Kroatien og Tyrkiet - Valgfri overtagelsesdag

Overtag sejlbåden den dag du ønsker

Det er nu muligt at starte din sejlerferie, den dag du ønsker i stedet for den fastsatte lørdag, som det normalt er. Tilbuddet gælder for sejlerferie i Kroatien og Tyrkiet og er gældende for hele sæson 2015.

Sejlerferie i Kroatien

Oplev den kroatiske skærgård, hvor mere end 1.200 smukke øer skyder op af det blå Adriaterhav. Sejlforholdene i Kroatien er perfekte for at få en rigtig spændende og skøn sejlerferie. Området er rigt på fascinerende natur, beskyttede bugter og betagende ankerpladser. Kroatiens snørklede kystlinje og dens øer blev skabt af en dramatisk stigning i havniveauet for 13.000 år siden. Det er nogle af grundene til, at Kroatien er blevet en så populær destination for sejlerferie.

Du kan sejle ud fra det centrale Dalmatien:

  • - Det centrale Dalmatien, hvor Split ligger – i dette område finder du de berømte øer Hvar, Brac og Vis. Den romerske kejser Diocletian byggede et palads her, fordi øerne i dette område er beskyttet af det azurblå hav på den ene side og af høje majestætiske bjerge på landsiden.

Sejlerferie i Tyrkiet

De varme temperatur i Tyrkiets sommermåneder kan slå selv den skrappeste landkrabbe ud af kurs. Hop i stedet om bord på en sejlbåd og lad den kølige brise til søs afkøle dig. Oplev Tyrkiets smukke skovdækkede kyster og majestætiske bjerge fra dækket af en sejlbåd. Øer, bugter og lange halvøer skaber et unikt og uberørt sejlområde (området besøges endnu ikke af de horder af turister, man støder på andre steder i Middelhavet) – hvilket gør Tyrkiet til et meget specielt sejlområde.

Den tyrkiske kyst er ideel til sejlads og den strækker sig fra Gallipoli-halvøen i nord ned til Antalya. Den bjergrige kyst er dybt indskåret med et stort antal bugter, halvøer og fjorde - og er faktisk 1.000 sømil lang. Her er oplevelser for hele familien.

I Tyrkiet kan du sejle ud fra:

  • - Göcek - En sejlerferie her er en perfekt mulighed for at sejle i et uberørt og beskyttet farvand omgivet af smukke uspolerede omgivelser, der ser ud som de gjorde for tusindvis af år siden. 

 

Sejlerferien skal minimum vare 3 dage for at tilbuddet er gældende, og derudover bestemmer du selv længden på ferien.

Fortæl os hvilken dag du ønsker at starte din sejlerferie, så sender vi dig et tilbud.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 39163344