Alsace. Opbygningen af det mere end 8.000 km lange, sindrige kanalsystem, der forbinder de store franske floder, påbegyndtes for ca. 800 år siden. Langs kanalerne løber der ofte gamle pramdragerstier, hvor pramdragerne tidligere møjsommeligt trak fyldte både mod strømmen. De gamle vandveje har med tiden mistet deres økonomiske betydning, men er i dag genåbnet med restaurerede broer og slusesystemer til glæde for os der holder ferie på vandet. Sejlads i 12 forskellige områder Seatravel tilbyder sejlads i 12 forskellige områder – alt fra Alsace med de smukke bindingsværkshuse i det nordlige Frankrig over landlige Bourgogne med fornemme vinslotte til Camargues søer med østersbanker og lyserøde flamingoer. Hertil kommer idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områderne langs Charente-floden, for ikke at glemme det solrige Aquitaine og den berømte Canal du Midi i Sydfrankrig.  
Read more

Tyskland

Tyskland

Velkommen til Tyskland Nyd Tysklands smukke sølandskab i Mecklenburg eller Brandenburg/Potsdam-området nær Berlin. Mecklenburg Beliggende i Tysklands nordøstlige hjørne, ligger et storslået netværk af flere hundrede søer, floder og kanaler spredt over idylliske landskaber. Mecklenburg er et stort fritidsområde med ren luft og klart vand, som er populært både for familien på flodbådsferie, såvel som for sejlsportsentusiaster. De flotte slotte i Mirow, Rheinsberg og Fürstenberg ligger idyllisk placeret ned mod søbredden, og middelalderlandsbyer med bindingsværkshuse og toppede brosten fuldender billedet i dette spændende naturområde. Sejl f.eks. mod Müritzsee, der er Tysklands største sø. Her er der livlig aktivitet med kanosejlads, sejlsport, fiskeri og mange andre aktiviteter. I Mecklenburg kan din bådferie nydes i roligt tempo, kun afbrudt af en kold øl og et godt måltid på en café i én af de mange hyggelige, historiske byer. For lystfiskeren er Müritzsee et sandt paradis med mere end 50 fiskearter, heriblandt sandart, aborre og karper. Tag børnene med til museet Müritzeum. Brandenburg Her er næsten en tredjedel af området udnævnt til naturreservater. Intet mindre end 15 beskyttede naturområder finder du her! Nationalparken Spreewald er et eldorado af flora og fauna med store flokke af hjortevildt i de store skove. De mange bådebroer udgør det perfekte stop for en picnic, vandretur eller cykeltur. Potsdam, som er dit udgangspunkt i Brandenburg, er en vigtig og dynamisk by med mange imponerende monumenter. Gå rundt i byen og besøg kirker og museer, det imponerende og farverige Sanssouci-slot, eller tag på shoppetur i det specielle, hollandske kvarter. Oplev den fantastiske by Berlin med de utallige festivaler og monumenter såsom Rigsdagsbygningen (Reichstag) og Brandenburger Tor.  
Read more

Holland

Holland

Sejl på de traditionsrige floder og kanaler i Holland Glæd dig til at sejle gennem farverige tulipanmarker i det hollandske landskab, hvor de traditionelle vindmøller rager op over hustagene. I Holland er der stor tradition for at leve livet på vandet. Sejl i din egen dejlige flodbåd og få en ægte hollandsk oplevelse! En bådferie er den bedste måde at opleve dette smukke land på og blive venner med den venlige befolkning. Beundr de traditionelle vindmøller, som kranser din sejlrute, tag på cykeltur i omegnen og læg til i hyggelige marinaer med moderne faciliteter eller lige ved byens torv. På en kanalferie i Holland kan du sejle i dit eget tempo og forbi marker med farvestrålende tulipaner, hyggelige landsbyer og større kosmopolitiske byer. Det er også stedet for at opleve alt lige fra de store hollandske kunstneres mesterværker til de berømte hollandske oste. Her er aktiviteter for alle aldre - og badning og fiskeri i de glitrende søer er også muligt. Friesland-Amsterdam-regionen er fyldt med historie og kulturarv, særligt Amsterdam og Utrecht. Besøg Anne Franks hus i Amsterdam, det kongelige palads og Dom Square. I det historiske Utrecht skal du ikke gå glip af en tur til Stadskasteel Oudaen - et befæstet hus forvandlet til et bryggeri. Vandsport: Sø-distriktet er berømt over hele Europa som en destination for vandsportsferier. Sejlads er ikke blot en fritidsbeskæftigelse i Friesland - det er en livsstil. Tjek vandsportsstederne i Sneek og Grow, hvor man kan leje kajak, jetski og sejljoller. Cykling: Holland er kendt for ikke at have nogle bakker, hvilket gør landet ideelt for cykelture. Lej cykler til at have med ombord, og cykl forbi tulipanmarker og rustikke, restaurerede vandmøller, eller stop i en landsby, for at nyde en portion østers eller dampede muslinger og se verden passere forbi. Fiskeri: Lystfiskerferie i området er faktisk meget populært. I de fleste farvande kan man fange sandart, karpe, gedde, brasen, skalle og aborre. Netværket af kanaler, floder og søer udgør en smuk kulisse, så hvorfor ikke give det en chance at forsøge sig med selv at fange aftensmaden? De søvnige fiskerlandsbyer i det nordlige Friesland giver et dejligt twist til det kosmopolitiske Utrecht og Amsterdams flot svungne husgavle fra det 15.-16. århundrede. Læg båden til kaj direkte ved torvet i de maleriske byer eller ved et hyggeligt spisested med udsigt til hverdagslivet langs kanalen. På sejlturen gennem de grønne landskaber på vandvejene, der har inspireret så mange berømte, flamske malere, ses sirligt holdte marskgårde med stråtag, fiskerhuse med pudsige andereder på gavlen og traditionelle sejlbåde fra en tid, da vandet var den almindeligste transportvej. Mange gamle traditioner er bevaret, og ombyggede flodpramme med blomsterkasser, havebænk og vasketøjet til tørre er stadig en livsstil og boform for en stor del af befolkningen.  
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 48