Hvis du elsker Tour de France, får du her en fantastisk mulighed for at tage på en flodbådsferie i cykelsportens tegn. I 2018 skal Tour de France-feltet nemlig cykle i områder, hvor du samtidig kan sejle med din flodbåd. Det er bl.a. i Bretagne, Anjou samt området omkring Carcassonne på Canal du Midi.

Den 22. juli slutter Tour de France' 15. etape i Carcasonne, hvorefter der holdes en hviledag. Den 24. juli starter 16. etape, hvor feltet cykler videre fra Carcassonne. Det giver dig dermed en unik chance for at se det legendariske cykelløb fra din flodbåd. Hvis du ønsker at opleve cykelløbet, kan du sejle på Canal du Midi, hvor ruterne tager dig til Carcarsonne.

Hele Tour de France varer fra den 7/7 til 29/7 2018, og hvis du ønsker flere tips og råd til hvordan du bedst oplever dele af cykelløbet, er du velkommen til at kontakte os her: https://www.seatravel.dk/contacts/ 

Udover chancen for at opleve Tour de France live, så byder Canal du Midi også på smukke landsbyer og sydens sol. Vil du vide mere om hvad du kan se i området? Klik her for mere info.