Få et hav af oplevelser på en sejlferie i Grækenland

Sejlferie i Grækenland - en uforglemmelig oplevelse

Vi har mange baser hvorfra du kan sejle ud i Grækenland, så mulighederne er mange. De sejlområder du kan vælge i mellem er: Den Saroniske Golf og Kykladerne, Sporaderne, Dodekanerserne eller Korfu, Lefkas og de Ioniske Hav.

Den Saroniske Golf og Kykladerne

Den Saroniske Golf og Kykladerne byder på et hav af natur- og dyreoplevelser. Oplev delfinerne springe op af vandet, når I sejler ud fra Athen mod Kykladerne. Svøm med havskildpadderne i Den Saroniske Golf  ved Monemvasia og gå rundt i en fæstningsby, som er bygget ind i et bjerg. Øerne Aegina, Hydra, Poros er alle et besøg værd.

Sporaderne

Sporaderne har 11 spændende øer, som du kan udforske på en sejlferie her. Øerne her er mere frodige end Ægæerhavets sydligere øer og mange er dækket af smukke grønne skove. Da distancen mellem øerne heller ikke er lang er dette en ideel destination, hvis du ønsker en sejlferie uden at skulle ud på lange sejladser hver dag. Sporaderne har mange hvide standstrande, maleriske græske byer og eventyrlige bugter.

Dodekaneserne

De Dodekanesiske øer ligger mod vest i Ægæiske Hav, hvilket er nært Tyrkiets kyst. Her er 14 hovedøer og mere end 40 småøer, så her kan det være svært at vælge, hvilken græsk ø, du har lyst til at sejle til. Samlingspunktet for sejlere er øen Kos, som også er en af øgruppens største øer. En sejlferie ved Dodekaneserne byder på eventyrlige sandstrande og ikke mindst dykning og snorkling i særklasse.

Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer

Lefkas er efter vores mening det bedste sejlområde i Grækenland. De Ioniske øer er kendt for deres skønhed og autentiske Middelhavs atmosfære. Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer giver et væld af oplevelser på din sejlferie bl.a. arkæologiske perler, hvide sandstrande, livlige tavernaer og meget meget mere. Her er der mulighed for at kombinere åbenvandssejlads og mindre sejlture mellem øerne. Korfu, Lefkas og De Ioniske øer er en sikker garanti for en fantastisk sejlferie.    

 

Hvis du er i tvivl om, hvilket destination du skal vælge til din sejlferie, kan du kontakte os her. Vi sidder klar med gode råd og anbefalinger, så du får din drømme sejlferie. 

   

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 39163344