En flodbådsferie i Italien er kvalitetsferie for hele familien

Tag styringen på en fantastisk flodbådsoplevelse ved Italiens nordøstlige kyst. 

Her får du flodbådsferie for hele familien, med gode bademuligheder, sjove aktiviteter for børnene rundt i byerne, hvor du finder rigtig italiensk is på hvert et gadehjørne. 
Alt dette i fantastiske omgivelser med flotte udsigter gør denne destination helt speciel.  

One-way tur
Vi anbefaler en one-way tur mellem de to baser, Casale og Precenicco, for at opnå det fulde potentiale af alt, som området har at byde på. Fra de gode bademuligheder nord for Venedig til de historiske steder og traditionelle italienske villaer i lagunen.

En one-way tur betyder, at man får båden i destination A og stiller båden i destination B, for man på den måde ikke behøver at bekymre sig om at se tingene flere gange, og derfor oplever mere.

I lagunen kan du sejle ind mod den fascinerende by, Venedig, og opleve de omkringliggende seværdigheder. Byens placering og dens rige kultur og historie gør den i sandhed til en verdensklasse-destination for din flodbådsferie!

Udover den flotte lagune kan Venedig og de omkringliggende byer også byde på følgende:

 -    En spændende kyst både mod syd og øst for Venedig, hvor et utal af badestrande, interessant byliv og kulturelle seværdigheder ligger som perler på en snor.
 -    I og uden for Venedig findes utrolig lækre restauranter, som for alvor repræsenterer det italienske køkken.
 -    Canal Grande: Den centrale flod som snor sig gennem Venedigs gader.
 -    Dogepaladset og Markuskirken: To storslåede bygninger som bestemt er et besøg værd.
 -    ... og meget, meget mere.


Så grib roret på en afslappende ferie med familien i det italienske, og oplev områdets varme om aftenen mens du nyder et glas lokalt vin på dækket.

Læs mere om en flodbådsferie i Italien her.