Tag på sejlferie i Nordtyskland


Når du sejler ud fra de nordtyske Østersøhavne, Flensborg eller Breege/Rügen, har du adgang til et fabelagtigt sejlområde, hvor du udover selvfølgelig Tyskland også kan sejle til både Danmark og Sverige. Det er et område af Nordeuropa, som byder på underskøn natur, fantastiske strande og interessante havnebyer. Her er derfor masser af muligheder for at tage på opdagelse i land, hvad end du er til oplevelser i naturen, aktiv vandsport, museer, god mad eller kultur og historie. 

Udforsk eksempelvis de mange spændende havnebyer langs Holsteins østkyst og i Lübeck Bugt, eller sejl til Tysklands største ø, Rügen, der med sine fine sandstrande og mondæne badeanlæg er en af de mest populære feriemål i Mecklenburg-Vorpommern-regionen. Vil du tage en afstikker til Danmark, kan Det Sydfynske Øhav, Lillebælt eller dejlige danske øer som Samsø og Bornholm også varmt anbefales.

Klimaet gør desuden Nordeuropa til en yndet sommerdestination, da vejret her om sommeren ofte kan være mere udholdeligt end længere sydpå, hvor mange måske har svært ved temperaturer over de 30 grader. Og de ideelle vindforhold, gode service og moderne havne er med til at sætte prikken over i'et på din sejlferie i Nordeuropa.

Planlæg din sejlferie i Nordtyskland allerede i dag, eller læs mere om mulighederne for sejlferie i Nordeuropa og Skandinavien