Mulighederne for en skøn flodsejlads ligger kun max 1 dags kørsel syd for grænsen

Tag bilen til din flodbådsferie og kombinér en uforglemmelig kanalferie med et ophold i de mange hyggelige byer med gode oplevelser. Kør til denne destination inden for 1 dags tid og uden at skulle overnatte:

Alsace i Frankrig: Det smukke område med de flotte og specielle bindingsværkshuse og de gode Alsace-vine. Besøg Strasbourg som er erklæret en del af verdens kulturarv af UNESCO og kendt for de gode restauranter og kosmopolitiske charme. Eller oplev bådelevatoren ved Arzviller - et helt unikt ingeniørmesterværk som hæver/sænker båden 45 m på kun 20 min.

Tyskland: Område med små hyggelige byer, idylliske vandveje og slotte lige ved vandbredden. Det unikke ved dette er muligheden for lystfiskeri i et af Europas allerbedste områder og at kunne tage en forfriskende svømmetur i søen.

Holland: Sejl i det charmerende Holland, hvor befolkningen er venlig og at leve på vandet er en livsstil. Her har du mulighed for at sejle rundt ved store byer omkring Strand Horst eller små byer omkring Sneek - og at opleve Amsterdam med den afslappede, farverige og kosmopolitiske livsstil.

Lav en uforpligtende forespørgsel på en flodbådsferie

Se vores aktuelle tilbud på en flodbådsferie