Cookies

Home Page

 • Hos Seatravel skræddersyr vi din sejlerferie med lejet sejlbåd, fly og evt. hotel, så den matcher netop jeres behov.

  Vi lejer både ud i hele verden, så uanset om I vil sejle i Grækenland, Kroatien eller til mere eksotiske destinationer som Caribien, Stillehavet og Thailand, kan I  leje en båd, som passer til jeres gruppe. Vi har sejlbåde på 30-60 fod med mellem 2-6 kahytter, så uanset om I et par, en familie på 4-5 personer eller en gruppe på 12 eller flere, kan vi tilbyde jer den optimale løsning. Vi udlejer yachts i alle prisklasser - alt fra spritnye sejlbåde til lidt ældre og økonomiske både.

  Bådudlejning er ikke bare for folk som kan sejle, vi kan også arrangere at I får egen skipper med på jeres udlejningsbåd, som ud over at sejle båden også er lokalkendt.

  Husk vores prisgaranti og at vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 753).

  Vi er skandinavisk agent for The Moorings, Sunsail, Kavas, Kiriacoulis, Navigare Yachting, Dream Yacht Charter, Sun Charter og NCP.

 • Flodbådsferie er nemt selv for den uerfarne. At navigere på en flodbåd er som en leg, og efter introduktionen ved ankomst er du godt sat til at være skipper!

  Seatravel er eksperter i flodbådsferie i hele Europa. De franske floder - her særligt Canal du Midi - er meget populære destinationer for flodsbådssejlads.

  Vores nye hjemmeside gør det nu endnu nemmere at leje en flodbåd. Her på hjemmesiden kan du nemt bestille online - og vi har prisgaranti på alle både og destinationer.

  Flodbådsferie er en helt anderledes ferieform, hvor man møder lande og deres særlige natur fra en helt ny vinkel - nemlig fra vandsiden. Oplev det hele fra båden, imens du glider på floder og kanaler igennem byer og flotte landsskaber. Bestem selv i hvilke byer du vil lægge til, eller hold dig til et særligt område, som du forelsker dig i. Det er op til dig som skipper på en flodsejlads eller kanalsejlads. 

  Overordnet kan du vælge mellem kanalsejlads og flodsejlads; kanalerne er kunstigt lavede tilbage i 1800-tallet, hvorimod floderne altid har været der, og snor sig gennem landskabet. Kanalerne eller floderne har hver deres fordele. Flodsejlads giver et meget naturligt indblik på den smukke natur, men samtidigt er man også mere udsat for strøm og oversvømmelser på en flod sammenlignet med ved kanalsejlads.

  Husk at vi har prisgaranti og er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 753).


  Seatravel har flodbåde fra følgende operatører: Le Boat, Nicols, Locaboat og Black Prince Narrowboats.
  Bådene er klar til udlejning i følgende lande: Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Belgien, England, Irland, Skotland - og nu også i Canada!

Nyheder og tilbud

 • Mageløse Montenegro

  Mageløse Montenegro

  Det traditionelle Montenegro er eksotisk, eklektisk og ud over det sædvanlige!

 • Oplev Tour de France fra flodsiden

  Oplev Tour de France fra flodsiden

  Hvis du elsker Tour de France, får du her en fantastisk mulighed for at tage på en flodbådsferie i cykelsportens tegn.

 • Thailand gennem en skippers øjne

  Thailand gennem en skippers øjne

   ”Jeg har aldrig prøvet at sejle sådan et sted før. Det var en kolossal oplevelse med en helt imponerende natur. Jeg har sejlet mange steder i verden, men Thailand er et af de lande, som virkelig har gjort indtryk på mig. Det var meget unikt og slet ikke så spoleret, som mange andre steder kan være” fortæller Michael

 • Seatravel på tur: Themsens smukke haver

  Seatravel på tur: Themsens smukke haver

  Pubkultur, afternoon tea, fodbold, pies og mash. Sådan lyder svaret ofte, når vi danskere spørger hinanden hvad vi associerer med britisk kultur. Seatravel var i uge 40 på flodbådstur på Themsen – og vi skal helt sikkert afsted igen!
  Læs mere om vores tur til Themsen, og få inspiration til din næste flodbådsferie!


 • Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik

  Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik

  Finn Andersen, der flere gange har sejlet med Seatravel i Kroatien, har været så venlig at skrive en beskrivelse af sin og vennernes oplevelser på deres tur i farvandet omkring Dubrovnik - Læs mere her

 • Nyt katalog fra Le Boat - læs det her

  Nyt katalog fra Le Boat - læs det her

  Det nye Le Boat katalog er netop udkommet! Få inspiration til destinationen for din næste flodbådsferie, se de flotte nye både og få et overbilk over tillæg.