Overtag sejlbåden den dag du ønsker

Det er nu muligt at starte din sejlerferie, den dag du ønsker i stedet for den fastsatte lørdag, som det normalt er. Tilbuddet gælder for sejlerferie i Kroatien og Tyrkiet og er gældende for hele sæson 2015.

Sejlerferie i Kroatien

Oplev den kroatiske skærgård, hvor mere end 1.200 smukke øer skyder op af det blå Adriaterhav. Sejlforholdene i Kroatien er perfekte for at få en rigtig spændende og skøn sejlerferie. Området er rigt på fascinerende natur, beskyttede bugter og betagende ankerpladser. Kroatiens snørklede kystlinje og dens øer blev skabt af en dramatisk stigning i havniveauet for 13.000 år siden. Det er nogle af grundene til, at Kroatien er blevet en så populær destination for sejlerferie.

Du kan sejle ud fra det centrale Dalmatien:

  • - Det centrale Dalmatien, hvor Split ligger – i dette område finder du de berømte øer Hvar, Brac og Vis. Den romerske kejser Diocletian byggede et palads her, fordi øerne i dette område er beskyttet af det azurblå hav på den ene side og af høje majestætiske bjerge på landsiden.

Sejlerferie i Tyrkiet

De varme temperatur i Tyrkiets sommermåneder kan slå selv den skrappeste landkrabbe ud af kurs. Hop i stedet om bord på en sejlbåd og lad den kølige brise til søs afkøle dig. Oplev Tyrkiets smukke skovdækkede kyster og majestætiske bjerge fra dækket af en sejlbåd. Øer, bugter og lange halvøer skaber et unikt og uberørt sejlområde (området besøges endnu ikke af de horder af turister, man støder på andre steder i Middelhavet) – hvilket gør Tyrkiet til et meget specielt sejlområde.

Den tyrkiske kyst er ideel til sejlads og den strækker sig fra Gallipoli-halvøen i nord ned til Antalya. Den bjergrige kyst er dybt indskåret med et stort antal bugter, halvøer og fjorde - og er faktisk 1.000 sømil lang. Her er oplevelser for hele familien.

I Tyrkiet kan du sejle ud fra:

  • - Göcek - En sejlerferie her er en perfekt mulighed for at sejle i et uberørt og beskyttet farvand omgivet af smukke uspolerede omgivelser, der ser ud som de gjorde for tusindvis af år siden. 

 

Sejlerferien skal minimum vare 3 dage for at tilbuddet er gældende, og derudover bestemmer du selv længden på ferien.

Fortæl os hvilken dag du ønsker at starte din sejlerferie, så sender vi dig et tilbud.