Sejlferie i Grækenland - en uforglemmelig oplevelse

Vi har mange baser hvorfra du kan sejle ud i Grækenland, så mulighederne er mange. De sejlområder du kan vælge i mellem er: Den Saroniske Golf og Kykladerne, Sporaderne, Dodekanerserne eller Korfu, Lefkas og de Ioniske Hav.

Den Saroniske Golf og Kykladerne

Den Saroniske Golf og Kykladerne byder på et hav af natur- og dyreoplevelser. Oplev delfinerne springe op af vandet, når I sejler ud fra Athen mod Kykladerne. Svøm med havskildpadderne i Den Saroniske Golf  ved Monemvasia og gå rundt i en fæstningsby, som er bygget ind i et bjerg. Øerne Aegina, Hydra, Poros er alle et besøg værd.

Sporaderne

Sporaderne har 11 spændende øer, som du kan udforske på en sejlferie her. Øerne her er mere frodige end Ægæerhavets sydligere øer og mange er dækket af smukke grønne skove. Da distancen mellem øerne heller ikke er lang er dette en ideel destination, hvis du ønsker en sejlferie uden at skulle ud på lange sejladser hver dag. Sporaderne har mange hvide standstrande, maleriske græske byer og eventyrlige bugter.

Dodekaneserne

De Dodekanesiske øer ligger mod vest i Ægæiske Hav, hvilket er nært Tyrkiets kyst. Her er 14 hovedøer og mere end 40 småøer, så her kan det være svært at vælge, hvilken græsk ø, du har lyst til at sejle til. Samlingspunktet for sejlere er øen Kos, som også er en af øgruppens største øer. En sejlferie ved Dodekaneserne byder på eventyrlige sandstrande og ikke mindst dykning og snorkling i særklasse.

Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer

Lefkas er efter vores mening det bedste sejlområde i Grækenland. De Ioniske øer er kendt for deres skønhed og autentiske Middelhavs atmosfære. Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer giver et væld af oplevelser på din sejlferie bl.a. arkæologiske perler, hvide sandstrande, livlige tavernaer og meget meget mere. Her er der mulighed for at kombinere åbenvandssejlads og mindre sejlture mellem øerne. Korfu, Lefkas og De Ioniske øer er en sikker garanti for en fantastisk sejlferie.    

 

Hvis du er i tvivl om, hvilket destination du skal vælge til din sejlferie, kan du kontakte os her. Vi sidder klar med gode råd og anbefalinger, så du får din drømme sejlferie.