Akropolis Regatta - Kapsejlads i Grækenland

Hvis du gik glip af Akropolis Regatta i foråret har du muligheden for at deltage i regattaen i maj 2016. Akropolis Regatta løber af stablen fra d.7-14.maj og vil med garanti blive en uforglemmelig og sjov oplevelse.

Igen i år er det Kavas Yachting, som står bag Akropolis Regatta. De har igennem de sidste 8 år arrangeret flere regattaer og har stor erfaring i at afholde vellykkede arrangementer. Udover kapsejladsen vil der være flere sjove aktiviteter, som du kan deltage i.

Vinder crewet af kapsejladsen får en uge gratis sejlads på sejlbåden, som de har sejlet i kapsejladsen. Ugen er valgfri og bestemmes af crewet.

Program for Akropolis Regatta:


Lørdag d.7.maj:
Kl.12-17: Ombordstigning og check-in på Marina Alimos, Athen

Søndag d.8.maj:
Samlingssted ved Palea Epidavros (fri sejlads)
Kl.20: Skipper møde ved Palea Epidavros
Kl.21: Middag på Palea Epidavros restaurant - her vil der være mulighed for at deltage i en Dansekonkurrence

Mandag d.9.maj:
Kl.11: 1.kapløb - Palea Epidavros til Poros
Kl.20: Præmieoverrækkelse for dagens vindere på Poros

Tirsdag d.10.maj:
Kl.11: 2.kapløb - Poros til Hydra
Kl.13: 3.kapløb - Hydra til Hermioni
Kl.20. Præmieoverrækkelse for dagens vindere, middag på Hermioni restaurant samt konkurrence i Bedste Foto

Onsdag d.11.maj:
Kl.11: 4.kapløb - Triangulært kapløb ved Hermioni
Kl.20: Præmieoverrækkelse for dagens vindere i Hermioni

Torsdag d.12.maj:
Kl.10: 5.kapløb - Hermioni til Porto Heli
Kl.20: Præmieoverrækkelse for dagens vindere og overrækkelse af hovedpræmien til kapsejladsens vindere
Kl.21: Middag på Porto Heli restaurant i nærheden af bådene samt konkurrence i Bedste Video

Fredag d.13.maj:
Sejl tilbage til Athen (fri sejlads)
Kl.17 - 20: Check-out på Marina Alimos, Athen

Lørdag d.14.maj:
Kl.9: Landgang

 

OBS på at der kan forekomme ændringer i programmet afhængig af vind og vejr.

Få et overblik over sejlområdet i den Saroniske Golf ved at klikke her.

Ønsker du mere info omkring Acropolis Regatta, så send os en forespørgsel her.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 39163344