Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland. Velkommen til det græske ørige - en symbiose af hav og sejlads gennem århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade-øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker. Alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser.

Sejlområder: Athen | Korfu, Lefkas og det Ioniske Hav | Sporaderne | Kykladerne

Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr - Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter og svøm ved strandresorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækanland. Med xxx baser i Grækenland er valget af destinationer stort, der omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ, og Sporaderne er skovbevokset, afsides og en verden adskilt fra travle skarer.

Er det for stor en erklæring at sige at Grækenland er det vestlige civilisations vugge og at den blide ø-nation var fødestedet for politik, filosofi, historie, kunst, medicin, handel og sportsånd? Vi tror det ikke.
 
Med en beliggenhed i hjertet af Middelhavet - og med græske landsbyer med hvide huse sat imod turkisblåt vand der glitrer under den evig-blå himmel. Her vil du finde ud af perfekt en sejlerferie kan være - og med vores mange baser i Grækenland, kan Seatravel levere en uforglemmelig ferie fyldt med ideel sejlads, skønhed, kultur og historie.


Athen
Athen - Vores baser i Kalamaki og Alimos Marina er et ideelle sted at starte sejlads i regionen. Sammen med de fantastiske kyster og regionale strande, kan du besøge to UNESCO Verdensarvs Steder, Akropolis, Parthenon og Daphni Klosteret. Slenter gennem National Gardens i Athen eller tilbring en dag i Det Nationale Arkæologiske Museum. Find strålende shopping i eftermiddag og fine restauranter og natteliv i aften. Kom og besøg fødestedet for demokrati.

Lavrion
De gamle sølvminer i havnen i Lavrio har bidraget til at berige de athenske flåder. Vores base her åbner døren til de en udforskelse af de antikke ruiner af disse gamle miner. Derudover er der smukke strande og lokal kultur - og nem udsejlingsejling til den Saroniske Bugt og Kykladerne.

De Ioniske Øer
De gyldne strande og det turkise vand ved de Ioniske Øer viser tegn på mennesker så tidligt som i bronzealderen. Af de syv større og 30 mindre øer i gruppen, har Seatravel baser på to af dem: Gouvia Marina på Korfu og Lefkas Marina Lefkas. Andre smukke  Ioniske øer inkluderer Paxos og Ithaca.

Korfu
Korfu er en ø af multikulturel skønhed; den gamle by er et UNESCO World Heritage Site. Beliggende ud for kysten af Albanien, opdeler øens to bjergkæder den i tre distrikter. Besøg det gamle slot og Palaio Frourio eller Achilleion Palace og haverne. Strandene i Gouvia tilbyder afslapning og vandsport.

Lefkas
Lefkas er modellen for Homers Ithaca; stranden Vassiliki er et paradis for windsurfing. Dramatiske klipper findes ved Porto Katsiki og Egremnoi, hvilket gør dette det perfekte sted for kreativ fotografering. Eller, hvis fred og ensomhed er, hvad du ønsker, vil Nidri stranden passe dig.

Sporaderne
Fire store og 24 mindre øer udgør Sporaderne i Det Ægæiske Hav. Vores base er på øen Skiathos. Skiathos er kendt for sit slot; og øens sten beskadigede kong Xerxes 'skibe i De Persiske krige. Det er en skovklædt ø med mange bugter og strande. Nyd stranden ved Koukounadies eller den berømte nøgen strand Banana-stranden.

De nordøstlige Egeer-øer
Disse øer er placeret fra det Thrakiske Hav til  den nordlige del av Egeerhavet. I nord er der Samothrace, berømt for sine skulpturer - også et besøg værd er Lesbos i de østlige Kyklader og Samos i øst ud for kysten af Tyrkiet - herunder fødestedet for Pythagoras og Aesop.

Kykladerne
Kykladerne er en del af Det Ægæiske øhav og støder op til der kKetensiske Hav. Kykladerne består af 220 øer. Enogtyve betragtes store øer, herunder Paros, Syros, Delos, Mykonos og Santorini. Paros blev oprindeligt kendt for sin rene hvide marmor og den velkendte vindmølle i Paroika. Der vil du finde gyldne strande, antikviteter, historiske ruiner, og de traditionelle smalle gader med hvidkalkede huse på hver side. Byen ErmoupoliSyros er den regionale hovedstad. Et naturligt amfiteater er også kendt som "City of Hermes" - Ermoupoli er kendt for sin skibsbygning, silke handel, og tidlige kobber arbejde. Der er mange kirker på øen, herunder i den middelalderlige by Ano Syros. Besøg Santorinis vulkanske krater og se placeringen af den legendariske by Atlantis; På Mykonos vil du finde pulserende natteliv. Delos er den mytologiske fødested for Apollo og Artemis. Uanset hvor du stopper i Kykladerne, forvent klart blåt vand, betagende udsigter og venlige mennesker.

Dodekaneserne
Navnet på Dodekaneserne kommer fra det græske ord for "tolv", da øgruppen består af 12 store og 120 små øer beliggende i den sydlige Ægæiske Hav, ud for den tyrkiske kyst. Kos Marina, hvor indsejlingen bevogtes af en fæstning fra det 14.århundrede.På Kos fandtes Hippokrates 'medicinske skole og det største marked i den gamle verden. Slap af på Paradise Beach.

Øen Rhodos, formet som lederen af et spyd, var engang var hjemsted for en af de syv vidundere i den antikke verden - Kolossen på Rhodos - indtil et jordskælv i 226 f.Kr. bragt ned disse store symboler på rigdom. Nu på vej til Rhodos kan du se et par af moderne bronze rådyr hvor den store kolos stod. Øen er berømt for sin hjorte. Desuden, i Petaludes dalen, der er sjældne sommerfugle og Rhoda hibiscus. Paulus besøgte Rhodos i det første århundrede f.Kr., og St. John blev forvist Patmos i nærheden. Han er krediteret med at omdanne de to øer til kristendommen. Rhodes var hjemsted for Knights of St. John indtil midten af 16 's - derefter bragt Suleiman ankom og de flygtede til Malta. Byzantinske kirker bugne, og du kan besøge Palace of Grand Master of Knights of Rhodes. Et andet højdepunkt er Apollon-templet i Rhodos´ Akropolis.

Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november).

Fra Kykladerne,
hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl

Crewed Charter - Sejl med egen Skipper

Crewed Charter - Sejl med egen Skipper

Selvom du har flere års erfaring med sejlads, kan det være en god idé at ansætte en skipper og måske en hostess til din kommende sejlerferie i Middelhavet, Caribien eller andre eksotiske steder.
Læs mere
Velkommen til Seatravels nye hjemmeside

Velkommen til Seatravels nye hjemmeside

Så er Seatravels nye hjemmeside i luften - mange af vores samarbejdspartnere er begyndt at bruge differentierede priser - så vi vi har arbejdet hårdt på en side der kan vise dem live. Finder du ikke hvad du søger - så send en forespørgsel eller ring og vi vil finde båden til dig :-)
Læs mere
Bådinvestering med Seatravel - et klogt bådkøb

Bådinvestering med Seatravel - et klogt bådkøb

I stedet for at have en båd liggende i Danmark – er det nu muligt at kombinere det fornuftige med det behagelige, og realisere drømmen om at eje en ny sejlbåd ved et af verdens bedste sejladsområder - med retten til at bruge søsterbåde hele verden og et fast årligt afkast.
Læs mere
Lefkas – en uges rejse i det varme Ioniske Hav

Lefkas – en uges rejse i det varme Ioniske Hav

Tag på en uges oplevelsesrejse i det fantastiske azurblå hav omkring De Ioniske Øer i Grækenland. En sejlerferie ved Lefkas byder på oplevelser for hele familien med snorkeling i grotter, kulturelle udflugter til klostre og afslapning på kridhvide sandstrande. Indsnus den græske atmosfære på en restuarant ved en af de lokale tavernaer.
Læs mere
Perlen Monemvasia

Perlen Monemvasia

Oplev en antik klippeby bygget ind i en fæstning, snorkel med skildpadder og nyd den eventyragtige lagune på et og samme sted, nemlig Monemvasia. Denne charmerende by kan opleves på en sejlrute ned langs den østlige side af Peloponnes. 
Læs mere
Sejl og dans i Grækenland - Acropolis Regatta

Sejl og dans i Grækenland - Acropolis Regatta

Tag til Acropolis Regatta i Grækenland d. 9 -16.maj 2015 og oplev spændende kapsejlads i den Saroniske Golf og ikke mindst festlige events i charmerende græske omgivelser. Regattaen starter i Athen og på kapsejladsens rute er bl.a. øerne Poros og Hydra.   
Læs mere
Firmatur i Kroatien

Firmatur i Kroatien

Få en fantastisk oplevelse med din virksomhed - tag på en firmaudflugt på havet. Sejl i fire dage i en forlænget weekend i Kroatien i september og oplev den smukke kroatiske skærgård. Det kroatiske vejr i september er perfekt til at sejle i, så tøv endelig ikke med at komme afsted. 
Læs mere
Saroniske Golf & Kykladerne

Saroniske Golf & Kykladerne

Bådudlejning i Athen - den Saroniske Golf og Kykladerne Hvis du er ude efter en sejlerferie, der er fyldt med fantastiske forhold, smukke landskaber, historisk betydningsfulde oldgamle ruiner, afsides øer, pulserende natteliv, en varm kultur og et fantastisk køkken - er Grækenland stedet at være.' Placeret på den sydlige spids af det græske fastland på den østlige kyst, er Lavrion perfekt beliggende for en spændende sejlerferie i de vidunderlige sejlområder i den Saroniske Golf og Det Ægæiske Hav. Her kan man opleve kultur og historie i Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne, og Ioniske øer. I dette sejladsområde, vil I finde alt, hvad I søger, og meget mere til. Med de mange seværdigheder og destinationer, der findes i dette udstrakte sejlområde, har man også mulighed for at vælge område alt efter hvilke forhold der passer bedst til ens sejltype. Sejlerferie i den Saroniske Golf byder på kortere passager, let vind og farvand der er godt beskyttet og forholdsvis fladbundet. Generelt har Kykladerne og det Ægæiske øhav mere vind. Begge områder er fortryllende og tilbyder den samme blanding af moderne bekvemmeligheder på resorts og turistbyer samt historiske seværdigheder og hyggelige destinationer, som byder på et afslappende ophold. Sæson: Dette sejlområde er lukket fra 01. december til 01. april. Sejlads i den Saroniske Golf Det østlige Middelhav har en meget lille tidevandsforskel på 1-2 fod, og tidevandsstrømme er derfor ikke en bekymring. I sejlsæsonen fra april til oktober er det fortrinsvis blå himmel og varmt vejr med en gennemsnitlig temperatur på 24-28° C. Vandtemperaturen er gennemsnitligt 27º C.Sejlads i den Saroniske Bugt består af korte passager, mindre vind, og farvandet er godt beskyttet, og bunden forholdsvis fladt. Generelt har Kykladerne og De Ægæiske øer mere vind. I forårs- og efterårsmånederne er vindretningen generelt let fra en sydlig retning. I juli og august er vinden kraftigere. Sejlforholdene i den Saroniske Golf passer bedst til mere erfarne sejlere. Højdepunkter Omgivelserne er blandt de mest maleriske i hele Grækenland. Man bliver omgivet af de smukke bugter og vige i den Saroniske Bugt og Cykladerne, med rolige landsbyer og spændende turistmål, historiske steder og naturskønne strande. Den unikke karakter af denne region afspejles i arkitekturen i de huse og landsbyer samt slotte, klostre og kirker, som ligger højt på bakketoppene. Overvej en sejlads gennem de beskyttede farvande i Saroniske Bugt mellem Attika og Peloponnes halvøer eller nyd en mere spændende og udfordrende sejlads til Cykladerne. Hver destination har et tiltalende væld af forskellige attraktioner. Fordelene ved en sejlerferie i området er mange - snorkling, svømning og solbadning på uberørte strande, sightseeingture til gamle templer og middelalderlige borge samt udforskning af de traditionelle markedspladser og spisning på intime tavernaer. Rejseforslag En sejltur i den Saroniske Golf bringer jer gennem nogle af de mest maleriske omgivelser i Grækenland. Omgivet af de smukkeste bugter og vige i den Saroniske Bugt og Cykladerne, med rolige landsbyer og travle turistmål, historiske steder og naturskønne strande, der er så meget en del af den unikke karakter af dette sejl område. En typisk rejseplan kan omfatte de beskyttede farvande i den Saroniske Bugt mellem Attika og Peloponnes halvøerne, samt øerne Kea, Hydra, Serifos, Syros, og Kithnos, for blot at nævne nogle få. Fælles for alle øerne er, at de hver og en har et væld af forskellige, belønnende attraktioner, der bestemt er værd at opleve.
Læs mere
Sporaderne

Sporaderne

Bådudlejning ved Sporaderne. Nyd den vidunderlige sejlads omkring Sporaderne - fra livlige Skiathos til afsidesliggende Pelagos, er øgruppen i Ægæerhavet rammen for din uforglemmelige sejlerferie i Grækenland. Isolerede og fredelige ankerpladser, hvide sandstrande og traditionelle landsbyer, vil give dig og din familie minder for livet. Sporaderne udmærker sig bl.a. ved Varierede sejlforhold Travle og summende Skiathos Billedskønne ankerpladser Traditionelle fiskerlandsbyer Azurblåt vand Kunstfærdige landsbyer Formidable taverner, der serverer autentiske lokale specialiteter Rigt fiske-og fugleliv Sejlads ved Sporaderne. Sejl ud og udforsk øgruppens 11 spændende øer - favoritdestinationer hos turister og berømte for gyldne hvide sandstrande, krystalklart blåt vand og maleriske landsbyer. Sporaderne er frodigere end Ægæerhavets sydligere øer, mange er dækket af skov der fortsætter hele vejen ned til vandet – og den korte distance mellem dem gør øerne ideelle for kortere stop. En sejlerferie ved Sporaderne, giver dig den frihed der er nødvendig for at kunne udforske de mange vige og rolige strande, der kun kan nås om bord på en lystbåd. Farvandet i Volos Golfen er godt beskyttet - med vinde fra 10-20 knob. Men i juli og august kan Meltemi-vinden fra nordøst være hård – og sejlads ved Sporaderne bør da foretages af nogenlunde erfarne sejlere. Sommervejret er generelt solrigt, med temperaturer der svinger mellem 24 og 27 °C, men først og sidst på sæsonen kan man løbe ind i byger og mindre uvejr. Højdepunkter En sejlerferie ved Sporaderne, giver sejlere mulighed for at udforske øernes smukke hvide sandstrande, maleriske landsbyer og ikke mindst nyde de sagnomspundne landskaber, der konstant omgiver besøgende. Mange gamle samfund har ingen veje, elektricitet eller telefon. Området emmer af autenticitet, hvor man som gæst kan få et nært indblik i den traditionelle græske kultur. Derudover vil der være rig mulighed for afslapning med at sejle, fiske og svømme i det blå Ægæiske hav. Beskyttede og fredfyldte ankerpladser er udgangspunkter for videre sejlads til regiones spændende destinationer. Indenfor en afstand af 50 sømil kan du sejle mod nord til Chalkidiki-halvøen, der strækker sig ned i det nordlige Ægæiske hav med 3 mindre halvøer Kassandra, Sithonia og Mount Athos. På den grønne Sithonia kan du nyde roen og stilheden i små fiskerhavne og dejlige ankerpladser. I Porto Carras er der en helt ny marina for herlige afslappede stunder på land. Du kan nyde den fantastiske udsigt til middelalder klostrene på Mount Athos, som ligger helt afsondret fra den moderne verden. For at kunne udforske denne store nordlige del af Grækenland har vi etableret en række perfekte baser hertil. Fra den noget turistede Skiathos, også kaldet "lille Mykonos", kan du sejle til helt uspolerede bugte og småbyer med en særpæget byggestil i Volos bugten tæt under fastlandet - her kommer endnu færre turister, og derfra ud i Sporadernes smukke grønne øer, såsom Skopelos, Alonissos, Skantzoura og Pelagos.
Læs mere
Dodekaneserne

Dodekaneserne

Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer – og et samlingspunkt for sejlere i området. Sejlads i farvandet ved Dodekaneserne er formidabelt, og kan indbefatte både korte og lange strækninger på åbent vand, mellem de 14 hovedøer og mere end 40 småøer. Afstikkere til Tyrkiet eller vestpå til Kykladerne er ligeledes oplagt – og du vil få det fulde indtryk af områdets fascinerede sejladsområder, bl.a. kendt for exceptionelle strande, samt dykning og snorkling i verdensklasse. Bådudlejning ved Dodekaneserne betyder et spændende mix af det historiske og det moderne. Livlige taverner og natklubber, er modsætninger til de traditionelle fiskerihavne og rolige restauranter ved vandkanten – alt sammen er med til at gøre en sejlerferie ved Dodekaneserne til en uforglemmelig og forfriskende oplevelse. Sejlads ved Dodekaneserne De fleste af Dodekanesernes mange øer er rent faktisk toppe af en undersøisk bjergkæde, der rejser sig majestætisk fra havets bund – og skaber et fantastisk naturskønt sejladsområde. Vindene blæser mellem 10 og 15 knob fra nordvest, nord eller nordøst – og fra maj til september blæser meltemi-vinden, der når sit maksimum i juli/august, og hvor vinde op til 25 knob forekommer. Tidevandsforskellen er bare 1-2 fod, og derfor er tidevandsstrøm aldrig en bekymring. En sejlerferie ved Dodekaneserne passer til sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation. Normaltemperaturerne i sejladssæsonen ligger mellem 24 °C og 28 °C. Højdepunkter De Dodekanesiske øer er blandt de smukkeste i Grækenland. Hovedparten af øerne er stenede og tørre - og har et barskt og majestætisk udseende, samtidig med at deres hyggelige blåvandende vige og bugter giver ly for ældgamle traditionelle landsbyer og havne. Regionens historie reflekteres i de ydmyge hvidskurede huse, med deres farverigt malede døre og træpartier, samt de mere storslåede bygningsværker, som f.eks. kirker, klostre og gamle fæstninger – der ofte knejser på områdets bakketoppe. I de smalle brostensstræder, summer taverner, restauranter, barer og dansesteder af aktivitet. Svømningen og snorklingen er suveræn ved mange lokationer – kort sagt, en sejlerferie ved Dodekaneserne betyder at du kommer til at opleve noget af den bedste sejlads ved det Ægæiske Hav. Glæd dig til: Billedskønne græske landsbyer Stærkere vinde om sommeren Kykladerne, Dodekaneserne og det Ægæiske Hav En oplevelse af det afsidesliggende, traditionelle Grækenland Muligheden for at sejle til Tyrkiet Smukke strande
Læs mere
Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer. Kendt for deres skønhed og rige historiske arv er de smukke Ioniske Øer, ud for Grækenlands nordvestlige kyst, blandt de mest attraktive i Grækenland - endda i hele Middelhavet. Her finder du bl.a.: Blide sejlforhold Hvide sandstrande og hyggelige bugter En kosmopolitisk ø Fantastisk græsk og italiensk mad Let adgang til Paxos og Antipaxos Nem og ligetil navigation Korfu, Lefkas og de Ioniske øer byder på et væld af fornøjelser, lige fra smukke strande til livlige taverner, hyggelige havne og spændende arkæologiske perler. En sejlerferie her er den perfekte mulighed for at kombinere åbenvandssejlads mellem områdets mindre øer med udforskningen af de større, bjergrige og skovdækkede øer længere mod syd – muligvis med afstikkere til de maleriske havne på fastlandets kyst. Med regionens storslåede historie og gæstfrie beboere, der straks får sejlere til at føle sig hjemme, har sejlads ved Korfu, Lefkas og de Ioniske øer alt, der skal til, for at få en fantastisk sejlerferie. Sejlads i Korfu, Lefkas og de Ioniske øer. En sejlerferie i Korfu, Lefkas og de Ioniske øer bringer dig til de nordlige og sydlige Ioniske Øer, der er nogle af de mest berømte i Grækenland – besøg f.eks. sagnomspundne Ithaka, hjemsted for Homers berømte helt Odysseus. Under sejlsæsonen, fra april til og med november, kan man forvente vinde fra nordvest på 10-15 knob, der løjer af om morgenen. Tidevandsforskellen er på 1-2 fod, og derfor er der praktisk talt ingen tidevandsstrøm - dog med undtagelse af Lefkas Kanalen, der ligger på højde med havoverfladen og hvor strømmen kan være stærk. Sejlads ved Korfu, Lefkas og de Ioniske øer har en lav sværhedsgrad og navigationen er nem og ligetil – og kan foretages af sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation. Normaltemperaturen i sejlsæsonen ligger mellem 24°C og 28°C. Højdepunkter. De Ioniske Øer er blandt de smukkeste i Grækenland og ligger placeret i det betagende Ioniske Hav – opkaldt efter den græske nymfe Io. Ø-gruppens syv hovedøer, Korfu, Paxi, Lefkas, Meganisi, Ithaka, Kefalonia og Zykanthos, er rige på bjerge og skov, har smukke strande, maleriske byer og hyggelige afsondrede bugter. Områdets spændende historie afspejles i de utallige storslåede kirker og klostre, og ikke mindst i de ydmyge hvidskurede hjem, med deres farverige døre og autentiske udsmykning. En sejlerferie her, garanterer dig noget af den bedste sejlads i Grækenland.   Turforslag En sejlads i dette område tager dig til de smukke bugter og vige ved de Ioniske Øer, der ligger ud for Albanien og Grækenlands nordvestlige kyst. De er blandt de mest billedskønne i Grækenland, med grønne skovlandskaber spredt ud over det bakkerige landskab, mens sandstrande og maleriske fiskerlandsbyer tilføjer endnu et uforglemmeligt element til oplevelsen. Stemningen er fredfyldt og det blå vand og de lune vinde inviterer til rendyrket afslapning. Fornøjelserne ved en sejlerferie ved Korfu, Lefkas og de Ioniske Øer er mange: guidede dykkerudflugter, udforskning af regionens småbyer, historiske klostre og slotte er blot nogle af mulighederne, mens snorkling, svømning og solbadning ved uberørte strande ligeledes er en fryd. Et typisk turforslag til de Ioniske Øer, vil både fokusere på de nordlige og sydlige øer.
Læs mere
Jeanneau 53 Premier - 5cab - Sunsail

Jeanneau 53 Premier - 5cab - Sunsail

Om Jeanneau 53 Premier - 5cab - Sunsail Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden - kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlerferie. Vi kan tilbyde sejlbåde i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Ocean, Thailand og Stillehavet. Sunsail tilbyder blandt andet en 4 timers reparationsgaranti – oplever du mod forventning problemer med båden under ferien, lover Sunsail at være igang med reparationen inden for 4 timer. Jeanneau 53 Premier er 1-3 år gammel. Denne sejlbåd er den største enkeltskrogs båd i flåden. Båden er bygget af Jeanneau og er perfekt for større grupper og familier, som ønsker en kombination af gode sejlegenskaber og komfort. Både over og under dæk er der masser af plads til at være sammen, og indretningen er både praktisk samtidig med, at designet er tiltalende. Bådens fulde specifikationer - klik her
Læs mere
Jeanneau 44i Premier - 4cab - Sunsail

Jeanneau 44i Premier - 4cab - Sunsail

Den nye Jeanneau 44i er en high-performance cruising-yacht, bygget for optimal komfort og designet til sejlere der søger sjov sejlads – en sejlbåd der også kan manøvrere i åbent vand, og kombinerer formidabelt udstyr med god performance. Jeanneau har insisteret på komponenter af højeste kvalitet, og har skabt en båd med stor rummelighed og exceptionel performance. Jeanneau´s Prisma Process injektions-støbning er brugt på denne båd – og miljøskadelig udledning er derfor blevet mindsket med 90 %. 44i´s cockpit byder på et stort spise-område med et stort fold-ud bord og opbevaringsmuligheder. To rat tæt på roret holder cockpit-arealet åbent. Hejsespillene er lokaliseret tæt på roret, hvilket gør, at båden er nem at styre, også med mindre besætninger. Et stort sejlområde tlbyder fantastisk performance, mens en kraftig bovpropel giver ultimativ manøvredygtighed. Indvendig byder det moderne interiør på en stor saloon, med et bord der også kan konverteres til en dobbeltkøje, og et fuldt udstyret pantry. Luger og lange saloon-vinduer giver masser af lys og ventilation – denne Jeanneau 44i har 4 kabiner og 2 toiletter. Downloads og Links - Sunsail 44i Fuld udstyrsliste (pdf)
Læs mere
Jeanneau 41 Premier - 3cab - Sunsail

Jeanneau 41 Premier - 3cab - Sunsail

Den splinternye Jeanneau 41 er en enestående tilføjelse til vores flåde – og er en viderebygning af den nuværende 39i Denne suveræne nye yacht, tilbyder mere plads indendørs, specielt i salonen og toiletterne, og har 3 kabiner og to toiletter. Jeanneau 41 er en suverænt afbalanceret båd og har et rummeligt cockpit med tvillingerat og elegante linjer. Den har en formidabel performance under sejl og er med til at gøre denne båd til en sejlers drøm. Virtuel Tour - Sunsail 41
Læs mere
Beneteau 41.3 Club - 3cab - Moorings

Beneteau 41.3 Club - 3cab - Moorings

Beneteau 41.3 Club - 3 cab - Moorings Beneteau Oceanis 40 er udstyret med et storsejl med lazy jacks og rullegenoa. Alle liner er ført agter til cockpittet for sikkerhed og bekvemmelighed, og de to rat-positioner giver et fremragende udsyn. Det elektriske ankerspil med fjernbetjening gør ankring til en lej. Yachten er udstyret med en fuld elektronisk pakke - hvilket inkluderer en kortplotter (farver) og autopilot. Det rummelige cockpit har et stort sammenklappeligt bord, en dæksbruser og stereo-højtalere. Under dæk findes en lys og rummelig U-formet salon med et stort bord og siddeplads til 8 personer. Der er også stereo/CD-afspiller med MP3 indgang og fladskærms-TV med DVD afspiller. Pantryet har alt i moderne udstyr, samt god opbevaringsplads. Længst fremme er en luksuriøs dobbelt-kahyt med toilet og bad, samt et stort skab. Yderligere to dobbeltkaytter med god skabsplads, ligesom der findes et andet toilet med bad i styrbords side. Lugerne sikrer en god ventilation over hele båden og der er ventilator i alle kabiner. Yachten har desuden aircondition når den er koblet til landstrøm. Moorings Club både er normalvis 3-5 år gammel 3 Dobbeltkahytter 2 Toiletter 2 Rat Beneteau 41.3 er fuldt udstyret og klar til afsejling med bl.a: GPS Kortplotter Bimini / Sprayhood Gummibåd Motor: 40hk Vand: 360L Brændstof: 200L CD-afspiller Fuld udstyrsliste (pdf) Åbn Virtuel Tour Båden er bygget og designet af franske Beneteau - læs mere om Beneteau Denne model kan lejes over det meste af Verden gennem Moorings Bådudlejning *Vi tager forbehold for faktuelle fejl. Billeder er ikke altid af den specifikke båd.
Læs mere
Jeanneau 39i Premier - 3cab - Sunsail

Jeanneau 39i Premier - 3cab - Sunsail

Jeanneau 39i repræsenterer i sandhed den næste generation af sejlbåde med en moderne udformning, et innovativt design og konstruktions-teknologi. Premier bådene er 1-3 år gamle. To styre-positioner nær roret giver nem håndtering, og båden tilbyder moderne sikkerhedsudstyr. Der er virkelig tænkt på detaljen i denne båd, hvilket bl.a.er de fine detaljer såsom rustfrit stål mod de luksuriøse træpaneler. Jeanneau 39i tilbyder kvalitet, der er umatchet i denne klasse. Jeanneau 39i har 3 dobbeltkahytter, 2 toiletter og der kan være op til 8 personer ombord, da salonen kan omdannes til dobbeltkøje.
Læs mere
Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlerferie. Vi kan tilbyde både til sejlads i Caribien, Middelhavet, Europa, Det Indiske Ocean og Stillehavet.
Læs mere
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet.
Læs mere
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis blev etableret i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med introduktion af nye produkter.
Læs mere
Kavas

Kavas

Gennem Seatravel og Kavas’ bådudlejning, kan du komme på en sejlerferie i Grækenland ved Athen, Kos og Lefkas.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet og Sverige.
Læs mere
Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Yachting er et græsk firma som blev oprettet i 1985.
Læs mere
 
 

Om at sejle i Grækenland

Her finder du en række nyttige informationer om sejlads i Grækenland. Du finder også praktiske informationer under de enkelte sejlområder.

Havne

Endnu kun få deciderede marinaer i Grækenland. Man ligger oftest - og hyggeligst - i små lokale havne tæt ved torvepladser og fiskerbådene. Her er der dog ingen faciliteter udover restauranterne - Enkelte små pensioner tilbyder bad.

Marinaer

Hvis man holder sig fra de private marinaer og ikke har noget mod et spartansk udvalg af faciliteter, kan man holde budgettet for en uge under 10€

Havnekontoret

Port Police ligger oftest på havnefronten og kendes på et symbolskilt med et stort anker og teksten “Liminario” samt et vajende græske flag. Policen kommer normalt selv ombord, hvis de har lyst den dag. Undertiden vil det lokale Port Police, ønske at se skibspapirerne, som I fik med fra charterbasen, og han er i øvrigt et hjælpsomt “væsen”, som også har de sidste vejrrapporter og kan give lidt nyttige tips. Port Police har ret til at forbyde fartøjer at sejle ud i vindstyrker over 6 Beaufort.
Husk at jeres båd sejler under græsk flag. Båden er godkendt af de græske søfartsmyndigheder til udlejning med det krævede sikkerhedsudstyr. Havnemyndighederne har stor autoritet i Middelhavsområdet, så derfor hav god tid - vær tålmodig - for tingene er jo i orden.

Vejr og vind

Ægæiske hav og Sporaderne
Vinden kommer i sommerperioden hovedsageligt fra NW-NØ. Melteminen, som vinden kaldes, tiltager i maj/juni (6-10 m/s), og når sin fulde styrke i juli/august, for igen at aftage i løbet af september/oktober. Vinden er kraftigst om eftermiddagen

Kykladerne
I juli – august kan Melteminen blæse op til 10-16 m/s fra en nordlig retning. Oftest er det vindstille om morgenen. Derfor er det en god idé at starte tidligt ud på sejladsen. Ved frokosttid tiltager vinden, for så igen at aftage til aften. Ved ankring under høje bjerge kan der forekomme kraftige faldvinde - også om natten.

Ioniske hav
Her er vinden betydeligt lettere om sommeren – typisk kommer vinden fra nordvest - eller fra havet mod land.

Den Saroniske Golf
Golfen ud for Athen har forholdsvis milde vinde mellem NØ-SØ - eller fra hav mod land.

Ferietips ved sejlerferie i Grækenland

Siesta
Grækerne nyder deres siesta - alt ligger stort set stille mellem kl. 13 - 17.

Obs Obs Obs
Det er ulovligt at fjerne ting fra den antikke græske historie, uanset hvor det er fundet, og straffene er hårde og græske fængsler primitive. Det er også ulovligt at udføre disse antikviteter fra Grækenland, selvom man har købt dem.

På land
På mange havne kan der lejes cykler, scootere (1 og 2 personers) eller bil. En tur op i bjergene gennem landsbysamfund og frugtplantager eller et besøg på de utallige klostre og kapeller, er en fin måde at opleve den græske dagligdag på. Næsten alle øer har ruiner og tempelrester fra oldtiden.

Drikkepenge
Normalvis giver man ikke drikkepenge til taxi-chauffører, tjenere osv. I stedet er det kutyme at runde regningen op.