Cookies

Nyheder og tilbud

 • Nordtysklands mange muligheder

  Nordtysklands mange muligheder
  Tag på sejlferie i Nordtyskland, hvorfra du udover at udforske den nordtyske Østersøkyst, også kan sejle til Danmark eller hele vejen til Sverige på opdagelse.
 • Top 10 kroatiske øer

  Top 10 kroatiske øer

  Kroatien og Det Dalmatiske Øhav byder på mere end tusind forskellige øer, der hver især har sin egen charme. 

 • Flodbådsferie er for alle!

  Flodbådsferie er for alle!

  Forbinder du sejlads med åbent hav, høje bølger og mange års sejlerfaring? Så kan du godt tro om igen. På en flodbådsferie glider du fredeligt ad floder og kanaler, og enhver nybegynder kan stille sig bag rattet - helt uden sejlerfaring. Flodbådsferier er for alle! 

 • Opfyld din drøm om en sejlferie

  Opfyld din drøm om en sejlferie

  Sejlerfaring ikke nødvendig

  Er du blevet inspireret af de seneste års tv-programmer om familier, der tager på jordomrejser og sejleventyr? Selv uden sejlerfaring kan du få opfyldt din drøm om et sejleventyr. Du kan nemlig sejle med en lokaltkendt skipper og derved bare slappe helt af og nyde ferien. 

 • Sejlbådsferie for alle

  Sejlbådsferie for alle

  Ingen sejlerfaring? Ingen problem!

  Har du ikke den nødvendige erfaring, eller ønsker du bare at slappe helt af på din ferie, kan du nemlig sejle med en lokaltkendt skipper og derved bare nyde ferien. 

 • Belgien og øl går hånd i hånd

  Belgien og øl går hånd i hånd

  Kombiner din flodbådsferie med deltagelse i en af Belgiens mange hyggelige ølfestivaler, og oplev den belgiske kultur helt tæt på. Ølbrygning er en indgroet del af Belgiens historie og kultur, og på ølfestivalerne kan du smage resultatet af specialbryggeriernes årelange traditioner.

 • Holland – indvi foråret i et hav af tulipaner

  Holland – indvi foråret i et hav af tulipaner

  Le Boats base Vinkeveen er det perfekte udgangspunkt for en tur til Blomsterparken Keukenhof. Tag forskud på foråret og besøg den verdensberømte blomsterpark med over 7 mio. blomster. Parken er bedst at besøge i april og maj – alt efter vejrforholdene.

 • Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik – del 2

  Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik – del 2

  Finn Andersen, som tidligere har delt sine sejlerfaringer med os, er nu tilbage med endnu flere gode råd og tips til sejlerferie i Kroatien. Læs bl.a. mere om hans foretrukne rejsetidspunkt og hans råd om at forventningsafstemme i forbindelse med planlægning af ferien. 

 • Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik - Del 1

  Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik - Del 1

  Finn Andersen, der flere gange har sejlet med Seatravel i Kroatien, har været så venlig at skrive en beskrivelse af sin og vennernes oplevelser på deres tur i farvandet omkring Dubrovnik - Læs mere her

 • Oplev Venedigs lagune i flodbåd

  Oplev Venedigs lagune i flodbåd

  Tag styringen på en helt fantastisk flodbådsoplevelse og oplev Venedigs lagune og kyst. Her kan du udforske en flod af spændende seværdigheder for hele familien.

 • Ta' til Grenada og oplev det caribiske øhav!

  Ta' til Grenada og oplev det caribiske øhav!

  Udforsk Caribiens sydlige øgruppe, Grenada. Her får du nogle af de bedste dykkerforhold, de bedste restauranter, stor kulturrel værdi samt en gæstfri befolkning. Krydderiplantager, eksotiske blomster og rom-destillering er bare nogle af øens kendetegn.

 • Flyv direkte til Split i Kroatien for 2800 DKK!

  Flyv direkte til Split i Kroatien for 2800 DKK!

  Med en direkte flyvning samt en kvalitetssikret båd efter eget valg, er grundlaget for en uforglemmelig ferie på plads. Ind i flyet, af sted mod smukke Split, og start dit sejleventyr! 

 • 4 stærke grunde til at sejle på Rideau Canal

  4 stærke grunde til at sejle på Rideau Canal

  Kanalen, som i virkeligheden er et netværk af kanaler, floder og søer, strækker sig over intet mindre end 202 km. Rideau Canal åbnede officielt i 1832, og har siden fungeret som et samlende element mellem urbane og landlige landskaber. 

 • Mageløse Montenegro

  Mageløse Montenegro

  Det traditionelle Montenegro er eksotisk, eklektisk og ud over det sædvanlige!

 • Oplev Tour de France fra flodsiden

  Oplev Tour de France fra flodsiden

  Hvis du elsker Tour de France, får du her en fantastisk mulighed for at tage på en flodbådsferie i cykelsportens tegn.

 • Thailand gennem en skippers øjne

  Thailand gennem en skippers øjne

   ”Jeg har aldrig prøvet at sejle sådan et sted før. Det var en kolossal oplevelse med en helt imponerende natur. Jeg har sejlet mange steder i verden, men Thailand er et af de lande, som virkelig har gjort indtryk på mig. Det var meget unikt og slet ikke så spoleret, som mange andre steder kan være” fortæller Michael

 • Seatravel på tur: Themsens smukke haver

  Seatravel på tur: Themsens smukke haver

  Pubkultur, afternoon tea, fodbold, pies og mash. Sådan lyder svaret ofte, når vi danskere spørger hinanden hvad vi associerer med britisk kultur. Seatravel var i uge 40 på flodbådstur på Themsen – og vi skal helt sikkert afsted igen!
  Læs mere om vores tur til Themsen, og få inspiration til din næste flodbådsferie!


 • Nyt katalog fra Le Boat - læs det her

  Nyt katalog fra Le Boat - læs det her

  Det nye Le Boat katalog er netop udkommet! Få inspiration til destinationen for din næste flodbådsferie, se de flotte nye både og få et overbilk over tillæg. 

 • Tyskland som destination med flodbåd

  Tyskland som destination med flodbåd

  En flodbådsferie i Tyskland indeholder underholdning for hele familien. Hvad enten du er mest til at opleve områdets historiske slotte og bjergtagende landskab fra vandkanten, eller har mod på at bevæge dig ud i de omkringliggende skove og byer med cykel og picnickurv, kan Tyskland levere rammerne.

 • Bådtur på Frankrigs yndigste flod Charente

  Bådtur på Frankrigs yndigste flod Charente

  Velkommen til floden Charente – også kendt som Frankrigs yndigste flod. Du kan starte fra to baser her; fra Le Boat's base i Jarnac eller Nicols base i Sireuil. Nyd en flodbådsferie på denne smukke flod i det vestlige Frankrig. Klik på billedet og se hvilke oplevelser som venter dig her.

 • ”Naturmæssigt er det, det smukkeste sted”

  ”Naturmæssigt er det, det smukkeste sted”

  ”Naturmæssigt er det, det smukkeste sted jeg har været på sejlerferie”. Det fortalte jeg netop en af mine kollegaer, om en sejlerferie jeg var på med min familie og nogle venner for nogle år siden – har du en ide om, hvorhenne i verden vi er ud fra billedet herover? Klik på billedet og læs mere om dette fantastiske sejlområde.

 • Wales - En destination med gæstfri kultur og idyl

  Wales - En destination med gæstfri kultur og idyl

  Er du til en forfriskende øl i hyggelige omgivelser med live musik? Måske kombineret med en bådtur igennem det smukke landskab i Wales, hvor du blandt andet kan opleve Pontcysyllte Aqueduct, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Så er Wales destinationen for dig. Læs mere ved at klikke på billedet.

 • Oplev fransk idyl på bådferie i Aquitaine

  Oplev fransk idyl på bådferie i Aquitaine

  Aquitaine ligger i Sydfrankrig og er kendt for sine berømte vine og gourmetmad - hvis du er til denne kombi, er destinationen for din flodbådsferie Aquitaine. Du sejler på kanalen Latéral á la Garonne og floden Baïse, som fører dig igennem blomstrende enge og charmerende middelalderbyer, som frister dig til at blive.

 • 5 skønne flodbådsområder for dig som...

  5 skønne flodbådsområder for dig som...

  Det kan være svært at tage stilling til hvilket område man skal vælge. I dette blogindlæg har vi udvalgt nogle områder, som hver især byder på spændende oplevelser.

 • Fart over farvandet med Moorings' Power Cats

  Fart over farvandet med Moorings' Power Cats

  I oktober måned var vi i Kroatien for at se og prøve de nye motorkatamaraner fra Moorings. Der var vind i håret og sus i kinderne, da de hurtige katamaraner blev prøvet af! Klik på billedet for mere info.

 • Det kan du opleve på flodbådsferie i Irland

  Det kan du opleve på flodbådsferie i Irland

  En flodbådsferie i det fortryllende Irland byder på betagende natur, imødekommende irsk kultur og hyggelige byer. Ca. halvanden times kørsel fra Dublin lufthavn ligger floden Shannon midt i Irlands hjerte. Rejs væk fra den travle hverdag og sæt tempoet ned, mens du sejler igennem det irske landskab.

 • Nye kanalbåde til 2017 - Horizon-linjen udvides

  Nye kanalbåde til 2017 - Horizon-linjen udvides

  Til 2017 udvider Le Boat deres flåde med flere nye både i Horizon-linjen. Den første Horizon, som blev lanceret i løbet af 2016 var en meget populær båd og blev hurtig booket. Til 2017 bliver det muligt at leje Horizon ikke kun med 2 kahytter, men også med 3 og 4 kahytter. Se planbillederne for de nye både ved at klikke på billedet.

 • Josselin - en af Bretagnes mest charmerende byer

  Josselin - en af Bretagnes mest charmerende byer

  Josselin og borgen er et must at besøge under en bådferie i Bretagne. Bretagne byder på keltisk charme og eventyrslotte - med mere end 600 km vandveje, sluser og kanaler fra Napoleons tid, er der mange ruter, du kan vælge. Vi anbefaler, dog at din tur går forbi byen Josselin. Læs mere om Josselin ved at klikke på billedet.

 • Gode vinruter som kan opleves på flodbådsferie

  Gode vinruter som kan opleves på flodbådsferie

  Der er flere steder i Frankrig, hvor du på en flodbådsferie kan opleve spændende vinområder og smage på de forskellige druearter. Vinhøsten begynder i september, så den er lige rundt om hjørnet. Tag med på en tur og nyd sensommeren og vinhøsten på en flodbåd - læs om områderne Canal du Midi, Aquitaine og Bourgogne.

 • Nyd Lot-flodens skønhed på en bådferie

  Nyd Lot-flodens skønhed på en bådferie

  Sæt tempoet ned og sejl igennem et majestætisk landskab. Lot-floden snor sig roligt afsted i det sydvestlige Frankrig, og er omgivet af vingårde, stejle kløfter, gamle borge og middelalderlige landsbyer.

 • Rejsebrev fra Mia - sejlerferie i Caribien

  Rejsebrev fra Mia - sejlerferie i Caribien

  I februar var min familie og jeg på sejlerferie ved de Britiske Jomfruøer, som ligger i Caribien. Stedet er kendt for sit turkisblå hav, hvide sandstrande og et behageligt klima på 25-30 grader. Og mon ikke Caribien imødekom mine forventninger. I 10 dage sejlede vi fra ø til ø i dette skønne område – tiden gik alt for hurtigt!

 • Saintes - byen som vakte Rom's misundelse

  Saintes - byen som vakte Rom's misundelse

  Den romerske by Saintes, som ligger ved floden Charente har efter sigende siden sin grundlæggelse vakt Rom's misundelse. Saintes er kendt for sin arkitektur, som omfatter både romerske ruiner og romanske kirker. Du kan opleve Saintes på en flodbådsferie på Frankrigs yndigste flod Charente.

 • Få timers kørsel til et paradis for flodbådsferie

  Få timers kørsel til et paradis for flodbådsferie

  Kun få timers kørsel fra den tyske grænse ligger et sandt paradis for flodbådsferie i Mecklenburg - her sejler du på et netværk af søer forbundet med floder. Store dele af området her er naturreservater, men du finder også både større og mindre byer, så dig og dine rejsefæller kan nyde nogle gode middage og aftener ude. 

 • Sejlerferie ved Korsika - vi tilbyder fly + bådleje

  Sejlerferie ved Korsika - vi tilbyder fly + bådleje

  Korsika - en smuk ø og Napoleons fødested. Oplev den imponerende klippeø på en sejlerferie. Korsika har nogle af de skønneste strande i Europa, spændende byer med fængslende historier og det dejlige, lune middelhavs klima. Vi kan tilbyde flybilletter med afgang fra København til 1.500 DKK t/r per person. 

 • Sejlerferie ved Mallorca

  Sejlerferie ved Mallorca

  Turkisblåt hav, sangria, bløde bølgeskvulp og en varm sol tager imod dig med åbne arme på en sejlerferie i sensommeren. Kalenderen siger sommer, men frøken sommer har været lunefuld i år. Nyd solskinstimer og varme på en sejlerferie ved Mallorca.

 • Flodbådsferie i den Venetianske bugt

  Flodbådsferie i den Venetianske bugt

  Oplev den Venetianske bugt som kaptajn på din egen båd – der findes ikke en bedre måde at gøre det på. På en flodbådsferie er en af højdepunkterne Venedig, men den venetianske bugt byder også på smuk natur, skønne badestrande og hyggelige små øer.

 • Sejl på et eventyr i Fransk Polynesien

  Sejl på et eventyr i Fransk Polynesien

  Sejl på et eventyr i Fransk Polynesien - du kan enten vælge at sejle selv eller booke en kahyt på en sejlbåd eller katamaran hos Svendborg Sejlerskole. Fransk Polynesien er et område på størrelse med hele Europa, som består af 118 øer i det sydøstlige Stillehav. Klik på billedet for mere info.

 • Sejlerferie i den Saroniske Golf

  Sejlerferie i den Saroniske Golf

  En sejlerferie i den Saroniske Golf byder på mange spændende oplevelser og især sejlads mellem mange smukke øer. Du kan vælge at sejle ud til Kykladerne eller sejle mod syd ned mod øerne Ægina, Poros og Hydra. Mange af øerne har bevaret sin autentiske charme. Klik på billedet for mere info.

 • The Stouerport Ring - flodbådsferie i England

  The Stouerport Ring - flodbådsferie i England

  Sejl på opdagelse i det engelske landskab i Worchestershire i en traditionel narrowboat. I dette område kan du sejle på en rundtur, hvor du kommer forbi Birmingham og de skønne landskaber, som er i dette område. Klik på billedet for mere info.

 • Split - ideelt udgangspunkt for en sejlerferie

  Split - ideelt udgangspunkt for en sejlerferie

  I det centrale Dalmatien ligger Split - byen er et fremragende udgangspunkt for en sejlerferie ud i områdets berømte skærgård med øer som Hvar, Brac og Vis. Den romerske kejser Diocletian byggede et palads her, fordi øerne i dette område er beskyttet af det azurblå hav på den ene side og af høje majestætiske bjerge på landsiden.

 • Themsen - en flod fuld af overraskelser

  Themsen - en flod fuld af overraskelser

  Themsen vil føre dig igennem hyggelige byer med spændende seværdigheder, typiske engelske pubs og ikke mindst det engelske charmerende landskab. Sejl tur/retur fra en af vores baser Chertsey eller Benson, eller envejs mellem de to. Se hvilke oplevelser der venter dig her - klik på billedet.

 • Lefkas - en perle i det græske ørige

  Lefkas - en perle i det græske ørige

  En sejlferie ved Lefkas, en af de syv Ioniske Øer, byder på caribiske strande med turkisblåt hav, kridhvide sandstrande, spændende historie og optimale sejlforhold. De Ioniske øer er nogle af de mest berømte øer i Grækenland og er rige på bjerge og skove, smukke strande, maleriske byer og hyggelige afsondrede bugter.

 • Se flotte hulemalerier på en bådferie på Lot-floden

  Se flotte hulemalerier på en bådferie på Lot-floden

  Pech Merle hulerne ligger i nærheden af landsbyen Cabrerets ved Lot-floden. Hulerne Pech Merle blev fundet af et par teenagere i 1922 og malerierne her viser heste, mammutter, bison og er et sandt højdepunkt for præhistoriske vægmalerier. Er du på flodbådsferie på Lot-floden, gør holdt her og gå på opdagelse i hulerne.

 • Linssen Grand Sturdy 34.9 - en ny flodbåd i særklasse

  Linssen Grand Sturdy 34.9 - en ny flodbåd i særklasse

  Linssen Grand Sturdy 34.9 er en ny tilføjelse til Locaboat's flåde i 2016. Den nye flodbåds kendetegn er elegance, indretning af høj kvalitet og behagelig sejlads. Linssen er ideel til 4 personer, så hvis I er to par eller en familie på 4 kan Linssen være den rette for jer med sine to rummelige kahytter.

 • Ruteforslag: De hollandske hovedstæder

  Ruteforslag: De hollandske hovedstæder

  Skal du på flodbådsferie i Holland i 2016? Hvis du sejler ud fra vores base Vinkeveen, er her et ruteforslag, hvor du sejler til hovedbyerne i Holland, fra kosmopolitiske Utrecht til dynamiske Amsterdam. Gå ikke glip af de blomstrede marker og haver nær Lisse og Leiden, som I også kommer forbi på vejen.

 • Besøg Cabrera-øerne syd for Mallorca på sejlerferien

  Besøg Cabrera-øerne syd for Mallorca på sejlerferien

  Oplev den dejlige ferieø Mallorca ombord på en sejlbåd eller katamaran. Her er smukke laguner at besøge, klart blåt hav at bade i og hyggelige barer og restauranter, hvor du kan nyde tapas og sangria i den svalende skygge. Lidt syd for Mallorca ligger Cabrera-øerne, et smukt naturreservat som er et must-see på en sejlerferie.  

 • Akropolis Regatta - Kapsejlads i Grækenland

  Akropolis Regatta - Kapsejlads i Grækenland

  Igen i 2016 har vi fornøjelsen af at kunne præsentere Akropolis Regatta i den Saroniske Golf i Grækenland. Efter Akropolis Regatta sidste forår var så stor en succes, bliver den gentaget fra d.7-14.maj 2016 – deltag i regattaen og nyd nogle dage med spændende sejlads, sjov og spas i Grækenland.

 • Capestang - en malerisk by på Canal du Midi

  Capestang - en malerisk by på Canal du Midi

  Havnen i Capestang er meget attraktiv og har mange faciliteter. Den maleriske by er en milesten på Canal du Midi. Her er vin-cooperativer og vinkældre, som venter på dit besøg, masser af restauranter og forretninger.

 • Sejlerferie ved Tenerife til vinter

  Sejlerferie ved Tenerife til vinter

  Vil du gerne på sejlerferie til vinter uden at skulle rejse om på den anden side af jorden? Så har vi lige destinationen for dig – Tenerife! På Tenerife kan du nyde godt af et behageligt klima og betagende natur hele året, så hvorfor ikke nyde den smukke ø på en sejlerferie? De bedste måneder at sejle på Tenerife er november til april måned.

 • Jyllandsposten har været på bådferie i Sydfrankrig

  Jyllandsposten har været på bådferie i Sydfrankrig

  Jyllandsposten har skrevet en artikel om flodbådsferie på Canal du Midi i Sydfrankrig. Artiklen giver dig en forsmag på den hyggelige stemning og de smukke oplevelser, som venter dig på Canal du Midi.

 • Besøg Prins Henriks slot Chateau de Caïx

  Besøg Prins Henriks slot Chateau de Caïx

  Beliggende i hjertet af vindistriktet Cahor er Chateau de Cayx eller Caïx, som har været registreret så langt tilbage som i det 15. århundrede. Kendt for at være et gammelt fort konstrueret til at kontrollere trafikken på Lot-floden, beliggende på en bakkeskråning med udsigt over floden og til den lille by Caïx.

 • Drag på et sejleventyr i Caribien

  Drag på et sejleventyr i Caribien

  Oplev det mange kalder det bedste sejlområde i verden – sejlerferie ved British Virgin Islands. Afstanden mellem de forskellige øer er kort, der er et væld af smukke ankerpladser og spændende snorkling steder, og så er området beskyttet mod vind og vejr.

 • Seatravel er flyttet til Aarhus centrum

  Seatravel er flyttet til Aarhus centrum

  Vi er ikke længere at finde ude ved Egå Marina, da vi er flyttet ind til Aarhus centrum. Hvis du i fremtiden vil komme forbi vores kontor, finder du os på Mejlgade. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores nye kontor.

 • Cassoulet festival i Castelnaudary i august

  Cassoulet festival i Castelnaudary i august

  Er du på flodbådsferie den sidste uge i august på Canal du Midi? Så sejl et smut forbi Castelnaudary og oplev Cassoulet festival. Signaturretten stammer fra Castelnaudary og bliver fejret i stor stil den sidste weekend i august.

 • Lagoon 39 - en favorit blandt sejlere

  Lagoon 39 - en favorit blandt sejlere

  Lagoon 39 er en favorit blandt flere anmeldere - det er der en række forskellige årsager til, herunder dets innovative design, interessante detaljer og fine sejlegenskaber. At det så også er et smukt fartøj sætter prikken over i'et.

 • Kom med på en virtuel flodrejse på Canal du Midi

  Kom med på en virtuel flodrejse på Canal du Midi

  Canal du Midi - et af de mest populære områder for flodbådssejlads i Frankrig. Langs Canal du Midi ligger smukke slotte, vinmarker og hyggelige landsbyer - gastronomi, kultur og afslapning, mix din ferie på vandet sammen, som du ønsker. Se hvordan det en flodbådsferie kunne se ud i denne video - klik her for mere info.

 • Byen Chalon sur Saone og vindistriktet Chardonnaise

  Byen Chalon sur Saone og vindistriktet Chardonnaise

  Fra tætte skove, forrevne klippe- og bjerglandskaber til bølgende græsenge, vingårde og fredfyldte landskaber. Bourgognes netværk af rolige floder og kanaler er en nydelse at sejle på. I Bourgogne regionen ligger byen Chalon Sur Saône. Berømte vine som Mercurey, Givry, Montagny og Rully kommer fra dette distrikt.

 • Antibes og Porquerolles – Franske Riviera

  Antibes og Porquerolles – Franske Riviera

  Antibes og øen Ile de Porquerolles er to skønheder, som ligger ved den Franske Riviera. Antibes en smuk fransk kystby tæt ved Nice og øen Ile de Porquerolles med billedskønne strande øst for Marseille.

 • Eksotisk sejlerrejse i det græske øhav

  Eksotisk sejlerrejse i det græske øhav

  Oplev det ioniske øhav i Grækenland fra Lefkas til Ittika. Svendborg Sejlerskole arrangerer to sejlerrejse i slut august/start september 2015. Der er skipper med på båden, så sejlerfaring er ikke nødvendig - få en oplevelse for livet og nyd smuk sejlads i det bedste sejlområde i Grækenland.

 • Fejr din runde fødselsdag i smukke omgivelser

  Fejr din runde fødselsdag i smukke omgivelser

  Skal du fejre rund fødselsdag i den nærmeste fremtid? Måske du overvejede at invitere det nærmeste familie og venner med på en rejse? Ved at fejre din fødselsdag på en flodbådsferie vil dig og de inviterede have rig mulighed for at nyde hinandens selskab, samtidig med at I oplever en masse.

 • Vores top 5 destinationer for et sejleventyr

  Vores top 5 destinationer for et sejleventyr

  Jorden består af 70 % vand, så det kan være svært at finde en destination, der opfylder alle dine ønsker, når du vil afsted på en fantastisk sejlerferie. Derfor har vi udvalgt nogle destinationer, som danner rammer for et ægte sejleventyr og måske kunne være noget for dig.

 • Kryds Atlanterhavet og gør drømmen virkelig

  Kryds Atlanterhavet og gør drømmen virkelig

  Drømmer du om at krydse Atlanterhavet? Start sejladsen på Tenerife og slut af på øen Tortola i det Caribiske hav, hvor du vil modtage en velkomst, du sent vil glemme. Du vil opleve stærke vinde, men ikke storme, store bølger, solskin, smukke solnedgange og solopgange, tropisk klima og en havtemperatur varmere end 28°C. 

 • Abaco bar - Palma's bud på Aladdins hule

  Abaco bar - Palma's bud på Aladdins hule

  Abaco er en af Palma´s mest besøgte barer – en fantastisk bar i centrum af Palmas gamle bydel – og den er et must at besøge. Med en meget varieret cocktail liste og en fantastisk udendørs terrasse er det en helt enestående måde at tilbringe en sommeraften med vennerne.

 • Smag Chablis Vine på flodbådsferie i Bourgogne

  Smag Chablis Vine på flodbådsferie i Bourgogne

  Smag på de gode Chablis vine og besøg det smukke gamle kloster Domaine Laroche på flodbådsferie i Bourgogne. En af hemmelighederne bag Chablis vine berømmelse er den unikke druesort Chardonnay, som dyrkes i Bourgogne region. 

 • Min bådferie i Bretagne - en fortryllende sejlads

  Min bådferie i Bretagne - en fortryllende sejlads

  Bretagne er myternes land og en charmerende region at udforske. Der er mere end 600 km vandveje, sluser og kanaler fra Napoleons tid, som snor sig roligt gennem smukt landskab, middelalderlige landsbyer og forbi spredte eventyrslotte. Regionen er fuld af magi og mystik, farverige og stolte traditioner.

 • Den bedste one way sejlrute i Kroatien

  Den bedste one way sejlrute i Kroatien

  Normalt starter du din sejlerferie i en bestemt marina og i samme marina skal du aflevere båden, når ferien slutter. I Kroatien har du nu mulighed for at udsejle fra en marina og slutte af i en anden marina. Få de bedste oplevelser på one way sejlrute i Kroatien. Læs mere ved at klikke på billedet.

 • Kroatien og Tyrkiet - Valgfri overtagelsesdag

  Kroatien og Tyrkiet - Valgfri overtagelsesdag

  Nu kan du starte din sejlerferie den dag du ønsker - mandag, tirsdag, onsdag, osv. Det kunne jo være flyet var billigere en anden dag i ugen end lørdag. Overtag sejlbåden den dag, der passer dig. Det er muligt for sejlerferie i Kroatien og Tyrkiet. Læs mere ved at klikke på billedet.

 • Nyd rytmiske jazztoner på flodbådsferie i Charente

  Nyd rytmiske jazztoner på flodbådsferie i Charente

  Overgiv dig til franske og europæiske jazzrytmer på flodbådsferie i Charente i Vestfrankrig. Musique Métisses er navnet på en festival, som afholdes d. 22., 23. og 24.maj – festivalen foregår i byen Angouléme, som ligger lige ned til floden Charente.

 • Destinationer for hele familien på flodbådsferie

  Destinationer for hele familien på flodbådsferie

  Tænker du på, om nogle destinationer er mere familievenlige end andre? Det kunne jo være, at der i nogle områder var oplevelser, som lige var sagen for det yngre publikum og ikke mindst legesyge sjæle. Stort set alle sejlområder har noget at byde på til hele familien, dog er der alligevel et par område, vi gerne vil anbefale til familier.

 • Kombiner cykelferie og flodbådsferie

  Kombiner cykelferie og flodbådsferie

  På flodbådsferie sejler du forbi mange interessante seværdigheder og igennem utrolig smuk natur. Når du har cyklen med ombord på kanalbåden har du mulighed for at opleve attraktionerne både fra din flodbåd og på tæt hold fra landjorden. Så er du sikker på, at du oplever det hele fra alle vinkler. Klik på billedet for mere info.

 • Oplev smukke Aigues-Mortes på flodbådsferie

  Oplev smukke Aigues-Mortes på flodbådsferie

  Aigues-Mortes er berømt for sine velbevarede bymure og er beliggende ved Middelhavskystens delta. Hvis du sejler i Camargue er Aigues-Mortes helt klart et must-see. Bag byens middelaldermure ligger en livlig by med mange forretninger, barer og restauranter og med en charme, som gør en dag her til en oplevelse.

   

 • Lej en skipper til din drømme sejlferie

  Lej en skipper til din drømme sejlferie

  Har du en drøm om at opleve Caribien, Middelhavet eller andre eksotiske steder ombord på en sejlbåd? Måske du ikke føler, at du har den nødvendige sejlerfaring eller måske du bare ønsker en sejlerferie, hvor du har mulighed for at slappe helt af. Løsningen er at leje en skipper!

 • Marseillan - oplev østersfarme på din sejlferie

  Marseillan - oplev østersfarme på din sejlferie

  Marseillan ligger mellem vinmarkerne og Middelhavet og er en fiskerby ved bredden af Bassin de Thau, hvor der dyrkning af skaldyr er den største indtægtskilde. Marseillan er sidste stop på kanalen før Middelhavet og byen Sete. Sejl til Marseillan på din flodbådsferie på Canal du Midi.

 • Fransk Polynesien - en sejlers paradis

  Fransk Polynesien - en sejlers paradis

  Fransk Polynesien er en sejlers paradis - her vil alle drømmene om eksotisk farvand, hvide bounty strande og bølgende palmetoppe blive opfyldt. I aften i tv-programmet Kurs mod fjerne kyster på tv2 kan du få en lille forsmag på, hvor smukt det er at sejle rundt i Fransk Polynesiens store farvand.

 • Få et hav af oplevelser på en sejlferie i Grækenland

  Få et hav af oplevelser på en sejlferie i Grækenland

  Smukke laguner, hyggelige græske taverner og turkisblå vand er bare nogle af tingene, som du finder på en sejlferie i Grækenland. Her er mulighederne mange, om du enten er til historiske byer, lækre badestrande eller ø-hop.

 • Sigøjnernes pilgrimsrejse i Camargue

  Sigøjnernes pilgrimsrejse i Camargue

  Hvert år i maj valfarter sigøjnere til den franske Saintes-Meries for en festival til ære for den sorte Madonna – en pilgrimsrejse for sigøjnerne. Det er en rigtig interessant oplevelse, som helt sikkert skal ses, hvis du sejler i Camargue i maj.

 • Gode restauranter på sejlruten i Dubrovnik

  Gode restauranter på sejlruten i Dubrovnik

  Skal du på sejlerferie til Dubrovnik i Kroatien til sommer? Så har vi nogle forslag til, hvilke restauranter du kan spise på. Her er noget for enhver smag - både for skipper og matros.

 • Split - en by for både havfolk og landkrabber

  Split - en by for både havfolk og landkrabber

  En sejlferie i Adriaterhavet ved Split byder på mange spændende oplevelser - her kan du gå på opdagelse i Split's historiske centrum, hvor resterne af Diocletian's romerske palads kan beundres. 

 • Irsk sejleventyr

  Irsk sejleventyr

  Krystalklare floder, keltiske monumenter og Guinness er nogle af nøgleordene, når det kommer til en flodbådsferie i Irland. Der er mange oplevelser at få på en sejlferie i Irland – så mange, at det kan være svært at vælge til og fra. En ting er sikkert, du vil ikke komme til at kede dig!

 • Sejlferie i Tyrkiet - det har aldrig været billigere!

  Sejlferie i Tyrkiet - det har aldrig været billigere!

  Gør et kup og få en lækker sejlferie til en super god pris. I øjeblikket er prisen i bund både på fly og sejlbåde, hvis du vælger Tyrkiet som destination til din sejlferie. Tyrkiet lægger op til ideel sejlads langs kysten, som strækker sig fra Gallipoli-halvøen i nord ned til Antalya.  

 • Flyv billigt til Mallorca - perfekt for sejlferie

  Flyv billigt til Mallorca - perfekt for sejlferie

  Hop i flyveren fra København eller Billund - og oplev den fantastiske sejlads ved smukke Mallorca - bl.a. den smukke Cabrera Nationalpark.

  Klik på billedet for mere info

 • Firmatur i Kroatien

  Firmatur i Kroatien

  Få en fantastisk oplevelse med din virksomhed - tag på en firmaudflugt på havet. Sejl i fire dage i en forlænget weekend i Kroatien i september og oplev den smukke kroatiske skærgård. Det kroatiske vejr i september er perfekt til at sejle i, så tøv endelig ikke med at komme afsted. 

 • SPAR penge på et lækkert luksusophold på floden

  SPAR penge på et lækkert luksusophold på floden

  Lige nu kan du få 15 % rabat på din flodbådsferie HELE sæsonen 2015, hvis du booker minimum en uges ferie på en flodbåd fra Locaboats Europaserie. Europa-serien består af 3 modeller, som med garanti vil give dig en luksuriøs og skøn sejlads.   

 • Nyd de smukke vinbyer & idylliske landskaber i Alsace & Saarland

  Nyd de smukke vinbyer & idylliske landskaber i Alsace & Saarland

  Alsace er i hele verden kendt for sin fantastiske vin, men der er meget mere at opleve i dette smukke område. Bliv forført af den charmerende natur i naboregionen Saarland, inden du gør holdt for at nyde den franske mad og vin. Her er et hav af seværdigheder, som kan opleves på en kanalbådsferie, så det er bare med at komme af sted. 

 • Inspirerende video om bådferie i Tyskland

  Inspirerende video om bådferie i Tyskland

  Klik her og se den flotte videoreportage fra en sejltur i smukke Tyskland. Området ligger kun 300km fra den danske grænse og er helt ideelt for en uges ferie med familien eller venner

 • Perlen Monemvasia

  Perlen Monemvasia

  Oplev en antik klippeby bygget ind i en fæstning, snorkel med skildpadder og nyd den eventyragtige lagune på et og samme sted, nemlig Monemvasia. Denne charmerende by kan opleves på en sejlrute ned langs den østlige side af Peloponnes. 

 • Den sejlende Pool - enestående for Nicols både

  Den sejlende Pool - enestående for Nicols både

  Den sejlende Pool!

  Sæt prikken i i´et på jeres bådferie med den opvarmede anhænger pool. Kan anvendes på Estivale, Confort og Sedan undtagen N800 og Primo. Poolen er 2,55m x3,10m og kan rumme op til 3 børn.

 • Lad ikke din bedste ven blive hjemme fra bådferien

  Lad ikke din bedste ven blive hjemme fra bådferien

  Efterlad ikke din hund eller kat hjemme eller i kennel, når I skal på bådferie på Europas Vandveje. Tag dette familiemedlem med for et mindre gebyr pr. uge.

 • Nicols har åbnet ny base på Canal du Midi

  Nicols har åbnet ny base på Canal du Midi

  Nicols nye base på Canal du Midi i Port Lauragais ligger mellem Toulouse og Castelnaudary i et område rig på historie og kultur. En restaurant, kendt for sin "Cassoulet", froi gras, andebryst og confit, ligger ved basen. Lad one way sejladsen gå mod øst til i bl.a. Castelnaudary, Carcassonne, Trebes og Homps og afslut i Le Somail.

 • Lefkas – en uges rejse i det varme Ioniske Hav

  Lefkas – en uges rejse i det varme Ioniske Hav

  Tag på en uges oplevelsesrejse i det fantastiske azurblå hav omkring De Ioniske Øer i Grækenland.

  En sejlerferie ved Lefkas byder på oplevelser for hele familien med snorkeling i grotter, kulturelle udflugter til klostre og afslapning på kridhvide sandstrande. Indsnus den græske atmosfære på en restuarant ved en af de lokale tavernaer.

 • Bådinvestering med Seatravel - et klogt bådkøb

  Bådinvestering med Seatravel - et klogt bådkøb

  I stedet for at have en båd liggende i Danmark – er det nu muligt at kombinere det fornuftige med det behagelige, og realisere drømmen om at eje en ny sejlbåd ved et af verdens bedste sejladsområder - med retten til at bruge søsterbåde hele verden og et fast årligt afkast.

 • Hvar - en perle i kroatiens skærgård

  Hvar - en perle i kroatiens skærgård

  Øen Hvar – dronningen af de dalmatiske øer.

  Takket være det milde klima – varme vintre og behagelige somre kommer her mange gæster som er tiltrukket af den intense Middelhavs natur, rige traditioner og arkitektur og natteliv.

 • Strasbourg - en stor oplevelse i Alsace

  Strasbourg - en stor oplevelse i Alsace

  Strasbourg er en fantstisk by - med masser af oplevelser for alle aldre. Tilmed er det hurtigt at køre til baserne i Alsace fra Danmark.

 • Trogir - et must-see på sejlerferien i Kroatien

  Trogir - et must-see på sejlerferien i Kroatien

  Trogir er en af de ældste og mest spændende byer ved den kroatiske adriaterhavskyst. Byens hjerte ligger på en lille ø mellem de bløde bakker på fastlandet og kysten af øen Ciovo. Den gamle by har mange gode restauranter, barer og cocktaillounges beliggende i de smalle gader og på torve i den gamle by.

 • Crewed Charter - Sejl med egen Skipper

  Crewed Charter - Sejl med egen Skipper

  Selvom du har flere års erfaring med sejlads, kan det være en god idé at ansætte en skipper og måske en hostess til din kommende sejlerferie i Middelhavet, Caribien eller andre eksotiske steder.

 • Flodbåd i Venedig og øen Murano

  Flodbåd i Venedig og øen Murano

  Murano er en fantastisk ø og by – og et oplagt besøgsmål under flodbådsferien til Venedig.  Besøg den charmerende kirke Santi Maria e Donato fra det 17. årh. eller andet af den særlige lokale farvestrålende arkitektur. Men ikke mindst er øen kendt for sin glaskunst og glasmuseum.

 • Middelalderbyen Carcassonne

  Middelalderbyen Carcassonne

  La Cité de Carcassonne er på UNESCO's verdensarvsliste og én af Frankrigs største turistattraktioner. Et stop forbi Carcassonne er en oplevelse man ikke må forbigå på denne del af Canal du Midi.

  Mange kendte film med middelaldertemaer og eventyrfilm er optaget indenfor byens mure.


 • Nyt område - Sejl i smukke Polen

  Nyt område - Sejl i smukke Polen

  I det nordøstlige Polen ligger Mazurien – landet med de 1000 søer.

  Helt nye og moderne bådtyper med 2 eller 3 kahytter, udvendig styring, en-suite-bad/toilet til hver kahyt m.m

 • Kør selv til din flodbådsferie

  Kør selv til din flodbådsferie

  Mulighederne for en skøn flodsejlads ligger kun max 1 dags kørsel syd for grænsen.

  Tag bilen til din flodbådsferie og kombinér en uforglemmelig kanalferie med et ophold i de mange hyggelige byer med gode oplevelser. Kør til denne destination inden for 1 dags tid og uden at skulle overnatte: