Caribien og Sydøstasien er vinterens ypperste sejldestinationer, og her får du et slaraffenland af paradisøer og naturskønne landskaber at vælge imellem! Temperaturen ligger konstant omkring de 28 grader, og det turkisblå vand indbyder til både sejlads, badning og dykning. De Britiske Jomfruøer

De Britiske Jomfruøer bliver af mange regnet som verdens bedste sejldestination. Øgruppen udgøres af mere end 25 paradisiske øer og tilbyder aktiviteter for enhver smag. Her findes både smukke, hvide sandstrande, luksuriøse strandresorts, sejlervenlige barer, finere restauranter, smarte butikker, suveræn snorkling og dykning på koralrev, der syder af liv.

Find din båd og planlæg din sejlferie ved de skønne Britiske Jomfruøer her 


Thailand

Den sydøstasiatiske region er fuld af spændende kontraster. Her sejler du rundt mellem ekstraordinært flotte landskaber, og du vil opleve en kulturel mangfoldighed uden lige. Nyd den lækre mad og de fine hvide strande, og tag en dukkert i de skjulte bugter og viges indbydende turkisblå vand. Læs mere om hvad du kan se frem til i Sydøstasien og Thailand på vores blog her.

Find din båd og planlæg din sejlferie i det fantastiskeThailand her


St. Vincent og Grenada

Ønsker du at tilbringe vinteren liggende på en utrolig smuk strand? Nyd de eksotiske omgivelser ved St. Vincent og Grenada, der er et af de mest uberørte sejlområder i det sydlige Caribien. De svajende palmer og glitrende hav danner rammen for et sandt tropisk paradis, hvor dykkermulighederne er magiske, og du kan opleve livet under overfladen. 
Det smukke landskab kan også nydes fra land, hvor de hvide sandstrande står i kontrast til det klare blå vand.

Find din båd og planlæg din sejlferie i de eksotiske omgivelser her